Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Pėr: Mulla Jakup Hasipi (1951 - 2006)

Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    shembull i predikuesit te fese
    Ja nje shembull :
    Gruaja dhe kerri

Jam pak i befasum me vellezerit tane shqiptare ka jemi, jam i befasum me te vertete, anen e logjikes jam i befasum! Si mund ta studiosh nje njeri, i cili ka garazhd ne oborr edhe ka kerr, e shtin kerrin ne garazhd, edhe e mbulon me cerad (mbuloje), gruan shplut?! E tash une shume kohe jam mendu per kete pune, kerrin me cerad, gruan shplut, une jam mendu shume kohe, si te dal me nje formul, pse te ndodhe kjo keshtu?! Une kerrin tim nuk e nderoj me shume se familjen time, sepse me familjen time s'kam qejf te me ndodhe ndeshja, a me kerr per dite, kerri eshte kalues, blihet e shitet, ai ka librez, gruaja s'ka librez, kerri ka targa, gruaja nuk ka targa, kerri nderrohet, ai eshte shume tesh e vogel, ai eshte barazi me kurgjo hiq, ai ndryshket, gruaja ime dhe e jotja s'ben me u ndryshk, atij i bie kerozia, ai bllokon, i bllokojne krejt klipat, i ndalen, nuk ec ma, po po, atij i perzihet ulja me gjithe ujin, ai qet tym, ai e ben helaq, ai i than lisat, ai te mbulohet me cerad, e gruaja shplut ... ?!"

(Mulla Jakupi - Tribuna ne Kamenice).

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-01-2012
    Postime
    73

Pėr: Mulla Jakup Hasipi (1951 - 2006)

Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Ky njėri vec elitės kombėtare nuk i pėrket. O ti Illyrian King, hapi kėto tema tek forumi musliman tė lutem, mos na ndot Elitėn Kombėtare me tė tillė njerėz. Po vėrehet njė trend i frikshėm i Kosovarėve dhe Maqedonasve Shqiptarė tė na barazojnė Shqiptarinė me Muslimanizėm, tė pėrdhosin figurat e mocme shqiptare nė favor tė disa njerėzėve qė akoma nuk kanė qėnė dhe zorr se do jenė ndonjėherė subjekt i njė kritike tė mirfilltė historike. Figura obskure lokale qė po mundohet me cdo kusht tė pėrgjithėsohen si shembuj pėr tu ndjekur. Por mesa po shoh, mirė do ishte qė tė filloj dhe ky proces sepse shumica po mėsohet me disa idhuj tė rremė kombėtar qė nuk promovojnė vizion atdhetar por vizion Arab.

Kjo temė ėshtė turp tė hapet nė Elitėn Kombėtare. Kjo si dhe shumė tė tjera qė ke hapur ėshtė propagandė e mirfilltė islamosllave nė forum qė promovon ndėrtimin e njė identiteti shumė tė rrezikshėm Kosovar dhe antishqiptar.
    Pse ke Islamfobi?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hopee : 26-09-2013 mė 12:39
    '' Duaji tė gjithė, beso vetėm disa. Askujt mos i bėj keq''

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •