Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Nese do lexoje me qetesi ateher do e kuptoje po ate qe ma the tani. Edhe une thash qe te mos levdohet njeri e te sulmohet tjetri sepse asnjeri nuk meriton lavdata.
Qe ne fillim e sulmohet kete tipin palestinez nese e ke lexu dhe gjith ato shtete komuniste qe gjenden ne boten arabe.
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Palestina nuk ka kurfar ndikimi ne bot,nuk di pse mundohen Fisniku dhe ky far kanditi me e mbrojt palestinen,athua palestinez jan apo miqet i kan nga palestina,kush eshte tue rru per ta,palestina kurr mos me njoft kosoven as qe merret vesh ndoj her,hajt mos u merrni me gabel,se prej gabeleve kurr hajr nuk kemi pa veq sherr,rrezik do te ishte sikur babaja i botes ta bente ket deklarat.
I kam pare une. Nuk ka asnje shtet ku arab ne te cilin diplomacia amerikane nuk ka/pasur influence qe ta kete njohur. Ti qe dije shtete "islamike" te cilat e kane gjetur vete rrugen e tyre per te njohur Kosoven silli.
Pallavra pa buke te kemi lexuar plot.
Palsetinezet i ke miq me Serbet. Gjithmone kane qene dhe gjithone do jene. Ku eshte ajo tema tjeter e nje ndeshjeje sporti ku Serbet kishin vene perbri parrullat per te cliruar Palestinen nga Iszraelitet dhe Serbine (Kosoven) nga Shqiptaret.
Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 09-06-2011 më 08:07
Eshte fakt qe disa e kane njohur nga lobimi amerikan, por jo te gjitha.
Ndoshta kane lyp ize prej SHBA-se, por jo qe kane qene te influencuar vetem nga ajo, ngase ka patur dhe ka ende lobim te teologeve kosvare ne ato vende.
Ndersa ceshtja serbo-palestineze s'eshte "vellezeri", por rrjedhoje e politikave te shteteve te medha. Serbit te garantoj qe s'i behet vone per asnjeri ne bote.
I feel Kosovereign!
S'te thashe, por po te them tani: Shkruaje ketu faktet qe ke per t'i argumentuar pretendimet tua. Pse je kaq i sigurt ti? Apo keshtu ta mer mendja, ndryshe s'ta pranon.
A se harova te te pyes, perse Egjipti s'e njohu Kosoven kur mardheniet e Mubarakut me Ameriken ishin shume vellezerore?
I feel Kosovereign!
Krijoni Kontakt