Close
Faqja 34 prej 51 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 503
    i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Kot te te pyes cfare sistemi operativ ke? Ishalla se ke Vista
    have a little faith!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga suatamzoski Lexo Postimin
    Kjo del kur e hap lojen.. ne fillim del DON't SEND edhe pasaj ajo fotoja
    Kisha nje patch ne kompjuter dhe e bera upload ne mediafire, ku nuk ke dhe problem per shkarkimin, mund ta hidhja dhe RS ose MU.

Merre kete link, shkarkoje patch dhe provoje ne nje FIFA07, ky mu gjend ne kompjuter.

Download patch

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-07-2009
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga don lico Lexo Postimin
    Kot te te pyes cfare sistemi operativ ke? Ishalla se ke Vista
    Xp kam... nese te ndihmon

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-07-2009
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga Cold Fusion™ Lexo Postimin
    Kisha nje patch ne kompjuter dhe e bera upload ne mediafire, ku nuk ke dhe problem per shkarkimin, mund ta hidhja dhe RS ose MU.

Merre kete link, shkarkoje patch dhe provoje ne nje FIFA07, ky mu gjend ne kompjuter.

Download patch
    bera si cme the ti por tani tjater problem del...

thot ce Menager09.exe has encountered a problem and needs to close... dhe me von del nje tjater.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    bera si cme the ti por tani tjater problem del...

thot ce Menager09.exe has encountered a problem and needs to close... dhe me von del nje tjater.
    Ti ke instaluar FIFA Menager 09?

Patch kopjoje, kliko me te djathten properties, find target, paste patch. Kliko tek icona e FIFA07 (nese ke te instaluar kete) dhe ta parapercaktova qe e ke per FIFA07. Per te tjerat nuk ben, sepse jane versione te ndryshme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-07-2009
    Postime
    14
    Ti ke instaluar FIFA Menager 09?

Patch kopjoje, kliko me te djathten properties, find target, paste patch. Kliko tek icona e FIFA07 (nese ke te instaluar kete) dhe ta parapercaktova qe e ke per FIFA07. Per te tjerat nuk ben, sepse jane versione te ndryshme.
    Po kam FIFA MENAGER 2009

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Po kam FIFA MENAGER 2009
    Po mire te te bej nje pyetje une. Perse i ke renditur te gjitha fifat qe nga viti 2005?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-07-2009
    Postime
    14
    Po mire te te bej nje pyetje une. Perse i ke renditur te gjitha fifat qe nga viti 2005?
    Nuk i kam renditur te gjitha por te te gjithat i njejti problem me del...te gjitha i instalova te te gjitha i njejti problem...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-07-2009
    Postime
    14
    Nuk i kam renditur te gjitha por te te gjithat i njejti problem me del...te gjitha i instalova te te gjitha i njejti problem...
    ne filim e kisha 2009. doli problemi e vura 2008.prap i njejti problem dhe ashtu me radhe deri fifa2005

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Kam problem me FIFA 2009/2008/2007/2006/2005...Loja instalohet si ce duhet por nuk mund ta luaj...kur e leshoj lojen me del error dhe pastaj nje tjater...e njejta del edhe te Fifat e tjera... JU LUTEM NDIHMONI!!!

Nese ka mundesi hape appcompat.txt me tekst editor dhe na trego se cfar shkruan?! Mbrenda ketij teksti shkruan se cfar problemi ke, andaj eshte me rendesi ta hapesh dhe ta paraqitesh ketu dhe me pas do te mundohemi te te ndihmojme. Mos e fshije appcompat.txt pasi eshte pjese e sistemit qe raporton konfliktet ne PC. appcompat.txt eshte i fshehur dhe mund ta shohesh vetem nese shkon ne Start -> Control panel -> Folder Options -> View dhe kliko mbi katrorin "Show hidden files or folders".

Instaloje demo verzionin e TuneUp2010 nga tuneup.com dhe me pas jepi numrin serik qe do te dergoj me MP. Pas instalimit pastro regjistrin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 06-02-2010 mė 01:16

Faqja 34 prej 51 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •