Eshte ceshtje patriotizmi, ndjej krenari kombetare.
Plazhi shqiptar eshte me i bukuri ne rajon.
Nuk me pelqen, bej pushime ne tjera vende
Thjeshte me pelqen,ka cdo gje qe une mund te deshiroj,mali me plazhin jane afer keshtu qe brenda dites mund te beje te dyja llojet e turizmit.Plazhet e jugut pastaj jane perle,per kamping ka vende sa te duash dhe per jete nate pastaj .Vetem ne Durres nuk shkohet mo,eshte kthy si pishine publike atje.
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Malli per vendin dhe per njerezit e para punes
para 2 vjeteve isha ne Radhime dhe te them te drejten ishin pushimet e mija me te mbrekullueshme,koha flori,pasterti,ushqimi shume i fresket dhe i shijshem,restorantet shume te mira dhe se bashku me familjen plotesohet komplet kenaqesia,cdua me shume une dru dua![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Me pelqen shume jugu por sinqerisht e them qe po te mos kisha familjen ne shqiperi, nuk besoj se do shkoja ti kaloja pushimet atje.
Kjo me teper ngaqe me pelqen te bej pushime ne vende te ndryshme, por gjithsesi po te mos kisha familjen nuk do shkoja te beja pushimet atje.
La vita non si spiega, si VIVE!
po shoh qe shumica thone se bejne pushimet ne shqiperi per ceshtje patriotizmi.
une personalisht e kam te veshtire te lidhi turizmin me patriotizmin...
Vasudhaiva Kutumbakam
Ka mundesi moj Sofi! Sic e thashe, ne radhe te pare varet nga fakti qe me pelqen te leviz ne vende te ndryshme.
Pastaj, gjate gjithe viteve te universitetit, gjithmone i kam kaluar ne shqiperi, shkoja 2-3 jave per vit te ri e 2 muaj ne vere. Asnjehere nuk i kam kaluar pushimet ne itali!!
Po flas gjithmone per pushimet ne kuptimin e vertete te fjales, se 2 jave per te takuar te afermit e miqt do i beja me gjithe qejf. Por kur ne dispozicion thjesht 2 jave pushime nuk besoj se do shkoje edhe ti ne shqiperi, por do doje te beje pushime ne vende te ndryshme here pas here.
p.s po do fazoleta me thuaj, te sjell une plot
La vita non si spiega, si VIVE!
Ne ne MALi themi nji udh e dy pune.
Zakonisht pushimet i bej ne Durrs ,me pelqejn plazha dhe uji dhe kom rast te i takoi njerzit e mi.Atje kom edhe te dashuren time
SHQIPERIN QE E DUA SI SYT E MIA.
une i quaj pushime pasi nuk jame ne marrdhenie pune kur shkoje ne shqiperi por faktikishte per mua eshte vizite per te takuar familjaret dhe nje pjese shokesh(kush ndodhet ne shqiperi ate moment),ose me mire mundohemi qe me nje gur te vrasim 2 zogje ,dhe pushime dhe vizite
ne shqiperi pelqej ushqimin e fresket plus dhe frutat qe kane tamam shijen e duhur dhe me e rendesishmja se eshte vendi ime pavarsishte se eshte i mire apo i keqe ,i paster apo i piset ,ka qene eshte dhe do jete vendi ime dhe gjithmone kur me pyesin se ku do shkosh me pushime ju them ne shtepi(i m going home )
shqiperia per mua do jete gjithmone shtepia ime
Kjo eshte e gjitha qe me shtyn te bej pushimet ne shqiperi se ndryshe as do me kalonte minimalisht neper mendje.
Aman me stern ca knaqesh thua me paj zotin se nisesha nga fieri ne oren 8 te mjesit per plazh edhe arrija ne plazh ne oren 1 te drekes.Turp me bo 38 km per 3 ore thua ti se po boj 380km.Rruga si mos me keq.Pilotat jo shqiptar se shqiptaret i japin mire makines po ata me targa greke qe nisesh edhe puth robt e shpis para se me dal me makine se nuk i dihet kthehesh me apo jo.Provova edhe te marr apartament ne bregdet por o do rrijsh larg qytetit per pak relax gjate dites edhe per tu bere eremit gjate mbasdites edhe darkes se ndyshe ska zgjidhje.Na rrofte bregdeti i bukur po puna eshte si te shkojme deri ne bregdet se e bejme perdite ate rruge.
SKA MO PUSHIME NE SHQIPERI.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt