Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 103
    i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Nė Gjermani ka demokraci dhe gazeta shkruan ēfarė tė dojė!!!

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Une akoma nuk lidh dot "zymtesine" e ketij artikulli me ate cfar realisht shkruhet. Der Spiegel ka shkruar qendrimet e kreut te PS-se dhe te gjith ato qe thuhen me lart i dime, sepse na i mesojne neper konferenca shtypi per dite. Puuffft ...

Ndersa si artikull, eshte shume OK duke pas parasysh qe eshte artikull te sponsorizuar :P

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anėtarėsuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Der Spiegel=jüdische-bolschewikische scheisse...
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anėtarėsuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar mė parė nga getomental Lexo Postimin
    Der Spiegel=jüdische-bolschewikische scheisse...
    LOL Ne fakt une lexoj botimin e tyre anglisht here pas here, dhe te pakten mes tij nuk me ka dhene pershtypjen se jane kaq shume 'te anuar' drejt nje politike...

Nejse, ne lidhje me shkrimin: deri diku jam dakord me Admiralin, por krahasimi me Egjiptin me duket i tepruar. Ne lidhje me shume akuza korrupsioni/krimi, do te ishte mire te perdornin dhe fakte, por eshte nje artikull i tipit opinion, keshtu qe...s'e kane marr at pjese persiper.

Me shkrin se qeshuri kjo pjesa:"Lubonja pi ēaj nė njė lokal nė Sheshin Skėnderbej." hahahahaha ....Lubonja paska qene referenca e pare e autorit? Interesant...

PS: Kjo pjese eshte shume e vertete: "Elitat politike nuk janė tė pėrgatitura pėr tė pranuar humbjet nė votime..."

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anėtarėsuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin
    Nė Gjermani ka demokraci dhe gazeta shkruan ēfarė tė dojė!!!
    Sigurisht, por kjo nuk do te thote qe ne te na pelqeje me patjeter cdo gje qe shkruhet.
    Kantonizimi i hapėsirės shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Sofi _ Lexo Postimin
    LOL Ne fakt une lexoj botimin e tyre anglisht here pas here, dhe te pakten mes tij nuk me ka dhene pershtypjen se jane kaq shume 'te anuar' drejt nje politike...

Nejse, ne lidhje me shkrimin: deri diku jam dakord me Admiralin, por krahasimi me Egjiptin me duket i tepruar. Ne lidhje me shume akuza korrupsioni/krimi, do te ishte mire te perdornin dhe fakte, por eshte nje artikull i tipit opinion, keshtu qe...s'e kane marr at pjese persiper.
    une ne fakt nuk kam shkuar akoma ne egjypt dhe nuk e di gjendjen, por kam shkuar per disa jave ne nje vend tjeter te rajonit
    dhe te them te drejten, nuk jam i bindur qe ne jemi me mire.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anėtarėsuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    une ne fakt nuk kam shkuar akoma ne egjypt dhe nuk e di gjendjen, por kam shkuar per disa jave ne nje vend tjeter te rajonit
    Ajo mund te vertethoet lehte me emigrmin neto. Dhe meqe as shqiptaret nuk emigrojne ne ndonje vend te rajonit, e as ndonje nga fqinjet nukemigron per te ne, duhet te themi qe nivelet tona jane pak a shume te krahasueshme.
    Kantonizimi i hapėsirės shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!

E cfare nuk ka te vertete ky artikull?
    Nuk eshte i vertete paragrafi qe tregon per vitet e para te karrieres si kryetar bashkie te Edi Rames? Per lyerjet e pallateve, mbjelljet e pemeve e ndryshime te tjera?
    Nuk eshte e vertete historia e votimeve te fundit? Nuk eshte e vertete urrejtja Berisha-Rama apo lidhja ne pergjithesi e gjithckaje me politiken?
    Po ashtu, eshte e vertete fakti qe perjetuam komunizmin per vite me radhe qe i la shqiptaret analfabet, qe vrau mijra njerez...
    As fakti qe cdo biznes ka te nevojshem lidhjet me politiken per te ecur perpara nuk ju duket e vertete? Sa ndermarrje kepucesh jane hapur ne shqiperi, e sa eshte perqindja e punetoreve femra e sa meshkuj??

Vertetesia rritet kur thote: Shumė shqiptarė janė arratisur nga vendi nė fillim tė viteve ’90 pėr tė punuar nė Greqi, Itali e SHBA dhe shumė prej tyre nuk janė rikthyer.
    “Ata kanė sjellė kėtu standardet evropiane dhe janė tė dėshpėruar pėr mėnyrėn se si prindėrit e tyre bėjnė politikė,” thotė biznesmeni. “Ata po rebelohen.” Ata po protestojnė kundėr lidhjeve tė ngushta mes politikės, biznesit dhe krimit tė organizuar dhe kundėr njė sistemi ekonomik ku lidhjet personale janė mė tė rėndėsishme se kualifikimet nė punė.

Nuk e di ju, por une shoh nje 90% te vertete ne kete artikull... ti ngjanim cik egjiptianeve per guxim e te benim edhe ne nje ndryshim thelbesor ne politike, te largonim nga pushteti trecerekun e ketyre poilitikanve qe kemi!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anėtarėsuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    Admiral, te them te drejten as une nuk kam shkuar, por besoj ce gjera mund t'i mesojme/dime dhe duke lexuar...

Sdq. une kam parasysh dhe te tjere faktore: psh. ne Egjipt ende (apo deri vone) ka pase konflikte fetare dhe vrasje te krishtereve ne mase dhe persekutim te tyre ne mase te papranueshme, pra liri minimale ne kete fushe. Te drejtat e njeriut jane shume te dyshimta: torturat ne burgje me sa di jane ceshtje rutine. Qeveria e Egjiptit jo shume kohe me pare ka censuruar dhe publikimin e disa gazetave te huaja. Po permend ketu dhe trajtimin cnjerezor te femrave ku ende praktikohet prerja gjenitale e femrave (! nuk e di sa i sakte eshte ky term ne shqip..).

Pra, kam parasysh dhe keto pike. Sdq. ndoshta ky biznesmeni gjerman mund te kete te drejte ne lidhje me krahasimin e perspektivave ekonomike mes 2 vendeve...

Dicka tjeter, ne lidhje me punesimin e femrave nga bizneset e huaja: ne fakt kjo eshte e vertete, ka shume kompani qe ndjekin kete praktike ne vija te pergjithshme ne Shqiperi, mgjths postet menaxheriale jane kryesisht meshkuj...

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Tė nderuar anėtarė: Artikulli ėshtė lule para komenteve tė bėra nga lexues aty
    Nė fakt, artikuj tė tillė janė mundėsi pėr tė parė me ē'sy na shohin europianėt.

Spiegel ka 64 vjet qė shėrben si lavatriēe e mendimit tė gjermanėve...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ☆Angie☆ : 08-06-2011 mė 15:26
    Elegance is an attitude.

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •