Close

Rezultati i Sondazhit: Pse beni pushime verore ne Shqiperi?

Votues
37. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Eshte ceshtje patriotizmi, ndjej krenari kombetare.

15 40.54%
  • Plazhi shqiptar eshte me i bukuri ne rajon.

15 40.54%
  • Nuk me pelqen, bej pushime ne tjera vende

7 18.92%
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 128
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Unė shkoj 1x nė vit nė Shqipėri. Kėtė vit do jetė 2x brenda vitit. Sinqerisht mezi e pres muajin qė do tė shkojė atje. Nuk ėshtė ēėshtje patriotizmi, as se kemi plazhet mė fantastike a ku di unė. Puna ėshtė se ajo ėshtė Shqipėria ime, mua mė bėn mirė ajri i saj, sikur edhe mos tė shkoj askund. Mė ngrohet zemra sa herė qė shkoj, gjallėrohem e ndihem mirė si askund tjetėr, ndihem si nė shtėpinė time

Ēdo vend tjetėr qė mund tė shkoj pėr turizėm ėshtė pėrvojė e veēantė. Janė momente relaksi, mahnitesh kur sheh bukuritė e tyre, urbanistikėn, kulturėn etj por nė asnjė vend nuk ndihesh shpirtėrisht ngrohtė. Tė paktėn deri tani as1 vend nuk ma ka ngrohur zemrėn, asnjėherė nuk jam pėrlotur teksa kam parė nga dritarja e vockėl e avionit malet dhe detin tė afrohet sikur mė ndodh kur shoh bregdetin dhe alpet tona.

I SHQIPĖRIA!
    Ndersa une ne asnje kufi te Evropes(se me larg skam qene) sjam dridhe nga emocionet si ne Qafethane e ne Qafe te Morinit.

Edhe une e dua Shqiperine!
    AUTOCHTHONOUS

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Per ceshtje patriotizmi shkoj ne Shqiperi. Ne plazh asnjehere skam shkuar u be 14 vjet. . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Nga ana finaciare , me ate shume lekesh qe harxhoi ne bregdetin shqiptar , po te kisha shkuar ne ndonje vend tjeter do ja kaloja shume me mire dhe me nje sherbim special.
    ku moj izidora? ku do shkoje per shembull qe te kushton me pak se ne shqiperi?

cdo vit i bej pushimet si ne shqiperi ashtu edhe jashte dhe e bej mire krahasimin.
    akoma nuk e kam gjetur nje vend ku te shpenzoj me pak se ne shqiperi.

jam kurioz te di
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Patjeter. Si fillim po rri ne nje shtepi Himarjote ne nje dhome me qera. Dhoma ka kuzhine, banjo dhe ballkon. Shtepia ka uje dhe drita 24 ore ku perfshihet dhe gazi per gatim dhe dushi. Cmimi 25000 leke 15 dite. Ushqimi eshte si te duash. Nese do te besh pazar e te gatuash ne shtepi, sikurse po bej dhe une pergithesisht, nuk ke per te haxhuar shume. Per 15 dite e shumta 40000 leke per tre persona. Ke dhe alternativen per te ngrene jashte por do kushtoj shume me teper. Une per vete preferoj vetem disa dite te haje dreke jashte. Jam mesuar te haj ne shtepine time historikisht. Plazhi eshte i paster dhe deti i kristalte. Ne darke mund te ulesh ne lokalet e baret qe ka buze detit dhe te marresh ndonje birre, pije freskuese ose pica. Hotelet jane shume te shtrenjta keshtu qe me mire nese gjen nje familje himarjote dhe tu marresh shtepine me qera. Kjo e fundit kerkon pak mik por kush kerkon gjen. Jeta e nates nuk eshte me ndryshe se ne shume resorte te tjera. Ha, pi, rri, po ishe i zoti ben dhe te tjera gjera
    Epo je ne qershor ore Brooklyn...provo te shkosh pas 15 korrikut. Une veres qe shkoj isha ne Jonufer, ne gusht, e kemi paguar me "mik" 30 euro naten ne nje nga ato shtepite qe jepen me qera, qe ishte nje dhome e vogel me nje banjo po te vogel. Dmth, per 15 dite qe thua ti i bie te jene 450 euro. Cmimi normal ishte te 35-40 euro nata (ne gusht).

Per pastertine e bukurine e detit s'kam c'flas, ngaqe ishte zone pak a shume private, dmth ishin disa persona qe kishin dhoma qe jepnin me qera edhe kujdeseshin shume per pastertine e vendit.

La vita non si spiega, si VIVE!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ku moj izidora? ku do shkoje per shembull qe te kushton me pak se ne shqiperi?

cdo vit i bej pushimet si ne shqiperi ashtu edhe jashte dhe e bej mire krahasimin.
    akoma nuk e kam gjetur nje vend ku te shpenzoj me pak se ne shqiperi.

jam kurioz te di
    Mjafton te fillojm qysh nga bileta e avionit lol
    Pastaj fillojm plazhin , shtepiat , hotelet dhe krahaso cmimin me cilesin ect ect
    Cdo emigrant ka nostalgji per vendin e vet , mall ect ect

Nga pervoja ta them me plot bindje , se Shqiperia me keshton me shume se po te shkoi diku tjeter. Se ne e kemi zakon kur shkoim ne atdhe dum me shit icik mend , nuk e di pse hallakatime kaq keq :-)
    Shkoi me mall ne vendin tim, edhe pse pluhur , prap te hapen mushkrit , edhe fytyra sikur te ndryshon happy , nja ashtu si kullester behem prej mickonjave ne plazh por prap se ulim hunden kollai si trimeresh qendroi deri ne fund

Mjafton ofertat me bilet avioni dhe hotel , te gjitha inkluziv i ke kur i pronoton .
    Sherbim special , det dhe rere e paster , jeta nates si ma do lol edhe mickonjat sikur nuk kan fuqi te te pickojne vetem bejn bizzzzz
    Spanj, turqi, itali , tunizi , kam deshir te shkoi ne dubai dhe egjipt , te shohim sesi mund ta ndajm lejen .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Nuk me pelqen, bej pushime ne tjera vende

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Malli per Saliun dhe Ramen
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Patriotizem - per te dhen ndonje lek buxhetit Shqiptar.
    Rera - pelqehet nga pjesa dermuese sepse kan nevojen i ngrohjes se eshrave qe zakonisht tek Shqiptaret jan te theksueshme dhimbjet e kurrizit dhe te pjesve tjera eshrore.
    Cmimet- janė ende atraktive
    Rehatia ne autstrade ku mund te vozit edhe cfardo vozites me pervoj te re.
    Bukurit e rralla shkembore .
    Personalisht, afersia miqesore me shum nga Shqiperia
    Gjuh e njehsuar ,nostalgjia ,gjitha keto ndikojn ne vendimin per te iu drejtuar bregdetit Shqiptar.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Mjafton ofertat me bilet avioni dhe hotel , te gjitha inkluziv i ke kur i pronoton .
    Sherbim special , det dhe rere e paster , jeta nates si ma do lol edhe mickonjat sikur nuk kan fuqi te te pickojne vetem bejn bizzzzz
    Spanj, turqi, itali , tunizi , kam deshir te shkoi ne dubai dhe egjipt , te shohim sesi mund ta ndajm lejen .
    te gjithe keto vendet ne bold i kam vizituar.
    spanja dhe italia normalisht qe jane me te shtrenjta. shume me te shtrenjta madje.
    ne tunizi kam qene vjet. kam shkuar me te gjitha inkluziv dhe me eshte kapur pak a shume dy-fish me shqiperine.
    prandaj them qe akoma nuk e kam gjetur nje vend qe te kaloj pushime me te lira se ne shqiperi.
    seriozisht cuditem me ju qe e mendoni keshtu. cuditem ngaqe nuk je e para qe degjoj qe thote keshtu.
    une shkoj edhe ne mal te zi cdo vit. edhe atje eshte me shtrenjte.

pastaj standartin e pushimeve nuk po e llogaris une. thjeshte cmimin.

p.s. pyetje pak private por thjeshte per kuriozitet. nese do mund te mos pergjigjesh. sa iu kushton nje ose dy jave pushime ne shqiperi?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 12-06-2011 mė 18:30
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Epo je ne qershor ore Brooklyn...provo te shkosh pas 15 korrikut. Une veres qe shkoj isha ne Jonufer, ne gusht, e kemi paguar me "mik" 30 euro naten ne nje nga ato shtepite qe jepen me qera, qe ishte nje dhome e vogel me nje banjo po te vogel. Dmth, per 15 dite qe thua ti i bie te jene 450 euro. Cmimi normal ishte te 35-40 euro nata (ne gusht).
    per sa persona ishte dhome?
    thjeshte jam vertete kurioz te njoh pak me mire cmimet rreth e rrotull shqiperise.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •