Close
Faqja 26 prej 51 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 503
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga ali-likova Lexo Postimin
    Si mund ta zvogloj pingun se nuk po mundet te luaj fare ,se shumica e servereve kan pingun e kufizuar dhe po me perjashtojn a din dikush te me tregon si ta reguloj flm !
    Ping ne thelb eshte koha qe dergon pakon e te dhenave per te shkuar ne destinacion, ose ne kete rast ne server, dhe mbrapa. Problemi qendron tek shpejtesia e kompjuterit dhe tek linja e internetit qe ju merni. Nuk mund ti besh dot asnje zvogelim pignut nese nuk i ke keto te dhena qe thash me larte une. Po ashtu eshte mundesia me IM program, program Xfire. Dhe te mbyllesh te gjith “unnecessary” te panevojshmet qe ke hapur gjat kohes qe do te luash lojen.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nuk ke problem pingu po bandwidth,shpejtesi te ulet interneti..
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    ky shoku me duket se luan COUNTER STRIKE dhe ka ca servera qe kane limit pingu shume te vogel . Jam dakort me parafolesit , une kur luja counter strike shkoja tek ata servera qe kishin limit pingu te madh duke pasur nje linje interneti shume te shpejt , ne fund te fundit si beja dot gje linjes . Ali Likova sqarouhu me mire .
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359

GTA SA MP >>The server didn't respond

Pershendetje, kam nje kohe qe luaje GTA SA MP dhe ka pun uar shume po mendoje nuk kam pasur ndonje problem per tu konektuar ne server, mirpo sot me ndodhe kjo nuk po mundem te konektohem ne server,vetem perserit te shfaqet "The server didn't respond Retrying ... " dhe vazdhon keshtu e provova me shume servera i njejti problem, pastaj e reinstalova GTA dhe San Andreas Multiplayer 0.2X Update 1, mirpo perseri pa sukses!!
    A mund te me ndihmoni se ku eshte problemi ??
    ja si duket nje foto >>>
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Mund ta mbyllni temen moderatore, problemi u rregullua .... playing ...24/7

Kjo eshte GTA SA online? Dmth luan me lojtare te tjere?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Po eshte online multiplayer duhesh te instalosh nje "shtese" dhe pastaj luane Multiplayer !!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Anonomyous nuk jam fans i GTA por kisha nje pytje, ke degjuar qe GTA eshte sinkronizuar ne gjuhen shqipe ? Nese po ku mund ta shkarkoj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Citim Postuar mė parė nga cvcx Lexo Postimin
    Anonomyous nuk jam fans i GTA por kisha nje pytje, ke degjuar qe GTA eshte sinkronizuar ne gjuhen shqipe ? Nese po ku mund ta shkarkoj.
    Jo nuk e kam provuar kam degjuar per kete mirpo nuk kam pase rast te luaj dhe nuk e di GTA San Andreas apo Vice City apo cila seri e GTA eshte sink., nese e din ndokush ku mund te shkarkoj jam kurioz edhe une ta provoj,sa i perket GTA SA MP eshte shume mire ka shumee servera... dhe nese luan njehere gjithmon ke per ta luajtur !!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    12-06-2007
    Postime
    131

Loja XHOL dhe loja MURLAN

Pershendetje forumista

Po kerkoja per lojen xhol neper internet dhe gjeta ne forumin shqiptar te seksioni i programeve ne shqip , por linqet edhe dhena nuk jane aktiv.
    Nese dikush i ka keto lojra te punuara nga Intein-nt ju lutem ti beni upload diku dhe ti postoni.

Kodi:
    Ja linqet origjinale :

Loja Murlan - lojė e njohur me letra qė luhet edhe me Jokerat
    http://www.intein-nt.com/

Loja Xhol - lojė me letra
    http://www.intein-nt.com/

Me gjithe rrespektin
    msoft

Faqja 26 prej 51 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •