Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    kroacia normal qe do futet ne BE-ne
    Ne mos qofsha e gabuar, qytetaret kroate nuk deshirojne te futen ne BE, mbase po ndiqet politika tani; t'u shpelajne trurin me ane te Papes, i bekon papa dhe keshtu behen gati per BE.
    por cfare i duhet peshkopit te romes, qe fut hundet kudo?
    Roli i papatit ka qene gjithmone (historikisht) politik ne Europe, nuk ka cfare per t'u habitur.

Shalom shalom shalom

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Ne mos qofsha e gabuar, qytetaret kroate nuk deshirojne te futen ne BE, mbase po ndiqet politika tani; t'u shpelajne trurin me ane te Papes, i bekon papa dhe keshtu behen gati per BE.

Roli i papatit ka qene gjithmone (historikisht) politik ne Europe, nuk ka cfare per t'u habitur.

Shalom shalom shalom
    po kroacia ka 8 vjet qe ka bere kerkesen per t'u futur ne BE dhe deria sa nuk e ka terhequr akoma kete kerkese, nenkupeton qe duan te futen.
    pastaj se cfare do realisht populli, kete nuk e di, mbetet fakti qe kroacia eshte kandidat zyrtar.

sdq gjithcka lidhet me magjypet e arabise
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po kroacia ka 8 vjet qe ka bere kerkesen per t'u futur ne BE dhe deria sa nuk e ka terhequr akoma kete kerkese, nenkupeton qe duan te futen.
    pastaj se cfare do realisht populli, kete nuk e di, mbetet fakti qe kroacia eshte kandidat zyrtar.

sdq gjithcka lidhet me magjypet e arabise
    Vjet e mbaj mend qe kam degjuar, se populli kroat ishte kunder anetaresimit, sepse sipas tyre nuk iu leverdiste, duke u nisur nga idea qe paga minimale e kroateve eshte 700 euro, pra sipas tyre nuk e shohin te nevojshem anetaresimin. Mos harro qe ka shtete anetare qe jane penduar qe jane pjese e BE. Pastaj kush e pyet popullin thuaj, demokracia vazhdon te mbetet vetem e zbukuruar, por jo reale.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Vjet e mbaj mend qe kam degjuar, se populli kroat ishte kunder anetaresimit, sepse sipas tyre nuk iu leverdiste, duke u nisur nga idea qe paga minimale e kroateve eshte 700 euro, pra sipas tyre nuk e shohin te nevojshem anetaresimin. Mos harro qe ka shtete anetare qe jane penduar qe jane pjese e BE . Pastaj kush e pyet popullin thuaj, demokracia vazhdon te mbetet vetem e zbukuruar, por jo reale.
    ka mundesi. nuk e di a eshte bere ndonje referendum per kete qeshtje ne kroaci.
    ne fakt ne referendumet qe jane bere ne vendet e lindjes, mbi anetaresimin apo jo, ne BE, populli ka votuar gjithmone PO.
    flas per vendet balltike, sllovenine, cekine, sllovakine, hungarine, polonine.
    nese nuk gabohem, rasti i kroacise do ishte rasti i pare per nje vend lindor.

gadi te gjithe jane penduar per futjen e euros, jo per futjen ne BE (disa jane penduar, por nje pakice e vogel).
    Vasudhaiva Kutumbakam

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Nuk e di pse po ky papa me jep pamjen e atyre te kohes se inkuizicionit lol
    Persa i perket Kroacise zgjidhje racionale do te ishte mosantaresimi duke pare dhe qe BE si sistem nuk eshte perfekt dhe me dy standarte,ose fitojne se bashku ose fundosen se bashku,kjo u evidentua ne krizen ekonomike boterore,megjithate me mire e dine kroatet se ca duan
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Papa mbeshtetje Kroacise per ne BE ?

Nejse pajtohem dhe un , Kroacia i ka plotsu disa kushte , ka leju paraden e homoseksualve , me siguri do te lejojn martesat e tyre , kishes do ti thon lamtumir , sikur qe ndodhi para disa kohe kur kroatet protestuan kunder kishes katolike etj.
    Ju arabet a po e mprehni,me shku me maru atje naj xhami,edhe ty te del naj lek me siguri,je tu ba bisnis te fort,tash po tu zgjerojka terreni per udhtime zyrtare.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    kroacia normal qe do futet ne BE-ne
    populli kroat sdon te futet ne BE e ti ketu shkruan kunder vullnetit e deshiron ta fusesh me zor ...

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    populli kroat sdon te futet ne BE e ti ketu shkruan kunder vullnetit e deshiron ta fusesh me zor ...
    une deshiroj ta fus me zor??? hahahah! se nga iu dalin keto perla, nuk e di.
    ne fakt nuk me ze gjumi ngaqe kroacia nuk eshte futur akoma ne BE. LOL

them qe do futet ngaqe vete kroacia ka prezantuar kerkesen zyrtare per anetaresim, jo une.
    e ka detyruar kush me zor qe ta prezantoje kete kerkese???????
    kerkesa eshte pranuar dhe kroacia sot eshte kandidat zyrtar per anetaresimin ne BE.
    kaq. 2+2=4. nuk eshte e veshtire per ta kuptuar.

popujt e atyre vendeve lindore qe permenda TE GJITHE kane qene pro anetaresimit ne BE. kroatet jane kundra. pune e madhe.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Kroacia eshte nje shembull per shqiptaret!

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    une deshiroj ta fus me zor??? hahahah!
    Admiral, t'i nxorren lakrat, leri keto

Ne te gjithe e dime qe po te mos ish per dashjen tone te zorshme Kroacise hic s'i shkonte nepermend te anetaresohej ne BE!

hahahaa

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •