Close
Faqja 13 prej 30 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 297
    i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Mitrovicali
    Kjo eshte tema per Heroin e Kombit Adem Jashari e jo per gjana qe skan lidhje me temen.
    Me shiqu ne Boten Sote gjene edhe gjana me te kqija qe kan sjell dhe sjellin vetem vellavrasje.

i/e regjistruar Maska e Skyfteri
    Anėtarėsuar
    16-04-2009
    Vendndodhja
    Nė Tokė
    Postime
    23
    [QUOTE=&Mitrovicalia&;2277019]DERI KUR DO TĖ KĖRCASĖ PUSHKA E TRADHĖTISĖ NĖ DRENICĖ?

--------------------------------------------------------------------------------

DERI KUR DO TĖ KĖRCASĖ PUSHKA E TRADHĖTISĖ NĖ DRENICĖ?

Prekazi i Ahmet Delisė, Prekazi i Tahir e Nebih Mehės, Prekazi i Adem Jasharit, edhe ti Drenicė e Azem Galicės, e Shaban Polluzhės, Bajraktarit tė Llaushės, e Mehmet Gradicės, hapi sytė se po tė vriten meshkujt nė prag tė shtėpisė nga tradhėtarėt e kriminelėt!

Shkruan: Gani GECI

Ju qė vratė ..........

E ti more Gani Geci qe Vrave Abedin Rexhen -SANDOKANIN, Pionerin e UQK-se ;argat i kujna ishe TI, me porosin e kujna T e bere kete vrasje makabare , qe kurr eper mot DRENICA nuk do ta fale , more dora e zgjatur e Shkaut ,
    Ti, qe more miliona ne BUJAR BUKOSHI , dhe IBRAHIM RUGOVA , ju qe burgoset dhe zhduket UKSHIN HOTIN , me porosin e kujna i bete keto tradhetina , te gjitha ato vrasje qe ti i ceke more rranje e shkaut , ato i kane bere qiftat tu , te cilet sot levizni me Gjipa te zi pa ju bre edhe nje grim ndergjegja se mbi supet e jueja te brishta mbani gjakun e Heronjeve , te patriotve Kombetar ..... por mos harroni , se tradhetia dhe pabesoi kurr nuk kan ngelur pa u ndeshkuar ... dhe se edhe Ti dhe ata sylejbenat tu qe shkaktuat shume dhimbje dhe Vjae DO TI PAGUANI NJE DITE TE GJITHA , nese asekush -Zoti do te hakmerret ndaj jushe sikurse qe u hakmerr ndaj Rugove leshpalarit i cili iku ne ate bote per GAZEP.

SKYFTERI

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anėtarėsuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    firak...me duhet te largohem prej kesaj teme se jam nje njeri i rendomte dhe i thjeshte...ketu nuk dihet shkurt e shqip se as kushe eshte duke pir dhe se kushe eshte duke paguar...nuk kam deshir te cendroj ndaj kronit te terbuar se edhe vete do te terbohem neqoftese mirrem me pastrimin e tij e duke e ditur qe per ket put nuk kam njohuri dhe dijunin te duhur...une postimin e larte ce e bera e bera enkas ketu ce te mesoj se sa eshte e vertete se q'ka krejt shkruan aty!...ndoshta e ke me te drejt sa i perket atyre pjesetareve te UQK-es qe i kritikova por jo me ate qellim qe t'i zhvlefsoj ashtu siqe kane cene, nejse,...shkurt e trup une e dua vetem te verteten dhe asgje tjeter...krahun s'ja maj askujt perpos drejtesis.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Citim Postuar mė parė nga &Mitrovicalia& Lexo Postimin
    firak...me duhet te largohem prej kesaj teme se jam nje njeri i rendomte dhe i thjeshte...ketu nuk dihet shkurt e shqip se as kushe eshte duke pir dhe se kushe eshte duke paguar...nuk kam deshir te cendroj ndaj kronit te terbuar se edhe vete do te terbohem neqoftese mirrem me pastrimin e tij e duke e ditur qe per ket put nuk kam njohuri dhe dijunin te duhur...une postimin e larte ce e bera e bera enkas ketu ce te mesoj se sa eshte e vertete se q'ka krejt shkruan aty!...ndoshta e ke me te drejt sa i perket atyre pjesetareve te UQK-es qe i kritikova por jo me ate qellim qe t'i zhvlefsoj ashtu siqe kane cene, nejse,...shkurt e trup une e dua vetem te verteten dhe asgje tjeter...krahun s'ja maj askujt perpos drejtesis.
    Te gjithe po pretendojme se jemi te drejte, por kur te thone dy veta se je i pire ateher mbaju per muri,thone pleqte.

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Bac , tė rrejten sa munden , e po mundohen me tė rrejt gjith kohen.

Po mė duket se i ki nem , Bacė , e ka shenja qė po don mi nxon nema jote.

Vllau i Hashes e nxene rreh ni qytetar nė kafe pėr pun hajnije. Ai ishte Etrur Rrustemaj.

Tass hec e dije Bacė , a kan vjedh bash e nuk i kan da mir paret , e jan prish?!
    Apo , i kan hi njoni tjetit nė hise , e ky qe e ka shpinen ma tė fort , grushton tetrin?!

Ece e dije Bace , po ki mi marr vesh .

Rrena i ka kėmbėte e shkurta

Kili

SHQIPĖRIA ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    mos e njollos faqen me hajna jaran se ademi do te prehet i qete jo hashsha jo gana ademi ka ken dhe do te mbetet nje mite qe do ti kendoj historija e hajnat i knon ligji jo po maliqi ademi dhe familja e tij gjat shekujve do te mbeten simbol e politikaket fundrrina si zogu etj

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Eh more Bacė!

hasha tash jo qe po e bashkon Kosoven po po lufton mi nda edhe ma tepėr.
    Tash ka nis fushat kundėr Decanit!
    Nė vend se tė merret me veriun e Kosoves dhe shuarjen e enklavave qe e kan bo Kosoven njolla-njolla si ėshtė mė sė keqei , ky tash po sulmon komuna shqiptare.

Eh more Bacė , edhe ky ėshtėnjė fakt qe po tė rrejn , se nuk o kry , e as qė po punohet mi kry atė qė keni lon amanet trimat e kėtij dheu!

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!

shalja!
    flm pėr komentin.

Ti sikur edhe unė e din mirė se , kėta qė ti po i quan hajna , jan duke e pėrdorur parollėn "Bacė , U kru"

Unė simbolikisht desha me njė shembull konkret , sikur edhe me shembuj tė tjrė , tė tregoj se jo qė nuk ėshtė kry , po ėshtė duke u trajtuar nė mėnyrėn mė tė keqe porosia e Bacės dhe tė gjith tė tjerėve qė dhan jetėn pėr Kosoven shqiptare e jo multietnike-kosovare dhe tė korruptuar.

Kjo nuk ėshtė njėllosje etemės po pėrkundrazi shkelqim i sė vėrtetės.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Berisha: Familja Jashari, kurorė e lirisė sė Kosovės

Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Ne gjt historis si komb kemi pasur shum hero kombėtar, dhe padyshim njėri nga mė tė mėdhenjėt ėshte edhe Adem Jashari.

Po a e respektojm ne si komb nė pėrgjithėsi e sidomos si Kosovė nė vecanti heroin Adem Jashari?!!!

Unė mendoj se jo!

Mė e keqja , dhe natyrisht edhe stimulim imė i mir pėr ata qė nuk e donė kombin tonė e pastaj as heronjėt tonė , ėshtė mosrespekti qė tregon vet qeveria e rrenes sė Kosovės.

Deri kur do tė kemi kėsi njerėz?
    A do tė respektohet Adem jshari mbas 50 a 100 vjetėve , apo do tė harrohet , pėr tė mos thėnė qė do tė shahet ?

Me kėsi "shokė" dhe bashkluftetarė qė sot jan hypur nė karrige dhe mendojn se nuk ka kush qė ua kalon , as Skenderbeu e le mo Adem Jashari, nuk besoj se Baca do tė respektohet as nė tė ardhmen.

RRESPEKTOJE VETEN NĖ RRADH TĖ PARĖ!

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

KURE TA KUJTONI LIRINE KUJTONI ADEM JASHARIN,
    KURE TA KUJTONI PAVARSINE KUJTONI HASHIM THAĒIN
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 13 prej 30 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parė i Republikės sė Kosovės
    Nga Albanino nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  3. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  4. Me ne fund u pranua publikisht se kosova ska ushtri
    Nga beni33 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 126
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 18:14
  5. Shpėrthen dhuna ndėretnike nė Kosove
    Nga mitrovicalia_81 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 334
    Postimi i Fundit: 12-05-2004, 00:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •