Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Kundër shtrirjes së autoritetit në veri të Mitrovicës votuan -17 deputetë

Deputetët e PDK-së, Xhavit Haliti, Lumnije Morina, Ganimete Musliu, Valbona Dibra, Ahmet Isufi i AAK-së, Agim Kuleta i Vetëvendosjes, si dhe SLS-ja, kanë votuar në Kuvend më 5 maj, kundër shtrirjes të autoritetit të Qeverisë në veri.

Në senacë e Kuvendit të datës 5 maj, ku u votua pika dy e kerkesës së Vetëvendosjes që qeveria të shtrijë autoritetin në pjesën veriore te vendit, 17 deputët votuan kundër. Emrat e disa prej tyre i ka publikuar Instituti Demokratik i Kosovës në raportin për monitorimin e punës së Kuvendit.
    I kontaktuar nga mediat anëtari i kryesisë së Kuvendit, Xhavit Haliti nuk ka pranuar të jap shpjegim për rastin.

Ndryshe përmes raportit njëmujor të monitorimit të punës së Kuvendit, KDI shprehu shqetësimin se legjislativi ende nuk po arrinë të kryej misionin e tij për të ushtruar kontroll mbi qeverinë. Shqetësim tjetër për KDI paraqet edhe mosrespektimi i rregullores së punës së Kuvendit kur bëhet fjalë për përfaqësimin e femrave në organet e legjislativit. Aty permendet kryesia si institucion në të cilin nuk bënë pjesë asnjë femër.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Po ja nien Xhavitit shum se qfar flasin thon e propozoin keta te vetfundosjes

po mos e kqyrni ju Xhavitin se ai e ka shumicen ne Parlament e nji vot sdo te thot kurgja as per as kunder
    dhe bash sot e pyeta se me te vertet ka qen ashtu siq po shkruan gazeta e sorres
    ai me tha po qa di une ja kam fut gjum ani kur flasin keta te vetfundosjes te albin-qosiqit o as veshit nuk i tregoi bre haaaaa
    po as qe i ndegjoi se qfar flasin ata rrugaqa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

po mos e kqyrni ju Xhavitin se ai e ka shumicen ne Parlament e nji vot sdo te thot kurgja as per as kunder
    dhe bash sot e pyeta se me te vertet ka qen ashtu siq po shkruan gazeta e sorres
    ai me tha po qa di une ja kam fut gjum ani kur flasin keta te vetfundosjes te albin-qosiqit o as veshit nuk i tregoi bre haaaaa
    of medet po per cka e paska votu populli at lop per me ja fut gjumit en parlament?

si ste vjen marre more e ja qet budallakin vetes, po ske faj se vet po pranon se jeni qeveria e gjumit tu fillu prej "kryeclirimtarit" e tu maru ke deputetet.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    of medet po per cka e paska votu populli at lop per me ja fut gjumit en parlament?

si ste vjen marre more e ja qet budallakin vetes, po ske faj se vet po pranon se jeni qeveria e gjumit tu fillu prej "kryeclirimtarit" e tu maru ke deputetet.
    po lexoje ma mier more qunoo
    po aj normal qe ja fut gjum kur flasin apo propozoin diqka rrugaqet e vetfundosjes se albin-qosiqit
    plus nganjiher ne gjum edhe e prish ajrin me nan pierdh te terun haaaaaa
    po veq luen Xhaviti ko.qe me ju rrugaqet e vetfundosjes balit

ju qe u futet ne parlament e po i merrni pagat e te gjitha benificionet qe jau ka krijue Ahtisari haaaaa edhe kamt ja lani ju e ujt ja pini Ahtisarit more rrugaqa
    a e din qfar keni ber per kete edhe njerz ne rrug kini myt me doren e juaj e tash qka e keni pshty po e lpini pyyytfff pun rrugaqesh ma
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 09-06-2011 më 11:44

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    flej llap flej
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    flej llap flej
    jo na spo kemi kohe me flejt se po e qeverisim vendin
    perveq kur folni ju ne parlament

ndersa ju e kini kohen e qenit siq thot nji fjal prandaj edhe kushtet jau ka plotesue Ahtisari
    e juve u deshiroi skijim te shpejt e te sigurt neper shtigjet e kopaonikut haaaaaaaa atje i pilqen albin-qosiqit ma shum

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Te isha une deputet ishte shtuar dhe nje vote kunder. Fashizmi nuk eshte me pak fashizem kur e bejne shqiptaret dhe jo serbet.
    Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Ksaviti i pdk-s ai lodhet nga kshillat e Tadiqit e jua ka mbush memoren me trika e kurthe shkinie ,e si ti mbetet koh te ngratit me e ndegju nji kshill nga nji deputet e nji partie te kosoves.
    Valla po te besoi qe te ka than, se as veshit si tregon csaviti juaj qa thon shqiptaret se esht i ngarkuem me direktiva nga nipi i Drazha Mihajlloviçit ,qe ta shkatrroj kte shtet,te krijuar me mund e gjak te fituar nga populli fukara e djem e qupa me te mira te kombit.
    Veq vazhdoni me mendjen hu se ka na qojn te tillet para jon..jemi zen mes vete me shkatrresa e gratrresa e pastaj hidhrohemi ne boten e larget e te afert dhe ktu bejm luft sita shperfillim njeri tjetrin.
    Te ishte ka Xhaviti me i mir se kishte shendrru Kosoven para nji gjendje te mjerueme ne ekonomi,ne zhvillim te gjithbarshem.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Nice_Boy

[QUOTE=Nice_Boy;3121350]Deputetët e PDK-së, Xhavit Haliti, Lumnije Morina, Ganimete Musliu, Valbona Dibra, Ahmet Isufi i AAK-së, Agim Kuleta i Vetëvendosjes, si dhe SLS-ja, kanë votuar në Kuvend më 5 maj, kundër shtrirjes të autoritetit të Qeverisë në veri.

Në senacë e Kuvendit të datës 5 maj, ku u votua pika dy e kerkesës së Vetëvendosjes që qeveria të shtrijë autoritetin në pjesën veriore te vendit, 17 deputët votuan kundër. Emrat e disa prej tyre i ka publikuar Instituti Demokratik i Kosovës në raportin për monitorimin e punës së Kuvendit.
    I kontaktuar nga mediat anëtari i kryesisë së Kuvendit, Xhavit Haliti nuk ka pranuar të jap shpjegim për rastin.

Ndryshe përmes raportit njëmujor të monitorimit të punës së Kuvendit, KDI shprehu shqetësimin se legjislativi ende nuk po arrinë të kryej misionin e tij për të ushtruar kontroll mbi qeverinë. Shqetësim tjetër për KDI paraqet edhe mosrespektimi i rregullores së punës së Kuvendit kur bëhet fjalë për përfaqësimin e femrave në organet e legjislativit. Aty permendet kryesia si institucion në të cilin nuk bënë pjesë asnjë femër.
    [/QUOTPOR

AGIM KULETA SE SHT DEPUTEN NGA RRADHET E LEVIZJES VETVENDOSJE
    POR KJO NUK E PERJASHTON NGA PRGJEGJSIA AS NJE HER

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Llapi;

jo na spo kemi kohe me flejt se po e qeverisim vendin
    perveq kur folni ju ne parlament

ndersa ju e kini kohen e qenit siq thot nji fjal prandaj edhe kushtet jau ka plotesue Ahtisari
    e juve u deshiroi skijim te shpejt e te sigurt neper shtigjet e kopaonikut haaaaaaaa atje i pilqen albin-qosiqit ma shum
    TI DOTE THOT SE PASKE BISEDU ME XHAVIT HAJNIN EDHE KUY ME NJE KULTUR TU PASKA PERGJIGJ HAHAHAHA KURSE TI EDHE KY XHAVITI JA RROFI BOLET VETVENDOSJES
    Ndryshuar për herë të fundit nga beni33 : 09-06-2011 më 19:01 Arsyeja: ARSUEJA HASHIM ESHT HAJN

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •