se kur ke lujt me pare je lidh me Ip dhe ke hy ne ndonje Server te dikuj tjter tash nuk munesh per ata..
duhet ta shlysh dhe ta instalosh nga fillimi
se kur ke lujt me pare je lidh me Ip dhe ke hy ne ndonje Server te dikuj tjter tash nuk munesh per ata..
duhet ta shlysh dhe ta instalosh nga fillimi
mund te me ndihmoje ndonjeri ka nipi 1 xbox te thjeshte i kam shkarkuar disa lojra nga internet i incizoj me iso por xboxi nuk i njeh mund te me tregoni si ti incizoj
nuk luhen lojat e shkarkuara ne xbox aq leht siq po mendon ti, duhet te moderohet xbox,
per me shume thuaj modelin sakt, shiko tiketen qe ka dhe postoj numrat ketu
cvcx faleminderit nuk e di a do ta kuptosh marken me keto xbox video game system wa 98052-6399 ka edhe 1 numer anash label part number x800164-002
modeli i sakte :2004-09-25FG.DATE
4223631 43905 :SERIAL NO.
742 4223631 43905 :PRODUCT ID.
Label part number x800164-002
Duhet modifikuar Driverat e DVD-romit qe ka Xbox brenda, kete nuk besoj se mund ta besh vet te duhet te shkosh te disa teknik qe merren me keto pune sepse duhet mu hap Xbox brenda dhe te modifikohet (per ne ne Prishtine po ti jep 2 vende ku bejn kete pun, ta kam nis nje mesazh privat, tejer vend nuk di) ose duhet fut nje chip brenda ne Xbox dhe per ti fut lojrat ne DVD te duhet te perdoresh programin imgburn dhe ne shpejtsi minimale kur ti djegsh ne DVD.
KAM NJE PROBLEM E KAM MARR LOJEN NEEDFORSPEEDmostWANTED EN InternetCaffe EN lokaldisK C KOMPLET KOPI ME USB EDHE E KOM QIT EN PC TEM PASTE PO KUR PO KLIKOJ EN IKON PO MA QET :
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPEED.EXE - System Error
`````````````````````````````````````````````````` ````````````````
x The Program can`t start because d3dx9_26.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem,
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
SI MA KISHIT DHAN NJE ZGJIDHJE.!??
Vella duhet te shkarkosh program dx edhne ti hap ket lojen sepse nuk e ke te isntalkuar ne pc
I'm BombRun ASG [ Albania Security Group ]
Shume e thjeshte mungon file 'd3dx9_26.dll', dhe loja nuk starton pa ate file.
Provo gjeje ate file dhe vendose ne lokacionin e duhur, ose gjeja me e mire Instaloje lojen e mos bart file me USB kot.
███████████
HOLLANDA
███████████
d3dx9_26.dll flm e instalova qeto tash po bon thx.
Krijoni Kontakt