Plazhi shqiptar eshte me i bukuri ne rajon.
Eshte ceshtje patriotizmi, ndjej krenari kombetare.
Plazhi shqiptar eshte me i bukuri ne rajon.
Nuk me pelqen, bej pushime ne tjera vende
Plazhi dhe klima jane te shkelqyera ne Shqiperi
e shkumja ne shqiperi per mua nuk quhet pushim...shkoj shof ato njerez qe kom anej dhe hec drejte per shpi ose shkoj me nji vend tjeter qe bej pushime po jo ne shqiperi (tiran)
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Amon mer jahu, ēa pushimesh ?!? Shif familjaret, kushurinjt edhe pak fare shoqnin e vjeter. Nje jave duhet vetem me pa tezet, hallat, dajat e xhajat ...
Vallai, edhe mo keq se Somalia t'ishte Shqipria, prap nje here n'vit atje kisha per te shku se s'bo.
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
mbi te gjitha shkoj qe te prek sadopak e riperterij momentet me te bukura te jetes......
ulur me komshinjte (ata qe kan ngel) te shkallet e pallatit...duke pyetur se si, qysh, tek, kush ka lind, kush u martu, me ca merret tani ai.....tako shoqnine e vjeter e kojto prapesite qe na rriten, mrekullohu me prakticitetin pertac te njerzve qe jetojne me nje moskokecarje tipike Shqiptarce etjetjetj....
me t'afermit e f'mit e tyne mbledhun ne kopshtet e shtepive: tuj ba muhabet e qesh me te madhe deri ne misnat......tuj k'put fruta prej pemve (pse jo edhe prej t'kojshis)...tuj shkun manat neper carcaf e tuj pi uj brisk prej pusit, tu shiju taven e krapit dhe qefullin e vilunit......
PO PER KETE SHKOJ SE VITET IKIN E NUK KTHEHEN PERSERI.. I TREGOJ FEMIJES SIM SE EDHE ATJE DIKU KU UN U RRITA, ATJE KU TREGIMET E MIJA QE JA PERSERIS C'DO NATE, LINDEN DHE U PERJETUAN...SE AJO JETE E VESHTIRE NA KISHTE LIDHUR ME SHUME DHE KISHIM ME TEPER LIDHJE NJEREZORE DHE MIRKUPTIM......TE CILEN NUK E KAM TANI POR RREKEM TA RIKUJTOJ DHE ME GAZELLIM TIA TREGOJ ASAJ....
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
Kalova dujave pa e kuptuar fare.
Isha atje per te rregulluar shtepin dhe u gjeta shume mire.
U organizova qe ketu dhe sapo arrita kisha nje grup me ultra 50 vjecesh.
Bera gjithshka dhe me teper se cprisja,rregullova du dhembella( qe ketu me paten thene se donin kapsula 700 euro nji(hajdutet) e nje dhemb tjeter qe me kishin thene ne Itali qe duhet ta hiqja e rikuperova,pune shembullore e nje prefosionizem qe me la me goje hapur i nje 30 vjecari tek xhomlliku.100euri total.
Pata kohe me shku dhe te premten ne nje feste per martese qe nje kojshi e dha per shoket .
Kam kercu sa jam la mdjerse deri sa erdhi polizia per here te tret ne oren 02.00nga orkestra qe bente "zhurme" se kishin bo 51 telefonata kojshit!!!!
Ja kalova shum mire ne tetor jam prap atje.
Krijoni Kontakt