Sapo lexova te nje teme tjeter se i ka ndaluar Saliu lojrat e fatit ne PC.
Mos u shqeteso derisa te dale programi nevojshem per te menjanuar shtetin. LOL
Do gjejm zgjidhje.
Sapo lexova te nje teme tjeter se i ka ndaluar Saliu lojrat e fatit ne PC.
Mos u shqeteso derisa te dale programi nevojshem per te menjanuar shtetin. LOL
Do gjejm zgjidhje.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
te Me tregoje ndonjeri funksionet e tij . Dhe nese Dini "races" a kthehen mbrapsht perseri apo eshte prog. dhe fut te parin cilin do vet aii ! ?
Je Bo p9 shum Tu kshyr Film .
Pershendetje!
Dua te di nese mund te ndertohet nje network per nje salle Playstation 3!
Ideja ka te beje me ndertimin e nje Serveri, ku ne te cilin eshte i instaluar nje program bilanci dhe Playstation 3 te jene klientet.
Dua psh qe cdo PS3 te jete i lidhur me serverin dhe koha e perdorur nga klienti te kthehet ne vlere monetare!
Eshte e mundur?
Meqe askush nuk na paska dhene ndonje ide,
atehere po e vazhdoj une perseri!
Na qenka nje pajisje Gewiss GW 46003 por kjo ishte vetem mbeshtjellja e pajisjes.
Kjo ka ardhur nga italia, por se cfare ka brenda ende nuk e kam zbuluar.
Por po jua shpjegoj pak a shume, te me jepni ndonje ide:
Kjo pajisja qe ndodhet brenda kesaj Gewiss lidhet me cdo televizor qe punon PS3, me ate te kabllove koaxial (besoj se keshtu quhet kabulli qe lidhet me TV) dhe ai e hap TV dhe kohen e kthen ne vlere monetare.
Besoj se i con rryme, a nuk e di se cfare.
Tani, keni ndonje ide, cmund te kete brenda?
Kjo metode eshte bere ne qytetin Studenti ne Tirane!
Dhe me ane te nje kontrol paneli behej komandimi i TV qe e hapte si ekran!
Me sa di un nuk i mbyll dot PS3 po kontroolon Tv , nqs se gjej ndonji gje do e postoj po me sa po shoh nuk paska shum gjera per kte teme.
Keyboard not found .... press any key to continue!
http://www.manualsmania.com/select.p...ubcategory1=25
shikoje njiher kte manulain nqs te ndihmon.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Ajo ne manualin aty eshte termostat me kalendar.
Puna e pare duhet pare cfare portesh ka dhe cfare lloj kabllosh mund te lidhen mbrapa playstation.
Si program per kohen e harxhuar ne playstation=.....leke perdoret cybercafe pro.Mund te perdoresh edhe ndonje media server per te percjelle video/lojra qe mund te luhen
ne playstation.
Gewiss GW 46003 eshte nje baks kuti bosh ku mbledh gjithe kabllot,zgjatime qe mos rrijne jashte dhe i fut ne kuti
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 10-01-2010 mė 20:14
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pikerisht, Gewiss ishte kuti bosh
dhe brenda saj ishte nje pajisje qe ende nuk e kam eksploruar.
Por mesa pashe qe nga kjo kuti dilnin kabuj te tipit qe lidhet TV me nje antene
dhe konfiguronte vetem ekranet, jo PS3.
Te lutem BenSeven, nese ke mundesi, ma shqyrto pak kete propozimin tuaj, qofte edhe me tutoriale ne anglisht te hallakatura.
Ju faleminderit!
Nese dikush ketu ne Tirane, eshte i interesuar per Networking, une jam i gatshem per Partnership!
Kesaj i thone ti gjesh emrin zogut duke e pare prej byythe.Ajo besoj se eshte nje marre sinjali me Wireless dhe per kohen qe transmeton sinjal ajo mund te kete dhe nje kontatore elekteonik, por fakti qe stakon monitoret eshte i thjeshte pasi cdo TV stakohet kur mungon sinjali.Ne qytetin studenti ,ku TV duhet te perdoren brenda nje disipline ,mund te jete kjo metode shperndarje sijnali, pra TV te fiken ne nje oroar te caktuar.Ndoshta nuk ka kontatore por nje programator Timer, ku vendoset koha e leshimit dhe e nderprerjes se sinjalit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 13-01-2010 mė 19:21
Sa i zgjuar qe qenke mo daku.
Po si e gjete.
Tamam te flasesh prej byythe...
Ti sapo e bere... o daku te foli byttha para mendjes...
Thirri mendjes para se te te ike fare!
Ajo ishte vetem nje qark elektrik, me anen e te cilit komandohej dhe i mbyllje qarkun dhe ia hapje me komande.
Ik e futja nje tas grosh me mire!
Krijoni Kontakt