Close
Faqja 10 prej 51 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 503
    Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Kam disa vjet qė nuk e kam luajtur kėtė lojė dhe nuk e kam nė kompjuter, kėshtu qė nuk tė jap dot mė shumė detaje.

Sipas udhėzimeve qė vijnė me programin, duhet tė krijosh njė llogari pėr t'u identifiuar nė server dhe pastaj duhet tė krijosh njė llogari tė dytė si profil. Pra, njė llogari mund tė ketė disa profile lojtarėsh. Mbase dikush tjetėr i mban mend mė mirė, por unė di qė ishte njėsoj si pėr tė luajtur nė Internet.

Ndiq edhe njėherė udhėzimet mė lart. Pasi hap klientin dhe shtyp butonin "user server", tė gjithė butonat e tjerė duhet tė ēaktivizohen. Kjo tregon se klienti dhe serveri punojnė.

ps: Zbato rregullat e drejtshkrimit nė forum.
    Edi

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730

Smile

Shum flm per kohen qe harxhuat per mua megjithate une e zgjidha problemin..
    Une deri dje s'kam pasur kartele hiq d.m.th. e kam pasur te intergruar ne RAM pra mua me merrte Kartela grafike 64 MB nga RAM-i, dje bleva nje kartele gfrafike 256 Mb nga invidia dhe me ben pa problem loja je vetem ajo, por te terat edhe njeher shum flm.

p.s.
    edspace i provova testet e DirectX mire dolen i ndoqa hapat me radhe dhe me sukses.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LOGIC : 19-12-2006 mė 07:55

Buzeqesh optimist ! Maska e Miremengjes
    Anėtarėsuar
    28-02-2004
    Vendndodhja
    -xyz-
    Postime
    261

Pyetje ne lidhje me PlayStation dhe PC

Pershendetje

Te them te drejten nuk kam fare ekperience ose me mire te themi dijeni per formatet e lojrave PLAYSTATION . Desha te pyes per dy gjera:
    1- Lojrat PLAYSTATION kopjohen ne disqe te vecanta sepse ato qe kam pare une jane si cd te zeza dhe shume me te lehta se cd ose dvd e zakonshme.
    Nese nuk kopjohen ne disqe te vecanta a do te thote kjo qe mund ti kopjojme ne cd normale ose dvd dhe te punojne ne PLAYSTATION 1-2?

2- A mund ti konvertojme lojrat PC per playstation dhe a mund te bejme te kunderten pra konvertimin e lojrave PLAYSTATION per PC?

GJITHE TE MIRAT
    Koha eshte jeta!
    Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
    Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
    Dora qe nuk shkruan eshte kembe!

Forza INTER!!! Maska e NBAlbania
    Anėtarėsuar
    10-04-2005
    Vendndodhja
    Ne Toke
    Postime
    384
    Ka programe qe mund te luash lojrat e PS ne PC.Kerko ne google per PlayStation emulator.

Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231

Cilat pajisje rekomandoni pėr njė sallė Interneti e lojrash?

Une se shpejti dua te hap nje salle interneti dhe jam ne konsultime e siper per paisjet qe do merren. Kisha nevoj ta ndaja me ju kete problem. Cilin procesor me rekomandoni? Salla do jet me LOJRA & INTERNET.

Ju faleminderit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 26-03-2007 mė 22:28

soKKestreL Maska e soKKol
    Anėtarėsuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    107
    Asus P5GD1

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Gjithshka varet nga buxheti qe ke ne dispozicion per te haper ate salle interneti. Ose me sakte buxheti qe ke ndare vecmas pikerisht per fushen e pajisjeve kompjuterike.

Persa i perket internetit, kompjutera te perdorur jane mese te mjaftueshem (pentium III 1Ghz, 256RAM, specifikat e tjera te parendesishme) por nese kerkon te luash atehere duhet te ngrihesh ne kategori dhe te shpenzosh goxha me teper.

Flasim per kompjuterat e rinj. Per lojrat e sotme te mjafton nje athlon ose sempron 3000+ me 512mb ram dhe karte grafike minimumi 128mb (agp ose pci-e ska shume rendesi), specifikat e tjera ne varesi te kerkeses (hard disku i madh per sa me shume lojra, ekran i sheshte per bukuri e qetesi shikimi, tastjera e mouse qe te durojne goditjen e te kene nje jetegjatesi nga disa me ekonomike)
    Por nese kerkon dicka akoma me te mire syno tek nje pentium 4 3.2ghz, 1gb ram, karte grafike 256 pci-e, minimumi nvidia geforce 7300 ose ati x300 e sdo kesh probleme per shume kohe.

Ama e rithem, gjithshka varet nga buxheti. Personalisht kam punuar shume me internet kafe, duke qene se vete drejtoj nje dyqan kompjuterash e kemi hapur lloj lloj variantesh, ndaj smund te te them me saktesi cte pelqen pasi ate mund ta dish vetem ti. Sidoqofte per nje ide te cmimeve te pjeseve te reja te keshilloj ti hedhesh nje sy www.trebit.com . Te mjafton te regjistrohesh e te besh vete nje konfigurim per 1 kompjuter te salles e 1 qendror. Pastaj llogarit qe duhet dhe te shpenzosh persa i perket konfigurimit (sistemit te rrjetit, switch, router aksesore etj)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-12-2006
    Postime
    22
    Nuk jane edhe aq me rendesi te gjitha pajisjet Hardwerike, une te kisha keshillu qe RAM memory te jete 512mb ose edhe me teper (varet prej buxhetit tuaj) dhe gjithashtu VGA, kartelat grafika eshte mire qe te jene 128 mirepo per te mos patur probleme vendos 256mb kartelat (kartelen e zgjedh sipas mundesise qe ke atje ku jeton ti), HDD vetem sigurohu te jete 7200rpm minimum, ndersa pajisjet e tjera zgjedh sipas deshires tuaj.
    Keto qe i permenda jane shume me rendesi qe ti kushtosh vemendje sepse ne te kunderten do te kesh probleme te shumta me kopjutere (te flas nga pervoja se edhe une kam patur internet kafe).

Me repsekt fida

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Olsir
    Une se shpejti dua te hap nje salle interneti dhe jam ne konsultime e siper per paisjet qe do merren. Kisha nevoj ta ndaja me ju kete problem. Cilin procesor me rekomandoni? Salla do jet me LOJRA & INTERNET.

Ju faleminderit.

Si fillim mendo kush do vije ne internet kafe?Kalamaj qe do lujane lojra apo mosha te rritura qe do bejne vetem shfletim,chat,email.Nqs shpreson te vijne kalamaj te luajne lojra te duhen kompjutera te mire me procesor minimumi 2.4ghz dhe ram 1ghz minimumi.Flas per lojra te peshave te renda si counterstrike,grandtheft auto etj dhe jo loje me letra.
    dhe videokarta minimumi 256 kb memorje.
    Nqs shpreson qe internet kafeja do frekuentohet me shume nga te rritur,studente,profesioniste,per email,shfletim te mjafton kompjutera me 256 mb memorje dhe fuqi 1.5 ghz qe kuptohet jane me ekonomike me cmim me te lire.Videokarta ne kete rast ska rendesi,edhe nje videokarte e zakonshme me 128 kb memorje mjafton.Ato kompjutera ne salle sdo i perdoresh vete,keshtu qe mos e vrit shume mendjen.Edhe cmimet per cdo gjysem ore mund ti vesh ne tre nivele.Cmim simbolik,i vogel per kalamaj nen 13 vjec.Cmim i ulet per mbi 13-22 vjec(studente/gjimnaziste) dhe cmimin me te larte e ve per moshat mbi 22 qe punojne.
    ---
    Nje projekt me fleksibel ku parashikohen te vijne me kalamaj burra gra te rinj,kerkon qe te blesh 4 kompjutera shume te fuqishem ne salle vetem per kalamaj,studente qe vijne vetem per te luajtur lojra.Kompjuterat e tjere i merr te zakonshem me 1.5ghz dhe 256 kb ram per njerez qe shfletojne dhe bejne chat ose email.Pra,nqs do futesh 10 kompjutera ne salle,4 i blen te mire per lojra dhe 6 te zakonshem.Cmimet ja ve si me lart,nqs te vijne edhe pensioniste,futja cmimin per nivelin me te ulet,kalamjave.Ne gjithe boten pensionisteve u behen favore.Kane dhene kontribut gjithe jeten.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 30-03-2007 mė 16:46
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771

Problem me lojen Need for Speed Carbon

Eshte duke me ndodhur qe 2 her kjo pune.Po luaj Need For Speed Carbon ndersa dikun ne mes te lojes me del nje error si ky me poshte :
    KLIKO NE LINK PER TA PARE IMAZHIN

http://img68.imageshack.us/my.php?image=eroree6.jpg

Pres ndihme

Faqja 10 prej 51 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •