.. jo cdo gje mik.
Ekzistojne gjana qe nuk mund ti blesh me gjitha parate e botes.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Bravo plako qe disponon.
Tani pse e fut vehten ne telashe...... .
Mbaje vet dhe zbukuro kasollen tende. Nese do ta shesesh dije se nuk do te marresh me shume se $15 dhe vehten per lesh.. Ta them une perse. Dikur nje njeriu im i afert kishte nje ikone te rralle me vlere3.5-4 milion $. Pas shume perpjekjeve arriti qe kundrejt nje pagese $6000 te marre certifikaten orgjinale te ikones. Ofertat ishin falso per ta prure diku qe ta hiqnin qafe. Ndoshta nuk te besohet por tani eshte i paralizuar nga "bleresit", paguan $200 ne nje banke per ta mbajtur , vete i paralizuar, i betuar qe nuk e shet, nga gruaja u nda, punen e humbi, vetem nga etja per t'u bere i pasur. Kur ia la gjyshi te atit te kushos i tha. Mos e shit kurre edhe pa buke te ngelesh, eshte kujtim nga gjyshi im pra kater breza. Megjithese oferta e nje muzeumi Perendimor ia ka vleresuar dhe ia kerkon 2.5 mil dollare nuk e shet. Ka frike se do ta heqin qafe dhe prandaj me mire le te rrije ne banke thote.
PS kjo fotoja ime eshte orgjinale psh po nuk e shes.
Gezuar!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
albi ku e ke shtepine.
Me pelqen shume Van gogu.
Mbase me lejon ti shof
do vi me nja dy shoke, mos u tremb nese kane maska :(
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
vendose ne ebay edhe shif cfare do jete shuma me e larte qe te ofrojne. ka edhe special stores ku mund ti bejne vleresim qe te kesh nje ide sa kushton.
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt