Close
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 120
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga Adelina Berisha Lexo Postimin
    Shume lehte eshte per te folur dhe pershkruar per te kaluaren e feve dhe sipas deshires ja pershtasim te metat e perpareme te prijeseve fetar i permiresojme dhe i shtremberojme,Ju lutem te nderuar forumista te shqiptareve,behuni te sinqerte dhe te hapet pa ngarkesa ne kundershtim me fene tjeter.Une kisha deshiruar se sa eshte toleranca e hoxhallareve ne vete fene islame.Kete e them kur ne islamizem sektet jane shume ne kontradita te dukesheme e veqanerisht ne mes te dy sekteve kryesore Sheitet dhe Synitet.Po si e vlersoni ardhjen e Muhametit ne krye te kesaj feje duke vrare dhe prere per te zgjeruar mr force myslimanizmin.Nese Krishti flijoi jeten per njeriun dhe fitoi vdekjen me ringjallje nuk eshte e vertete se ka thene ti mbrehim shpatat per te zgjeruar fene.Ka shume gjera tjere,por une jan qe populli shqiptare posaqe duhet te punoi per shqiptarizimin e islamizmit dhe te gjitha luetjet dhe ritet fetare te shkeputen nga arabizmi dhe turqizmi i popullit tone qe nuk po dallon si shqiptar po si vella musliman pe dallim nga te tjeret
    ju mund te quani Muhamedin a,s, si te duani por ai eshte shembull per ne sepse ai na nxorri nga errsira ne drit ai ishte qe femren e ngriti aq lart se qe deri ather femrat i kishin varros per se gjalli madje nuk e kishin quajtur as krijes njerzore por djall ai ishte qe e mbrojti femren dhe e ngriti ne vendin qe i takon dhe e rrespektoj dhe urdheroj te rrespektohet si mbretresh ,

adelina une jam musliman dhe e du fen time tti ke fen tende dhe ke te drejt ta duash studioe fen tende mirru me fen tende lej te qet te tjeret ti sdi asgje per fen time

ne jemi ekstremist terrorist jemi gjithqka per ju por une te them adelina se askend se lendojm pa na lendu por kur te na lendon ather jemi te gatshum te behemi gjithqka vetem e vetem te mbrojm veten familjen etj dhe te mos vdesim me marrre

kurr mos i frigo nga nje praktikus i islamit sepse ai kurr sdo te lendoj per kete ta jap garanc jeten time kur te jesh me nje praktikus te fes islame die se je ma i sigur se sa kur te jesh me baban apo burrin tend
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    ju mund te quani Muhamedin a,s, si te duani por ai eshte shembull per ne sepse ai na nxorri nga errsira ne drit ai ishte qe femren e ngriti aq lart se qe deri ather femrat i kishin varros per se gjalli madje nuk e kishin quajtur as krijes njerzore por djall ai ishte qe e mbrojti femren dhe e ngriti ne vendin qe i takon dhe e rrespektoj dhe urdheroj te rrespektohet si mbretresh ,

adelina une jam musliman dhe e du fen time tti ke fen tende dhe ke te drejt ta duash studioe fen tende mirru me fen tende lej te qet te tjeret ti sdi asgje per fen time

ne jemi ekstremist terrorist jemi gjithqka per ju por une te them adelina se askend se lendojm pa na lendu por kur te na lendon ather jemi te gatshum te behemi gjithqka vetem e vetem te mbrojm veten familjen etj dhe te mos vdesim me marrre

kurr mos i frigo nga nje praktikus i islamit sepse ai kurr sdo te lendoj per kete ta jap garanc jeten time kur te jesh me nje praktikus te fes islame die se je ma i sigur se sa kur te jesh me baban apo burrin tend
    Sinqerisht o Xim ke nxorri Muhamedi ne drite specifikoje pak dhe mos thuaj shqiptaret se nderkohe kur Muhamedi shkoi ne Meke me themelu fene islame shqiptaret kane qene akoma te krishtere.Une akoma nuk kuptoj se cfare ka ndihmuar kjo fe tek ne pervecse te prodhoje injoranta me mase qe pandehin se gjeneza e tyre i fillon me eksodin e Muhamedin V.K.Paska shpetu femrat thua ti,dmth te martohen qe 5 vjece dhe te jene gra haremi te sulltanave dhe te jene si skllave qe s'mund te jetojne ashtu sci i ka bere natyra,te lira.E kam thene dhe e perseris ,rrenjet e tua hedhin poshte vellazerine dhe lidhjen e mundshme qe ke qofte me profetin qofte me arabet.
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    me lot kam qesh lol
    Per mua me e forta eshte kjo :

hoxhe i nderuar a lejohet masturbimi ?!!!

Nejse , kjo duhet bere teme me vete .

Po me e forte akoma , do jet te degjosh pergigjet .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IllyrianPatriot : 09-06-2011 mė 14:40

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga ~Geri~ Lexo Postimin
    Profeti Muhamed a.s kurre nuk vrau ne jeten e tij.Nese si kryetar shteti ka urdheruar ushtaret per lufte kjo eshte gje tjeter.Aleksandri i madh i Maqedonise sot pse njihet nga te gjithe, Skenderbeu po keshtu, Napoleoni, etj etj
    Edhe Vete Jezusi urdheroi shoket e tij te blene shpata dhe te behen gati
    Valla qysh po shihet as ti nuk i paske bere detyrat e shtepise, moooooooooooooooooooooooooottttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kohe.

Hitleri nuk ka vrare personalisht asnje njeri. Po sipas teje paska qene njeri i mire, megjithese per shkak te ideologjise se tij vdiqen dhjetera miliona njerez. Muhamedi ska vrare se ska qene nevoja, ushtaret e tij e benin vrasjen.

Ik more shko te daja yt, lypja vajzen dhe ka me te rrahe shpulla fytyres. Ik se le nam edhe ti, mos u shit si budalla per shkak te arabeve.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Ju sjeni kurgjo, ju jeni asgje hiq, ju jeni hici i gjithckaje e i asgjeje. Ju jeni rober te arabeve, ju jeni rober te nje arabi qe ka jetuar shekuj me pare. Ju jeni rober te nje libri kontradiktor qe nuk pajtohet as me vetveten e le me me fete tjera. Ju per arabe edhe vendin tuaj e jepni. Ju per hir te Muhamedit edhe vellaun tuaj e mbysni vetem se nuk deshiron me besu psikopate si profete. Beji nje sherbim vetes, mendo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Ja qato qe i pash ma nalt t'kofshin kta n'toke t'bukes une qafen e heki.

Seni ma i fort enderr qe paska pa ai haveri tu than kam kry marredhenie seksuale ne Xhami.

AHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHA

Ku mos me kesh me lot more vlla ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2006
    Postime
    45

Toleranca e hoxhallareve

Ximi me qyditi kur ben dallime ne mes nje gjaku dhe kombi se duhet te shikosh fene tende e jo tjetren te studioi timen se per islam nuk di gje e te tjera.Ximi te them te verteten se sa e duan dha sa ju ka dale ne ndihme shqiptareve islamizimi gjykoje vet dhe ku jane te krishteret e ku jane myslimanet shqiptare.Vetem nje gje ta them se Sulltan Murati per qfare erdhi ne Kosove per ti ndihmuar apo per ti shfarosur nga faqja e dheut kete popull me shekuj te shtypur.Ku e ka trupin ai satrap i popullit,po te tregoi une .Ai pushon qe 6 shekujsh nd Gazimestan afer Prishtines i rame ne lufte tue luftue me Mihill Kopiliqin(Millosh Obiliqin) dhe Mhillit nuk i dihet nami as nishani i trupit te tij kurse Muratit tani 3 vjet eshte bere vend i peligrinazhit te populli tone dhe atij turk per ti bere nderime dhe perkulur ne Tyrben e ngritur per ndere te tij qe deshi dhe ndihmoi popullin tone keshtu te mjere dhe te sakatosur.Kam shume per te thene por jo ne kundershtim per fene por per ata qe e predikojne islamin dhe jane munduar me imponim dhe heqje koke per te gjithe ata qe nuk deshten te benen mysliman.Po ashtu jam kundershtar i atyre qe e shtrmberojne shume Kuranin duke e keqperdorur jo per afrim te nje caku te perbashket te nje zoti si mysliman po edhe te krishtere po duke dalluar thuese All ahu i kuranit nuk eshte zoti i ungjillit.Duhet luftuar qe populli yne te afroje dhe te beje islamin shqiptar pra ne shqiptarizimin e islamizmit ashtu siq kane bere prifterinjet katolik ne shqiptarizimin e katolicizmit dhe kjo ka bere qe fale tyre sot te kemi dokumentin e pare te shkrimit shqip formulen e pagezimit perndryshe sikur te ishte latinisht atehere ne do te mbetemi fatkaqesisht populli me i ri apo edhe i ardhur nga kush e di ne keto troje tona arbnore dha albani, do te thote pa dokumente dhe idenditet.

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anėtarėsuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipėri Etnike
    Postime
    516
    Ximi me qyditi kur ben dallime ne mes nje gjaku dhe kombi se duhet te shikosh fene tende e jo tjetren te studioi timen se per islam nuk di gje e te tjera.Ximi te them te verteten se sa e duan dha sa ju ka dale ne ndihme shqiptareve islamizimi gjykoje vet dhe ku jane te krishteret e ku jane myslimanet shqiptare.Vetem nje gje ta them se Sulltan Murati per qfare erdhi ne Kosove per ti ndihmuar apo per ti shfarosur nga faqja e dheut kete popull me shekuj te shtypur.Ku e ka trupin ai satrap i popullit,po te tregoi une .Ai pushon qe 6 shekujsh nd Gazimestan afer Prishtines i rame ne lufte tue luftue me Mihill Kopiliqin(Millosh Obiliqin) dhe Mhillit nuk i dihet nami as nishani i trupit te tij kurse Muratit tani 3 vjet eshte bere vend i peligrinazhit te populli tone dhe atij turk per ti bere nderime dhe perkulur ne Tyrben e ngritur per ndere te tij qe deshi dhe ndihmoi popullin tone keshtu te mjere dhe te sakatosur.Kam shume per te thene por jo ne kundershtim per fene por per ata qe e predikojne islamin dhe jane munduar me imponim dhe heqje koke per te gjithe ata qe nuk deshten te benen mysliman.Po ashtu jam kundershtar i atyre qe e shtrmberojne shume Kuranin duke e keqperdorur jo per afrim te nje caku te perbashket te nje zoti si mysliman po edhe te krishtere po duke dalluar thuese All ahu i kuranit nuk eshte zoti i ungjillit.Duhet luftuar qe populli yne te afroje dhe te beje islamin shqiptar pra ne shqiptarizimin e islamizmit ashtu siq kane bere prifterinjet katolik ne shqiptarizimin e katolicizmit dhe kjo ka bere qe fale tyre sot te kemi dokumentin e pare te shkrimit shqip formulen e pagezimit perndryshe sikur te ishte latinisht atehere ne do te mbetemi fatkaqesisht populli me i ri apo edhe i ardhur nga kush e di ne keto troje tona arbnore dha albani, do te thote pa dokumente dhe idenditet.
    Njė pyetje a ke ndėgju pėr Betejen e Fushė Kosovės 1389?! Cilėn palė e pėrkrahė ti?!
    Kombi mbi tė gjitha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2006
    Postime
    45

Toleranca.......

Une e perkrahi luften e Sulltan Muratit i cili nje kohe te gjate deri ne vrasjen e ti ne Betjen e Kosoves vrau dhe preu kaurr apo Gjaurr siq thone turqit pre te krishtert shqiptare edhe pak i pat qfarosur ja pra per kete e perkrahu se asht kane deshte mos me mete fare shqiptari se ne at kohe 60% te shqiptareve e noshta edhe ma teper ishin te krishtere.Jeni i knaqur me pergjigje.Pershendetje

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Une e perkrahi luften e Sulltan Muratit i cili nje kohe te gjate deri ne vrasjen e ti ne Betjen e Kosoves vrau dhe preu kaurr ........
    Pernjimend e ke??!!!
    Jarigas

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •