Admirali Kortez e Jarigas si ju kam juve? A po lodheni hiq, me halle e me derte...
Martesa me vajzen e axhes
Martesa e nje plaku me nje vajze 7 vjecare
Martesa me 4 kusherira te para ne te njejten kohe
Pirja e alkolit
Miqesia me jo-musliman
Sharja e nje vellau musliman nga Somalia
Democracia (ne fene islame vec Sheriat ka, jo democraci)
Divorcet me SMS mesazh sa here te duash. Gruaja shkon nga burri ne burre
Asnje s'me shpif, jam musliman!! Allahu me i madhi nga gjithe zotat
Te gjithe me shpifin. Kujtova se jam Musliman.
Admirali Kortez e Jarigas si ju kam juve? A po lodheni hiq, me halle e me derte...
Ku hyn kjo pjesė tek debati jonė?! Feja nuk imponohet me dhunė t'i lėmė ato vende tė cilat janė okupuar nga terroristėt, po flasim pėr gjendje normale.
Po nuk del njeriu prej fesė pse e then njė ligj hyjnor shumė perceptim tė gabuar ki. Pėr me ta argumentu keta qyky i dyti (shoku yt) tpaska kall. Ėshtė fakt i ditur nė fenė islame se Zoti i falė tė gjitha mėkatėt me perjashtim tė shoqėrimit nė adhurim (shirk i thojn pleqt), pra i falė kujt tė doj dhe nga mėshira e Tij, fundi i fundit pėr njė besimtar mėkatar si rasti i protestantit dhe muslimanit mėkatėt e tyre mbesin mes tyre dhe Zotit, e jo njerėzit t'i gjykojnė. Pėr atė Dita e Gjykimit i pėrket Zotit, e jo njerėzve. Imagjino me keto qe po me tregon ti mua i bie sikur keta dy tė bėjnė mėkat ndaj teje, e jo ndaj Zotit.A duhet te konsiderohet protestant p.sh. nje person ne perendim, i then krejt ligjet e besimit protestant, mente i ka se si te ndrroje femrat per cdo jave, jeten e tij e ka ne kontradikte me moralin dhe etiken qe ia jep protestantizmi, por i mban vetem festat, por perseri e quan veten protestant?!
Nje shok i imi mysliman kur dalim ne ndonje kafene pin alkool i them se po shkel rregullat e fese islame, thote se ne Kuran shkrun se Allahu eshte meshirplote dhe se kinse i jep llogari vetem Allahut, te gjithdijshmit...
Ti thua se njeriu bie nė kontradiktė me moralin e fesė sė tij/saj po mirė sikur mos tė bėnim, sikur mos tė bėnim mėkate (tė ishim tė pėrkryer) pse atėherė do tė duhej tė pendoheshim katolikėt t'i rrėfehen Priftit pėr mėkatet e tyre, muslimanėt t'i rrefehen Zotit duke kryer pelegrinazh nė Mekke etj. kur faktikisht ata veē janė pa mėkate?! Ndegjo nuk ka njeri qė nuk i then ligjet qoftė fetare, kombėtare, shtetėrore, familjare etj.
Kombi mbi tė gjitha
Jo ky shoku um ka sose krejt.Po veq sa e di une ne shtetin islamik ku zbatohet sheriati aty nuk te thojne se nese pin alkool Allahu mund te ta fale kete mekat, 'neve talibaneve nuk na perket se cka ben ti ne daq goten me raki mos e hjek prej dore', por ka tjeter ligj me sa di une, pra mirren 'masat'. Lol
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Dallon shteti sheriatik, ne shtetit sheriatik ata qe sjanė musliman si p.sh ky protestanti me sa di une paguajne tatim dhe pastaj iu lejohet edhe mishi i derrit edhe gjerat tjera (sepse tatim ne fjal osht kompenzim). Tek muslimani shteti vendos ndryshe mirpo na jem tu fol per ni rrethanė sikur kjo e juvja sot ne trevat shqiptare. Nuk mundesh mi than shokut ton kurgjo ai osht i lirė nė bindjet e veta.
Kombi mbi tė gjitha
Nga ky poll jo-formal dhe jo-shkencetar duket qe shqiptareve u shpifen:
Gje krejt normale per Shqipetaret. Po Myslimanve nuk mund tu shpifen keto sepse Allahu e din me se miri dhe po mohove kete, s'je mysliman dhe je tu nxjerr kujin me kyt allahunMartesa me vajzen e axhes
Martesa e nje plaku me nje vajze 7 vjecare
Martesa me 4 kusherira te para ne te njejten kohe
Divorcet me SMS mesazh sa here te duash. Gruaja shkon nga burri ne burre
Talaq, Talaq, Talaq.
shqiptaret ishin i vetmi komb me maqedoni edhe bosnjen qe mbajten fen qe i dha turku
pyetja eshte gabim duhet te ishte a ka eddhe shqiptare qe besojn ne fen islame
Partizoni
Cili protestant?! Feja islame nuk e njeh protestantizmin, dijetaret myslimane nuk kane kurrfare qendrimi per protestantet pervec qe i konsiderojne qafira. Tek myslimani ska cka vendos shteti, shteti ve ne praktike urdherin e ligjit te sheriatit. Per alkool ka denim, askush s'mund ta quaje veten mysliman kur me vetedije pin alkool dhe e din se po e shkel ligjin qe 'allahu' (ne te cilin pretendon se po beson) e ka dhene per ty. Kjo eshte hipokrizi e atij personi. Personi dyfytyresh nuk mund t'i besosh per asgje, sipas fese islame je i humbur nese pin alkool. Kur nuk te njeh feja jote si mysliman, perse duhet te te njohin te tjeret si te tille.
O te zotet e mendjes, a nuk po mendoni...
Krijoni Kontakt