Close
Faqja 15 prej 51 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 503
    Citim Postuar mė parė nga edspace Lexo Postimin
    E ke vėnė re kėtė problem nė faqe tė tjera pėrveē Yahoo-sė? Ndodh vetėm pėr njė lojė ky problem, apo me ēdo lojė tė Yahoo-sė? Ndodh vetėm pėr lojrat nė Java apo edhe pėr ato nė Flash.

Mund tė provosh tė instalosh edhe njėherė Java dhe Firefox nėse ėshtė problem i pėrgjithshėm pėr tė gjitha lojrat.
    Se pari duhet te shtoj qe kete problem e has edhe ne kompjutera te tjere dhe vetem me Firefox.
    Per ato qe me pyet me lart nuk mund te te pergjigjem me siguri sepse une luaj vetem shah.
    Me sa kuptoj une per kete duhet Java.
    Jam duke luajtur ...
    Ne nje moment iken pothuajse gjithe pamja, kthehet ngjyre gri, ngelen lart vetem disa pamje qe luhen me flash me duket, dhe poshte disa lidhje te Yahoo.
    Dhe me duhet ta mbyll e te futem perseri.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2008
    Postime
    17

Si te redaktoj skedarėt TPI pėr lojėn Fifa Manager?

Pershendetje

Do te isha shume mirenjohes nese dikush nga ju do te me keshillonte apo edhe do te me sygjeronte ndonje program per editimin e file-ve TPI.

Per te qene me i qarte, jam gati ne perfundim te nje database per Kosoven ne lojen Fifa Manager 08 , por kam nje problem me file-t e kampit te junioreve pasi ata jane ne formatin TPI per te cilet nuk po mund te gjeje editor. Andaj ju lus qe nese keni njohuri per kete format te file-ve, te me ndihmoni.

Falemnderit

Mbeteni te pershendetur

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Tpi skedaret jane ne fakt format imazhi per lojen.Kane qene dikur si format TGA(teksture),tani i kane ndryshuar ne TPI format.Ajo qe duhet te besh eshte te konvertosh imazhet TPI ne TGA me kete program http://www.ivanview.com/tpi-converter.html Pasi e konverton ne format TGA e fut ne fotoshop dhe ben ndryshime ne ngjyra,tone,fut tekst emra lista cfaredo.Pasi mbaron e ruan si format TGA.Pastaj me programin me lart e konverton perseri ne TPI dhe e fut ne ate direktori ku ishte skedari TPI me pare.Per pasoje loja do shfaqe ne ekran imazhin qe ndryshove.Duhet te besh nje zevendesim shume preciz te TPI file origjinale me ato te ndryshuara.
    Supozojme se TPI origjinale eshte ne direktorine C:\program files\Fifa\Boterori\
    emri i skedarit.TPI Kete skedar origjinal mund ta heqesh dhe fut skedarin e ndryshuar ne tpi format.Kujdes,emri i skedarit te ndryshuar duhet te jete identik si ai i origjinalit qe hoqe.E fut skedarin e ndryshuar ne direktorine C:\program files\Fifa\Boterori\ Loja do e njohe dhe shfaqe ne ekran.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Shah luaj edhe unė tek Yahoo dhe s'kam pasur probleme me Firefox. Versioni i ri i shahut, me fushė kafe ėshtė nė Flash. Nė Java ėshtė shahu i vjetėr me fushė jeshile.

Versioni i ri mund tė ketė probleme, se s'ka shumė qė ka dalė, por unė kam luajtur rregullisht dhe nuk e kam hasur kėtė problem. Ndodhte ndonjėherė qė zhdukeshin gurėt, por edhe kėtė s'e kam hasur kėto ditėt e fundit.

Mund ta ketė fajin ndonjė shtesė qė i ke bėrė Firefox. Provo ta instalosh nga fillimi Firefox, ose tė paktėn ēaktivizoi tė gjitha shtesat, dhe instalo edhe njėherė flash.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2008
    Postime
    17
    Pershendetje "benseven11"

Falemnderit per pergjigjen.

Une e konvertova skedarin nga TPI ne TGA pastaj bera ndryshimet e nevojshme me fotoshop por tani nuk po mund ta konvertoj perseri ne TPI pasi ky programi ne fjale nuk te mundeson te konvertosh ne TPI.

Sidoqoft, te falemnderoj shume per mundin tuaj.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ky programi i konverton skedaret tga ne tpi.
    http://www.gold-software.com/tgaconverter.html

Unhappy Dua tė luaj Counter Strike, thotė "Too high ping"

sapo futem ne lojen counter strike dhe dua te luaj online del tabela qe thote too high ping dhe menjehere del nga loja. a mund te me tregoni se si mund ta rregulloj??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Postime
    75
    Citim Postuar mė parė nga frank001 Lexo Postimin
    sapo futem ne lojen counter strike dhe dua te luaj online del tabela qe thote too high ping dhe menjehere del nga loja. a mund te me tregoni se si mund ta rregulloj??
    Kerkesat e lojes jan me te mdhaja se sa kompjuteri juaj ofron!

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    o shoku shi8ko nje here ping e linjes mos e 700 e me shume se me 200 e ngec lojtari online jo me ta kesh 700 e siper
    Ere mire mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Postime
    75
    Athere nuk e ke spjegue problemin si duhet, dhe nuk ke dhan shum info per kompjuterin e internetin qe e ke, bene konfigurimin e asaj loje per internet "default" ose standard nese ekziston si opcion ne serings, se diqka lidhje me internet setings nuk osht mire.

Faqja 15 prej 51 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •