Nuk funksionoj.
Nuk funksionoj.
Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar
C:\Program Files\Valve pastaj ne follderin cstrike
gjeje fajllin : config.cfg dhe fshie SHIFT+DELETE dhe i gjith konfiguracioni do te kthehet si me pare =)
// Dj PiRoMaN
Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)
..:uaj luaj ::.. ..::besoj qe edhe ti Luan ..jam i sigurt::..
pershendetje ,kam marr nji ps3 edhe deshta te kaloja lojnat ne hdd e ps3 ,po me mungon programi i menagjimit ne ps3 ,a ka kush ndonji ide se si mund ta instaloj at program ne ps3 ...
Njerz e kom kry mapin 50% ma nej spo muj se spo kam as gara as kurgjo a dini naj fore me gjet qysh me kry.... FLM PER MIRKUPTIM
Nuk dita ku te kerkoj per kete qka me duhet, ndoshta kam postuar ne vend te gabuar. Kerkoj falje.
Nese mundeni te me gjeni Filmin Vizatimor komplet "Cars" ose ne shqip "Veturat".
Pixar Animation Studios.
Faleminderit.
Para se gjithash pershendetje te gjithe anetareve dhe moderatoreve ! Kam nje pyetje dhe kerkoj nje pergjigje.Dua te hap nje salle lojrash per playstations 3.shkova e pyeta te Neptun shop dhe versioni qe kishin ishte Ps3 360 Gb ver. 3.66.. dua qe lojrat qe do blej ti bej store tek te gjithe Ps3 ,por me thane qe vetem versioni 3.5 mund ta beje kete duke ia kaluar lojrat me nje hardware te jashtem pasi i ke bere store me pare te hdd i jashtem. Nje ndihme e c'faredo forme do me bente shume pune dhe do ua dija per faleminderit. faleminderit per kohen tuaj.
Krijoni Kontakt