Te pakten nqs une e vendos sipas kursimeve te mia vjetore , se milionere nuk jam

, x (se eshte private lol ) i vendos ti harxhoi per pushime , jo vetem plazhi por edhe shetitjet e tjera .
Normal qe do bej ballancen shpenzim dhe cilesi. Nqs une ne vendet e tjera lahem me uje cezme, ne plazh mu desh ta bleja ujin te lahesha se ishte uje pusi me ngjyr lol, u infektuam nga syte . Dhe eshte papergjeshmeria e farmacisteve qe te rekomandon dy lloje ilacesh , nje prodhim vendi me cmim me te uler se ilaci i jashtem . Ndryshimi ishte , sipas saj, qe ilaci i jashtem ta be syrin te fluturoj aw aw aw
Mos kujto se jam princesha qe flejti mbi bizele :-D , te gjitha kursimet e mia ne Shqiperi i kam investuar aty kam lindur, aty jam rritur, aty kam familjen time dhe kam nostalgji per ate vend .
Ne periudhen e veres cmimet rriten , bie ect ect
Sa qef kam te te kem prane ne plazh , lekurat e shalqinit te ti hudh siper kokes
ose ujin qe blen me pi , te te bej te rrish net pa gjume dhe leshteriket(mos harro shishet) te detit ti shtysh me shapk
PS. Prap mua aty ne plazh me ke , nami u beft , le ti dali flaka lol dhe jo se me bie me lire , por me pelqen te jem atje :-))
Krijoni Kontakt