Close
Faqja 44 prej 51 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 503
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Te dyat luajn thuaj se te njejtin kualitet te mire, PS3 ka avantazhe sepse ka edhe bluray e shum shum gjera tjera... per te dhan nje pergjegje se cila esht me e mira nuk esht e leht.
    kur vjen ne pytje tek lojat qe dihet qe kushtojn shum shtrejt ne te dy konzolat ateher duhet nje pershkrim me i gjat, po mundohem te jem sa me shkurte

disa modele tek xbox360 mund te behen flash(flash per te pas mundesi ti luash lojrat e kopjuara),shiko modeli i cd-romit qe ka brenda dhe pastaj mund te kuptohet a mund te kryesh pune, te duhet edhe nje vegel qe e ben kete pun por me mir esht te gjesh te flashuar pra te gatshme sepse met vertet esht paksa e komplikuar.
    gjeja tjeter tek xbox esht qe per ti fut lojrat ne nje dvd te duhen dvd9 (dvd9 esht dvd double layer ka qmim aty ka 4euro nje cope) te gjitha keto kan programet percjellse per ti fut ne pune lojrat e kopjuara.

PS3 nese dot gjesh me firmware version ne 3.41 (edhe 3.42, 3.50 por ende nuk esht konfirmuar fuqishem per keto dy versione)ateher te duhet nje PSJailbreak stick qe mund te kushtoj afer 20euro, dhe ateher je free pra lojrat qe shkarkon per ps3 nga interneti mund ti bartesh ne diskun e brendshem ne ps3 dhe mund ti luash pa probleme. pra PS3 esht thyer dhe nuk qendrojn ato fjal qe the per ps3 me.

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Ps3 e lidh me internet de mund te navigosh , kam pare ne internet qe kane instaluar dhe sisemt windowsi . Lojrat e PS3 jane te shumta dhe eshte me popullor si konsol kurse per XBOX sdi cfare te them se njoh .
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    me xbox duhet te pagush lek po deshe me lujt online ketu esht 8€ose 7€ ne muaj por grafiken e ka pak me te mire se PS3 edhe lojnat aty jan me cmimet si per PS3 as mos u lodh...sa per PS3 mundesh te luash pa lek ne internet e ke me bluray nuk edi a e ka xbox ket po me duket jo...po deshe me lujt online dhe kjo gje vlen per te dyja duhet te perdoresh lojna origjinale se ta bllokojn pastaj dhe nuk ke mundsin me lujt me online dmth te bllokojn PS3 ose XBOX...une ne shpi kam PS3 slim dhe punen ma ben filma shof me lujt po...sa per XBOX Elite(e zeza) nuk mundem te them 100% sa e keqe ose e mire se nuk e kam ne shpi po kaq me ka then nji kushurir per ket se i ka te dyja vet dhe e di shume mire..
    pac fat
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-03-2005
    Postime
    9

Si te kontrollohet Playstation2 nga komputeri

Pershendetje te gjitheve.
    Une deshiroj te pyes se a ka mundesi qe nje sony playstation 2 te kontrollohet nga nje server le te jet me program HandyCafe ose Tinasoft?
    Nese kishte mund dikush me me ndihmue ju kisha faleminderue shume.
    me respekt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Nuk mund te kontrollohet nga nje program i thjeshte.
    Ajo qe mund te behet, eshte te instalosh nje program si Cafe Suite ne nje PC dhe me ane te nje qarku elektrik, ti vetem sa ndez TV dhe ne momentin qe fillojne lojen klientet, mund ta hapesh virtualisht Cafe Suite-n.
    Pasi as PS2, as PS3, nuk instalon dot programe .exe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-11-2008
    Postime
    176

Pse kerkohet lidhje interneti per "Counter Strike"?

pershendetje ,mund te me shpjegoje kush pse duhet me pas internet per te luajtur Conter Strike ,perndryshe me del Dont sent ,si mund ta zgjill ket problem ,Faleminderit

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar mė parė nga shemsiu Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve.
    Une deshiroj te pyes se a ka mundesi qe nje sony playstation 2 te kontrollohet nga nje server le te jet me program HandyCafe ose Tinasoft?
    Nese kishte mund dikush me me ndihmue ju kisha faleminderue shume.
    me respekt.
    un kam ixboxs 360 dhe luaj online e kam lidh ne televizor nga compiuteri, lidh fillin usb ne ibox( edhe per playstation e njejta gje) dhe ne compiuter, pastaj te kerkon ta konfigurosh, konfiguroje dhe mund te luash pa problem
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-03-2005
    Postime
    9
    Fleminderit per ndihmen

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Per ixboxs 360 dhe PS3 e di qe mund te luash online por per PS2 hera e pare qe degjoje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2010
    Vendndodhja
    Lipjan
    Postime
    130
    CS mundesh me lujt me bota nese te del prap DONT SEND bone ni Repair ose Unistall provo

Faqja 44 prej 51 FillimFillim ... 344243444546 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •