Llapi dhe ti firaku...po shoh se ne cilin mulli po doni mem pru vec nejse....ushqeni vehtėn me ato bindje te juar mesjetare, jo jo une i dua ushtarėt e thjesht tė UQK-ės vetėm une nuk i dua ata qė demek ju kan pri pėrpara, nė cilin lini tė frontit mė kan qen Hashim Thaqi, Jakup Krasnici, Rexhep Selimi, Sami Lushtaku...e shumė e shumė tė tjerėt si ata...ju dy kėtu nė kėtė forum vec dini me ofendu dhe dikond me pėrbuzė e me zhvlefsu...ju dy mi pėrqa shqiptarėt nė kėtė forum e kini ushqim shpirtėror, pėr juve krejt ata qė nuk jan enverista, leninista , stalinista, komunista pėr juve krejt shqiptarėt jan si jan.O Llapi unė dikund nė kėtė forum ta kum shpreh respektin tim kur mesova se je kon ne UQK dhe se je dal i plagun prej lufte...por ti ende vazhdon me fyer e poshterue...une edhe nje here po ta bej nje verejtje mosem nguc bre burre se kurgjo ty borgj s'kam met, mo bali jem ruje emrin ketu qe e ki e mos hin ne nje thes me mu.
e qashtu bali jem , e ti tash shko dhe ladro knena neper forum dhe lypi kingjat e tu e mu lem rahat...qka me bo smundem na teton me kon qashtu te menqem si ti , guximtar , patriot etj.
O Mitrovicali ti po me duket ti nuk po e dojke as vetveten.Une nuk kam lidhje me Enverista as me Leninista e lere me me Stalinista.Por ti mundesh me ja ba qejfin vetit.Nje gje po ta them nese nuk i don ata qe i kan prire UCK-se atehere edhe ushtaret UCK-se nuk ja u bene ndonje ndere nese thua se po i dashke.
Une ne kete Forume asnje deri tashe nuk e kam ofenduare me asnje shkrime vetem nese ata vetveten e kan ofenduar me shkrimet e tyre kunder qlirimtareve,te cilet une te pakten me shkrime nuk lejoje te ofendohen nga askush,e as nga ti o i nderuar te jeshe ti kush te jesh.
Me perqa dikend asht diqka krejt tjeter nese dale ne mbrojtje te atyre qe kan dal ne mbrojtje te atyre si Ti, e nuk e respektojne nje gje te tille ateher qeli te lutem syte se nuk ta leme te shkoje kungulli mbi uje e te shkruash ketu qka te duash.
firak..
e dashke pak lakmus ti..
cfar mendon ti firaku per UK Bytyqin?
ai qe e vrau a bani atdhetari e shkavelli?
cfar mendon ti per Drin Ekrem rexhen..?
ata qe e vran a ishin atdhetara e clirimtara apo kusara e tradhtara?
po pres pergjigjen..
O Brari une po ta perserise se respektoj dhe nderoje aq sa mundem te gjithe ata qe kan kapur pushken kunder shkaut pa marre parasysh perkatesine politike per dallim me TY qe i ndane qlirimtaret ne parti dhe i politizone ne skajshmeri.
Ndersa jam shume per ate qe fajtoret te denohen, edhe sa me shpejte te zbardhet e verteta,kjo do ti kursente ata qe me se shumti kane sakrifikuare,nga shkrimet e tipave si TI.
DERI KUR DO TĖ KĖRCASĖ PUSHKA E TRADHĖTISĖ NĖ DRENICĖ?
--------------------------------------------------------------------------------
DERI KUR DO TĖ KĖRCASĖ PUSHKA E TRADHĖTISĖ NĖ DRENICĖ?
Prekazi i Ahmet Delisė, Prekazi i Tahir e Nebih Mehės, Prekazi i Adem Jasharit, edhe ti Drenicė e Azem Galicės, e Shaban Polluzhės, Bajraktarit tė Llaushės, e Mehmet Gradicės, hapi sytė se po tė vriten meshkujt nė prag tė shtėpisė nga tradhėtarėt e kriminelėt!
Shkruan: Gani GECI
Ju qė vratė Azem Ahmetin nga Prekazi, nipin e Ahmet Delisė, ju nuk jeni asgjė mė shumė se tradhtarė, dorė e zgjatur e UDB-sė dhe KGB-sė, dorė qė di t*i vrasė vetėm burrat e mėdhenj, nipat e familjeve mė tė mėdha tė Drenicės dhe tė Kosovės. Ju qė lavdėroni Qendrėn e Krimit, ju qė mbroni dhe kėshilloheni nga UDB-ja e Beogradit, ju qė kėshilloheni nga Fatosi, ju nuk keni punė mė tė madhe pėr kombin pėrpos tė vrisni shqiptarėt. Ju qė kurrė nuk keni vrarė asnjė shka, as para luftės e as gjatė saj, ju qė prindėrit e gjyshėrit tuaj i burgosėn, i vranė dhe i shfarosėn baballarėt dhe gjyshėrit tanė.
Baballarėt e juaj luftuan kundėr Ahmet Delisė nė anėn e shkijeve, baballarėt e juaj luftuan kundėr Mehmet Gradicės dhe Jusuf Gradicės, baballarėt e gjyshėrit tuaj luftuan kundėr Shaban Polluzhės dhe kundėr Bajraktarit tė Llaushės, baballarėt e juaj e vranė Sefer Haxhinė nė vitin 1947, tash ju tani luftoni prapė pėr serbin e pėr rusin, luftoni kundėr nipit tė Ahmet Delisė.
Ju qė gjatė luftės vratė Ismet Rrahmanin, drejtorin e shkollės sė Aēarevės. Ju qė menjėherė pas luftės vratė Haki Imerin, profesorin e nderuar nė tėrė Kosovėn. Ju qė vratė drejtorin e shkollės sė Qubrelit, Xhafer Behramin, sė bashku me tė birin. Ju qė plagosėt drejtorin e shkollės sė Polacit, Sejdi Kocėn. Ju qė rrahėt Ismet Veliqin. Ju qė vratė Bekim Kastratin. Ju qė vratė Besim Dajakun.
Ju, jo, jo, ju nuk jeni shqiptarė. Ju jeni vetėm shkije, ose gjaku juaj ėshtė i pėrzier me tė shkaut se, ai qė ėshtė shqiptar dhe ka gjak shqiptari nuk i bėn kėto poshtėrsi e tradhti.
Edhe kush ka mbetur pa u vrarė nė Drenicė?
A jeni ju ata qė e vratė nipin e Shaban Polluzhės? A i vratė nipat e Bajraktarit tė Llaushės? A e vratė nipin e Azem Ēunit? A e vratė nipin e Shaqė Kocės? A e vratė, tash edhe nipin e Ahmet Delisė? Ju me dorėn tuaj tradhtare e vratė Drenicėn, i vratė shtėpitė mė tė mėdha, e vratė historinė e Drenicės! Por unė e di mirė se ju mėsimet i keni marrė prej Stalinit, sepse edhe ai i kishte vrarė mbi 20 milionė rusė pėr tė mbajtur mirė pushtetin. Por edhe njė e di, se historia nuk shkruhet pėr sot, por ajo do tė shkruhet pėr tė gjitha veprat e juaja. E gjithė bota po ju shikon se me tė vėrtetė jeni tė marrė, tė pacipė, tė liq, ju vrani natėn, ngase nuk keni guximin pėr tė vrarė ditėn, sepse komunistėt gjithmonė kanė qenė tinzarė, gjithmonė kanė qenė tradhtarė, sepse ata nuk kanė Atdhe, ata nuk kanė Fe. Komunistėt kanė vetėm ideologji.
E di se ju i pėrngjani -17 Nėntorit- tė Greqisė. E di se ju u pėrngjani Brigadave tė Kuqe tė Italisė. E di se ju u pėrngjani bandave tė kriminelit Millosheviq? E di se ju i pėrngjani Sadamit. E di se ju u pėrngjani talibanėve. Por, ju nuk u pėrngjani shqiptarėve as me doke as me sjellje. Puna e juaj po tregon se ju jeni serbė. Vepra juaj po tregon se jeni qyqarė e tradhtarė. Vepra juaj nuk lidhet as me Fe, as me Atdhe, por as me Kanun.
Lexojeni, o tė mjerė Kanunin, sepse edhe Kanuni tė tregon se vrasja tinėz ėshtė tradhti.
Pse e vratė nipin e Ahmet Delisė?
Po pse e vratė Azem Ahmetin, o tradhtarė? Ai nuk ka qenė as kryetar Komune, por as kryetar Kosove. Por ai pas luftės ka ndėrtuar nja 40 shtėpi nė Prekaz me anė tė Fondit tė Qeverisė sė Republikės sė Kosovės, i ka strehuar sė paku 40 familje me qėllim qė fėmijėt e tyre tė mos vdesin nga tė ftohtit. Pėr rindėrtim i ėshtė dashur tė shkojė ēdo ditė te Bukoshi. Tė gjithė e dimė se Begu ka respektuar shtetin e Kosovės. Po sikur tė ishte Azemi afėr shtėpisė sė tij nė ēastin kur donin t*ia merrnin shpirtin me siguri se nga dheu do tė dilte Ahmet Delia pėr t*i ndihmuar nipit, tė cilin po e sulmojnė prapė njė rremė komite.
O Prekazi i Ahmet Delisė! O Prekazi i Tahir e Nebih Mehės! O Prekazi i Adem Jasharit, kthjellohu, sepse t*ėshtė vrarė mashkulli tinėzisht nga dora tradhtare! Oj Drenica e Azem Galicės! Oj Drenica e Shaban Polluzhės! Oj Drenica e Bajraktarit tė Llaushės! Oj Drenica e Mehmet Gradicės, kthjellohu pak se pushka e tradhtisė po kėrcet nė Drenicė! Kthjellohu Drenicė, kthjellohu sa nuk ėshtė vonė! Kthjellohu se kemi pėr detyrė tė bėjmė Kosovėn shtet! Kthjellohu se e kemi edhe rastin e mirė, se po e humbėm, njė Zot e di se kur do tė vijė herėn tjetėr. A thua Azem Ahmeti duhej tė vritej vetėm pse ishte nipi i Ahmet Delisė, tani kur po pėrgatitet pėrkujtimi i 100-vjetorit tė rėnies sė Tij. Dhe pėr nderė tė kėtij 100-vjetori ju ia vratė nipin duke dashur qė t*ia dėrgoni porosinė Ahmet Delisė se edhe pas 100 vjetėve dora e tradhtisė vepron nė Drenicė!
Bota Sot, 20 mars 2003
ani qka ka than gani geci e nasha-borba
Bota Sot, 20 mars 2003 na tregon
pyyyyffff
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Krijoni Kontakt