onboard e ke karten grafike?
onboard e ke karten grafike?
Tek te gjithe forumet e lojerave qe po lexoja, ato persona qe kishin (Mobile Intel Graphic Media Accelerator X3 100) te njejtin problen kane hasur. Provo nje version me te vjeter te directX se mos ndoshta e hap.
nuk punon per dyshin ky expse a si dreqin e ka emrin .
Per dyshina eshte nje tjeter qe sja mbaj mend emrin(te me falni por kam memorje te shkurter hahaha) dhe ai nuk punon . Me kete qe ka vene Clay More qe e kam dhe "bashkfshatar" kam provuar Tekken 3 dhe punon per qef .
Me pare duhet te konfiguroni karten grafike prandaj sju punon dhe ti beni boot nga Cd nese e keni ne Cd ose si ISO nese e keni iso .
Per mendimin tim kerkoni pak ne EMULE ose Torrent dhe mund te gjeni ISO por mos harroni vetem ps(play station 1 qe ka dy modele nese nuk gaboj psp ps1).
Per mendimin tim eshte kot vecse ndonje loje arcade si Tekken qe mund te luhet me ndonje shok por me gamepad(leva per kompjutera)
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
Me PSCX mund te luash edhe Ps2 , por me parametra normale nuk ka performance fare.
Keyboard not found .... press any key to continue!
o LORD PARANOIAC shpjegohu pak me mire se se kam kuptuar me cfare kuptimi e ke thene .
Me ke parametra normale e ke fjalen ???
Ti e ke provuar kete PSCX se une kam kerkuar por shumica thonin qe nuk punojne ose sjane gje ???
Kam instaluar fifa 2008 ne disa kompjutera dhe nga te cilet ka dhe pa cd-rom dhe instalimin e bej duke e heq cd-rom e njerit dhe e montoj tek tjetri mirpo kur ja heq cd-rom fifa nuk hapet dhe kur ja vendos prap por pa cd brenda fifa hapet....
deri tashti kjo eshte gjeja me e cuditshme qe me ka ndodh prandaj nese keni ndonje mundesi per te me ndihmuar me thoni se am ngec....
nese ju duhet ndonje info shese me thoni ju lutem
Faleminderit!
Aldi Shuli
nga cd-ja e asaj loje krijo nje cd-image dhe kopjo ate cd-image ne te gjithe kompjuteret (otimale nese jane kompjuteret te lidhur ne network, sepse ske nevoje te bartesh cd-rom-in tek kompjuteret pa cd-rom), pastaj instalo programin Deamon Tools ne te gjithe kompjuteret dhe lidh cd-image-n (mount) ne Deamon Tools tek secili kompjuter, tani cd-ja e lojes dhe cd-romi nuk te nevojitet me.
DeamonTools
o vlla ke dhe nje menyre tjeter . Per mos bere gjithe ate pune me kriju IMAGE ISO dhe me i montu nga cdo pc :
Kerko ne google No Cd patch Fifa 2008 , dhe do gjesh nje ikone si te fifas (lojes) dhe kete fute aty ku ke shkarkuar lojen . Kjo ben te mundur qe ta filloj lojen dhe ta njohi sikur e ka cd brenda .
Nese arrij ta gjej po ta nis pm ok .
Kalo mire.
shife se ta cova me mesazh privat menyren me NO CD . per cdo sqarim kontakto ne privat .
Poblemin e xgjidha duke ber image dhe duke krijuar virtual drive me deamon tools...
Kurse instalimin u detyrova ta beja me cd-rom se nuk behej ndryshe...
Kurse pachet i kam provuar por nuk me kan dhen rezultat...
Shume faleminderit per kontributin......
Aldi Shuli
Krijoni Kontakt