Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 91
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Pakistani?
    C'do Pakistani ne kete teme?!

Vatikani thote se qendra dhe djepi i sllavizmit serb eshte ne Kosove.
    Pakistani kishte shpresa se do njihte Kosovën por e ktheu vendimin rrufeshëm si këta të tjerët. Palestina e njëjta corbë është, dhe pjesa tjetër Arabe e ka njohur vetëm dhe vetëm në sajë të presionit Amerikan.
    Mos dil jashtë teme. Tema fletë për vellezërit e supozuar arabë të shqiptarëve. Këta vllezër po e tregojnë veten e tyre. Ke dicka për të thënë apo do merresh me një pseudoshtet me 1000 banor ?

Pse OIC nuk po e njef Kosovën ?

Cdo të thotë sllavizim Serb ? Nëse ka thënë ashtu, lexohe me kujdes, paska patur të drejtë. Propaganda dhe sllavizimi andej e kanë patur veprimtarinë dhe më të fuqishme këto 500 vite. Sllavizim nuk = autoktoni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 09-06-2011 më 07:12
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Pakistani kishte shpresa se do njihte Kosovën por e ktheu vendimin rrufeshëm si këta të tjerët. Palestina e njëjta corbë është, dhe pjesa tjetër Arabe e ka njohur vetëm dhe vetëm në sajë të presionit Amerikan.
    Mos dil jashtë teme. Tema fletë për vellezërit e supozuar arabë të shqiptarëve. Këta vllezër po e tregojnë veten e tyre. Ke dicka për të thënë apo do merresh me një pseudoshtet me 1000 banor ?

Pse OIC nuk po e njef Kosovën ?
    E vetmja qender fetare (e tri feve te medha) qe e ka njohur Kosoven eshte Qendra Islame (AS), kjo deshmon se i lidh dicka me ne.
    Kurse Vatikani dhe Izraeli duan ta ruajne miqesine me kriminelet serbe.

Mos kerce tani te Pakistani, sepse ata jane ne hall per vete.
    I feel Kosovereign!

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin

Cdo të thotë sllavizim Serb ? Nëse ka thënë ashtu, lexohe me kujdes, paska patur të drejtë. Propaganda dhe sllavizimi andej e kanë patur veprimtarinë dhe më të fuqishme këto 500 vite. Sllavizim nuk = autoktoni.
    Paska patur te drejte?
    Po de po, cdo gje qe del nga goja e Vatikanit juve iu duket sheqer.

Kosova kurre s'ka qene e sllavizuar, edhe ato kisha qe quhen serbosllave jane te ortodoksve shqiptare. Por serbet si gjithmone dine te shtremberojne bukur.
    I feel Kosovereign!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    E vetmja qender fetare (e tri feve te medha) qe e ka njohur Kosoven eshte Qendra Islame (AS), kjo deshmon se i lidh dicka me ne.
    Kurse Vatikani dhe Izraeli duan ta ruajne miqesine me kriminelet serbe.

Mos kerce tani te Pakistani, sepse ata jane ne hall per vete.
    Asnje vend arab, hiq ata qe jane aleate me USA nuk e ka njohur pavaresine e Kosoves. Perkundrazi tere vendet arabe votuan pro per Serbine ne statusine e degjueses ne Konferencen Islamike. Po ashtu shumica e venedeve arabe jane pro-Ruse /Sllave.

"Vellezerit" e tu ne fe jane pro-sllave dhe anti-Amerikane. Kete gje Serbia me nje histori te gjate e te sukseshme diplomacie e di dhe e shfrytezon mjeshterisht.

Vetem strucet fusin koken ne rere, qe te mos shohin te verteten qe nuk u pelqen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 09-06-2011 më 07:27

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Asnje vend arab, hiq ata qe jane aleate me USA nuk e ka njohur pavaresine e Kosoves. Perkundrazi tere vendet arabe votuan pro per Serbine ne statusine e degjueses te konferences Islamike. Po ashtu shumica e venedeve arabe jane pro-Ruse /Sllave.

"Vellezerit" e tu ne fe jane pro-sllave dhe anti-Amerikane. Kete gje Serbia me nje histori te gjate e te sukseshme diplomacie e di dhe e shfrytezon mjeshterisht.

Vetem strucet fusin koken ne rere, qe te mos shohin te verteten qe nuk u pelqen.
    Eshte e vertete qe shtetet arabe nuk kane shume njohuri per Kosoven, sepse s'po i lene te tjeret te marin fryme per vete.
    Pastaj kete kaos po e shfrytezon Serbia si eshte me se miri. Ne anen tjeter Kosova po fle dhe po mjaftohet me njohje kualitative sic degjohet shpesh ne gojen e udheheqesve tane, te tjerat jane thjesht numra pa rendesi.

Dhe perkunder kesaj, shume vende islame gjeten rugen per ta njohur Kosoven, sepse me ne i lidh dicka me shume se politka.
    I feel Kosovereign!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Eshte e vertete qe shtetet arabe nuk kane shume njohuri per Kosoven, sepse s'po i lene te tjeret te marin fryme per vete.
    Pastaj kete kaos po e shfrytezon Serbia si eshte me se miri. Ne anen tjeter Kosova po fle dhe po mjaftohet me njohje kualitative sic degjohet shpesh ne gojen e udheheqesve tane, te tjerat jane thjesht numra pa rendesi.

Dhe perkunder kesaj, shume vende islame gjeten rugen per ta njohur Kosoven, sepse me ne i lidh dicka me shume se politka.
    Na i numero pak ato vendet islamike qe e gjeten vete rrugen.

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Na i numero pak ato vendet islamike qe e gjeten vete rrugen.
    Mund te shohesh tek faqja zyrtare per shtetet qe e kane njohur Kosoven, se tani mua nuk po me kujtohen te gjitha.

Por ne mendje e kam tani te fresket Egjiptin, i cili gjate kohes se diktatures jo vetem qe nuk e pranonte shtetesine e Kosoves, por edhe perhapte propaganda kunder saj (ke parasysh Mubaraku me Ameriken kane qene koke e kembe bashke!!).
    Kurse tani menjehere kane filluar partite vetmas ta pranojne pavaresine, se nuk po iu pritet derisa te konsolidohet shteti teresisht.

Ja tani i numerova, jane 30 shtete anetare te OIC qe e kane njohur Kosoven. Dhe shteti i pare edhe para Shqiperise e SHBA- se eshte Afganistani.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kandy* : 09-06-2011 më 07:46
    I feel Kosovereign!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    edhe xhaxhi Enver kishte nostalgji per vellezerit palestinez.

kandy man mos kerce si gjel.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Keto revolucionet ne boten arabe treguan mjaft mire se sa eshte ne perputhshmeri populli me pushtetin, keshtu qe edhe ky debill, qe ndoshta per fajin e ketij dhe te llojit te tij vuan komplet populli i tij.

Ndersa mos u kapeni kot me njohjet per kosoven duke u bere te njeanshem, sepse asnjera ane nuk ka arsye te levdohet. Nese shtetet "muslimane" komuniste nuk e kan pranuar kosoven deri tash, ateher nuk qendron me mire edhe vatikani si katalizatori kryesor i politikes boterore. Pastaj e ke ameriken latine qe eshte gati komplete qe nuk e njef kosoven.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 09-06-2011 më 07:49
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ev si ia pame sherin Vatikanit qe i ka infektuar edhe vendet e tjera me pretendime te tilla.
    Edhe diplomatet tane e mbeshtesin Izraelin, por populli jo, e njejta gje eshte edhe me kete diplomatin filistinian.
    Per ty kjo pergjigje e natyrshme eshte,ndoshta tash do ta akuzojsh gjrgj kastriotin qe palestinezet kan mendim kaq te keq per kosoven,populli thot rrite korbin per me ti nxjerr syt,mjaft shqiptare kan rreziku edhe jeten e tyre per me i rrit korbat palestinez.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •