Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016

Drita D'avanzo - Mob Wives tek vh1

Para pak kohesh, pashe reklamen per kete emision dhe po vrisja mendjen cfare lloj njerzish pranojne te behen persona publik per c'eshtje mafioze?! Jo se emisionet tip Big Brother, Real Life, Real Housewives etj kane njerez me dinjitoze dhe me te ngritur

Sot rastesisht ma vune ne dukej se njera nga Mob Wives eshte ne fakt shqiptare. Me shume per jeten e saj si 'mafioze' haha sipas vh1 mund te lexoni Kėtu.

...dhe meqenese jemi tek kjo teme. Cfare mendimi kini ne pergjithsi per keto lloj emisionesh qe 'shquhen' si pasqyra per jeten reale?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Une s'kam pare asnje episod ne tv, por shoh ne FB ca foto te saj dhe qenka beautiful!
    I shoqi paska bere nje tatuazh te fytyres se saj ne brinje. Very nice ajo foto.

Mbaj mend vite me pare, qe edhe familja e Gotti-t, kishte nje reality show. Besoj qe eshte thjesht per ceshtje fitimi.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2011
    Postime
    107
    MI CORAZON te sygjeroj ti shohesh mire fotot e saj,sepse duket edhe shume keq.Trupin e ka ne propocion shume te keq,krahet me muskuj edhe i duken brinjet yuck. Une e mora vesh per kete show,kur nje shoqja ime nga shkolla(Amerikane) me coi text edhe me tregoi per Driten. Opinioni i saj per Driten ishte se ajo nuk afroheshe fare ne karakter dhe edukate me ato cka i kisha treguar une per Shqiptaret, dhe mendimi qe shoqja ime kishte krijuar per femrat Shqiptare ishte komplet i ndryshem,nga c'fare perfaqesonte Drita.Personalisht,nuk me pelqen edhe nuk e shikoj si emision.Drita me duket nje low life woman,qe e shet veten dhe personalitetin per ca para te ndyra.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Nuk kisha parasysh trupin, por fytyren, kur thashe qe eshte e bukur. Tani te shohim c'pamje ka Mr. D'Avanzo.

Interesant ky shkrimi i meposhtem.

http://mobwives.blogspot.com/2011/05...-davanzos.html
    Where does a thought go when it's forgotten?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •