Close
Faqja 24 prej 30 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 297
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    O gomar, oj lope a shka a cka je ti. Ec hup dil shko mytu dikun.
    A edhe nburgje tllovakise te dul ren me hy a?
    E kam kuptu qe shqiptar sje po nuk di a po te lexojne moderatoret.
    I mjere.
    OJ rrospije gabelica

Mos ha m u t

Mos etiketo pa me njohur

Ti ka e moree vesh qe sjam shqiptar ?

Ne sllovaki kam qen ne burg me tere familjen shkaku hardit qenit tend qe sh. dite e nate,sepse shkaku tije Lima me thonte nuk te marrim me luftue kundra srbeve se Avdiu ka qen shpiun i shkive . Dhe mbasi u burgosa ne sllovaki,j nje dite mbas masakres se Raqakut na zunen ne qeki dhe nga aty ne kethyen ne sllovaki dhe vdekjen e kam pare une dhe 49 drenicak qe i kam shpetue te gjithe, i kam emrat e mbiemrat e tyre oj pise serbe!
    Dhe ne burg ne mure shkruante se Ali vllasi ka dasht me mbyte djelin e Ademit qe kish dal me shpetue jeten nga tradhetaret.

Hardi o qen serbi qe ke punue ne mbrojtjen e shkive ne vitin 1983 gjere ne vitin 1987,dhe serbet ty ta besuan kete pune sekrete e ti si iredentist ne ushtrin jugosllave ne vitin 1981!Mesiguri ua Paske dhene betimin qe do u behesh servil shkau qe je punesue ne keso pune epror serb!Apaaaa patrot majmuni.Ta dhefsha uēk ama masken e tradhetareve e ne emer te uēk na keni dhire jeten.E keni shfrytezue emrin e uēk es e ne brendi shkije tan komandantat e uēk,ata qe luftuan pa hile ja beret kulaqin bashkpunim me serbet.

Nanushin ne varre tradhetareve .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arberi_fr : 25-02-2011 mė 18:38

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Rugova qe ka thene se uēk eshte dore e zgjatur e serbise e ka dite bashk me ju o qenefa,sepse shume nga uēk me thonin a jemi me serb apo nuk jam ka e kuptoi kete mute lufte a po luftojna per me qēlirue apo me zhduk popullin shqiptar!
    Ju i keni thene vete Rugove piandures qe te deklaron se uēk eshte pjelle e serbeise qe populli ti kete dy friga!
    Ne njeren ane si uēk ushtri ēlirimtare dhe kush bene e kritikon plumb ne koke,dhe se dyti edhe nese e merr vesh populli le ti frigohet serbise.Dy friga populli i mjeri !!!!!!!!!!

Hard e muti madh i shpiunave kryekomandanti i shpiunave

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Nese ju frigohet i tere populli shqiptare qe tjua thote te verteten,kurr skam me jau fute pordhe o tradhetar pushka mute ju befte dhe ju mbete ne fyte tradhetia ,sepse ju jeni ne gjendje edhe femin e juaj me nxjerr nga varri e ma ia ngrere mishin e cofte.Por po e shofi qe nuk paska as drejtesi as perendi qe tjua japi hakun sipas bibles dhe kuranit,apo se drejtes nderkombetare !

Pacolli i Milloshit dhe bosat e thaqit kan me ua dhene hakun ne emer te uēk es!!!!!Tani tradhetia do u del per lendine si skrrajat e mu tit !

Albini nuk krahasohet me komunista,nese eshte na jep argumente per Albinin dhe per mua ?Fakte e jo me ti besue genjeshtrat sofiste te krymbeta ne ferrin enveristo mutista .qe tju besojna edhe ateherit kur na genjeni pisa.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arberi_fr : 25-02-2011 mė 18:59

Perjashtuar Maska e Loti-99
    Anėtarėsuar
    21-11-2009
    Postime
    216
    Citim Postuar mė parė nga arberi_fr Lexo Postimin
    Rugova qe ka thene se uēk eshte dore e zgjatur e serbise e ka dite bashk me ju o qenefa,sepse shume nga uēk me thonin a jemi me serb apo nuk jam ka e kuptoi kete mute lufte a po luftojna per me qēlirue apo me zhduk popullin shqiptar!
    Ju i keni thene vete Rugove piandures qe te deklaron se uēk eshte pjelle e serbeise qe populli ti kete dy friga!
    Ne njeren ane si uēk ushtri ēlirimtare dhe kush bene e kritikon plumb ne koke,dhe se dyti edhe nese e merr vesh populli le ti frigohet serbise.Dy friga populli i mjeri !!!!!!!!!!

Hard e muti madh i shpiunave kryekomandanti i shpiunave
    injorone o shqiptar ket serb qe mban nofket e shqiptarit e ky eshte qe na e sulmoi ambasaden e Republikes se Kosoves ne Franc

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar mė parė nga Loti-99 Lexo Postimin
    injorone o shqiptar ket serb qe mban nofket e shqiptarit e ky eshte qe na e sulmoi ambasaden e Republikes se Kosoves ne Franc
    Ti kapte e ti barsoft shkau mit ne tavan te shpise.
    Une ambasaden e kosoves e kam lute qe a deshiron shtete te tjera me pranue pavaresin e kosoves. E ambasada e kosoves ka refuzue shtete tjera.I e ke ne ju tube biseden o qen bir udbashi
    mamas sate leja kopukllakun ne preher.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga arberi_fr Lexo Postimin
    Rugova qe ka thene se uēk eshte dore e zgjatur e serbise e ka dite bashk me ju o qenefa
    I nderuar Arbėr terhiqu.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Mamas Shizofrenes dhe vellazrive shizofren qen mendon se ham bari muti mutave.
    Ta peshurresha uēk qe me radio lidhje keni qen ne lidhje me shkije

Adem jasharit ja debuat uēk me qellim qe shkau mos te hasi ne rezistence
    Osmane komandante jeli ste pobegli mater vam jebem
    A po te kujtohet qenoooo

Ju ne emer te kinse uēk es ja keni shkerdhave nanen shqiptareve dhe femrave shqiptare.
    Kam inqizime te disa komandantave qe me thone se nanen ja kan kajt shqiptareve duke i plaqkit shtepit e shqiptareve vete uēk.Muto i qesi ne ju tube edhe keto dhe tani e hane nje cope *** te derrit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    I nderuar Arbėr terhiqu.

Gimshe

Jo nuk terhiqem sepse e them te verteten e hidhure.

E keta qena enverista ma ngrenshin ate qka e qesi .

Keta na i vran patriotet dhe ne emer te tyre na shtypin pisat,kinse i kan pasur shok qenefat.

Luften e nisen ne Luginen e presheves dhe e riroberuan shqiptarin .
    Pse e nisen luften ?mu pergjigj per keteeeeee ,?

Edhe ne Maqedoni Ali Ahmetovski e nisi luften si ne kosove dhe shqiptaret i riroberoi a nuk eshte e vertete ?!Une edhe ketu po ju genje me trego te verteten ?

Ne rambuje kush e nenshkroi rezuluten 1244 qe nje dite serbija te kethehet ne kosove !

Po genjeje edhe ketu .

Kush e shperberi uēk ne tmk e pastaj ne fsk
    Ku ka shtet pa ushtri ?Ne kosove behen keso dredhira dhe populli nuk ka guxim ta thote te verteten se frigohet ma zi se nga serbi.

Mitet nuk mirren si heronje te nje kombit,vetem shqiptaret mitet i pervetsoin si patriota te vertete.Qudi por e verteta u djege shqipfolesave

Kercnim qenka nese e ftone ambasaden e u thua a deshironi miq tjere me na njohur pavaresin e kosoves !

ēka duhet me bere per atedhe per me te thene dashamir i kombit ?

Mesiguri duhet mu bere me serb si uēk e me tute popullin me te shpalle nga friga patriote e qenat qe ishin shpiunat qe na morren ne qafe.

Ne shqiperi tere populli shqiptar po shendrrohet ne serb,malazeze e greke per shkak te skamjes!
    Edhe ketu po genjeje a don argumente apo ke lexue e ndergjue se populli shqiptar eshte ne rrezik te shperbehet dhe te zhduket!

Vetem shpiunat dhe antishqiptaret qe kan qen dhe jan me shkije jan kundra meje.

Ju lutna Gimshe mu pergjigje pa dredha vetem drejte,por sidoqoft si ta merr mendja,nuk hidherohem nga drejtesia

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Ēamėri
    Postime
    96
    Edhe ne Maqedoni Ali Ahmetovski e nisi luften si ne kosove dhe shqiptaret i riroberoi a nuk eshte e vertete ?!Une edhe ketu po ju genje me trego te verteten ?
    Ashtu po del deri me tani . Pas luftes vetem zi e ma zi u be per ne ketu .
    Rrugaqet ne krye , te shkolluarit nuk duken askund.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar mė parė nga arber. Lexo Postimin
    Ashtu po del deri me tani . Pas luftes vetem zi e ma zi u be per ne ketu .
    Rrugaqet ne krye , te shkolluarit nuk duken askund.

O vella i pari jeni ju qe ma freskuat shpirtin me dy rreshta te verteta.
    Por ēka te bejme kur shume pisa e perkrahin luften tradhetare dhe tradhetin e shpallin si ēlirimtare!!!!!
    A ka drejtesi e PERENDI qi ketyre mundet tua ndali kete hove qe doin te zhdukin gjithe ēka eshte arberore ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arberi_fr : 26-02-2011 mė 20:42

Faqja 24 prej 30 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parė i Republikės sė Kosovės
    Nga Albanino nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  3. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  4. Me ne fund u pranua publikisht se kosova ska ushtri
    Nga beni33 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 126
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 18:14
  5. Shpėrthen dhuna ndėretnike nė Kosove
    Nga mitrovicalia_81 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 334
    Postimi i Fundit: 12-05-2004, 00:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •