Eshte ceshtje patriotizmi, ndjej krenari kombetare.
Plazhi shqiptar eshte me i bukuri ne rajon.
Nuk me pelqen, bej pushime ne tjera vende
Per ceshtje patriotizmi shkoj ne Shqiperi. Ne plazh asnjehere skam shkuar u be 14 vjet.. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Epo je ne qershor ore Brooklyn...provo te shkosh pas 15 korrikut. Une veres qe shkoj isha ne Jonufer, ne gusht, e kemi paguar me "mik" 30 euro naten ne nje nga ato shtepite qe jepen me qera, qe ishte nje dhome e vogel me nje banjo po te vogel. Dmth, per 15 dite qe thua ti i bie te jene 450 euro. Cmimi normal ishte te 35-40 euro nata (ne gusht).
Per pastertine e bukurine e detit s'kam c'flas, ngaqe ishte zone pak a shume private, dmth ishin disa persona qe kishin dhoma qe jepnin me qera edhe kujdeseshin shume per pastertine e vendit.
La vita non si spiega, si VIVE!
Mjafton te fillojm qysh nga bileta e avionit lol
Pastaj fillojm plazhin , shtepiat , hotelet dhe krahaso cmimin me cilesin ect ect
Cdo emigrant ka nostalgji per vendin e vet , mall ect ect
Nga pervoja ta them me plot bindje , se Shqiperia me keshton me shume se po te shkoi diku tjeter. Se ne e kemi zakon kur shkoim ne atdhe dum me shit icik mend, nuk e di pse hallakatime kaq keq :-)
Shkoi me mall ne vendin tim, edhe pse pluhur , prap te hapen mushkrit , edhe fytyra sikur te ndryshon happy , nja ashtu si kullester behem prej mickonjave ne plazh por prap se ulim hunden kollai si trimeresh qendroi deri ne fund
Mjafton ofertat me bilet avioni dhe hotel , te gjitha inkluziv i ke kur i pronoton .
Sherbim special , det dhe rere e paster , jeta nates si ma do lol edhe mickonjat sikur nuk kan fuqi te te pickojne vetem bejn bizzzzz
Spanj, turqi, itali , tunizi , kam deshir te shkoi ne dubai dhe egjipt , te shohim sesi mund ta ndajm lejen .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Nuk me pelqen, bej pushime ne tjera vende
Malli per Saliun dhe Ramen![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Patriotizem - per te dhen ndonje lek buxhetit Shqiptar.
Rera - pelqehet nga pjesa dermuese sepse kan nevojen i ngrohjes se eshrave qe zakonisht tek Shqiptaret jan te theksueshme dhimbjet e kurrizit dhe te pjesve tjera eshrore.
Cmimet- janė ende atraktive
Rehatia ne autstrade ku mund te vozit edhe cfardo vozites me pervoj te re.
Bukurit e rralla shkembore .
Personalisht, afersia miqesore me shum nga Shqiperia
Gjuh e njehsuar ,nostalgjia ,gjitha keto ndikojn ne vendimin per te iu drejtuar bregdetit Shqiptar.
te gjithe keto vendet ne bold i kam vizituar.
spanja dhe italia normalisht qe jane me te shtrenjta. shume me te shtrenjta madje.
ne tunizi kam qene vjet. kam shkuar me te gjitha inkluziv dhe me eshte kapur pak a shume dy-fish me shqiperine.
prandaj them qe akoma nuk e kam gjetur nje vend qe te kaloj pushime me te lira se ne shqiperi.
seriozisht cuditem me ju qe e mendoni keshtu. cuditem ngaqe nuk je e para qe degjoj qe thote keshtu.
une shkoj edhe ne mal te zi cdo vit. edhe atje eshte me shtrenjte.
pastaj standartin e pushimeve nuk po e llogaris une. thjeshte cmimin.
p.s. pyetje pak private por thjeshte per kuriozitet. nese do mund te mos pergjigjesh. sa iu kushton nje ose dy jave pushime ne shqiperi?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 12-06-2011 mė 18:30
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt