Pikerisht tetovare.Ne kohen time nuk ishte ne pushtet dikush nga Kercova dhe studentet e ketij qyteti ishin me te miret.Edhe tani qe eshte dikush ne pushtet, ato perseri me te mire ngelen.Kjo dmth qe nuk kan ndryshuar Kercovaret, mirepo opinioni juaj!Postuar mė parė nga tetovarja87
Po shoqe kuptova si jo.Edhe une flas shqipen sikurse ti prandaj nuk me mbetet asgje pa kuptuar.Natyrisht qe nuk kam asgje kunder mendimit tend vecse edhe une shpreha mendimin tim pa te keq.Mu duk qe me force mundohesh te pohosh dhe te bindesh te tjeret per dicka qe as vete nuk je absolutisht e sigurte.Ne po debatojme ketu dhe gjate debatit eshte shume normale te ndeshesh me mendime te kunderta por kjo nuk dmth qe respekti im ndaj teje eshte reduktuarPostuar mė parė nga tetovarja87
Mbetesh e pershendetur![]()
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Fakt qe turp per neve shqiptaret, mirepo kur e kemi parasysh se kemi te bejme me injorate dhe njerez te cilet kane shitur edhe shpirtin e tyre per tua bere qejfin atyre qe gjithnje kane qene bastardet e ceshtjes shqiptare por edhe e bahskejeteses ne Maqedoni atehere te duket shume normale kjo qe bejne deputetet.Ky eshte argumenti me i mire per te bere te qarte se te gjithe shqiptaret jane njesoj.Qoft PDSH-ja apo BDI-ja apo kushdoqofte parti tjeter perseri te njejta resultate do jape.
Ti mos shuaj zjarrin duke i hudh benzinRigerta-hahahaaha du bist dran,jemand wartet auf dich
hahahahaha jo USA. Nuk e kam ndermend te marr ofenziven e te ja msyj ne lufte sepse jame e papergatitur per nje duel aq me pak me nje bashkatdhetare.Thjeshte ne po shprehim mendimet tona ndonese te kundertati a ne luft po do me i shti a![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RiGerta : 07-06-2011 mė 05:42
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Hahahaha pse me akuzoni per keto re? Une te prisja ty Yllez e ti dhe aj Kumanovari sdij cfar keni menduar???? Shuj mos me beni te keq pa qene i tille
P.s.si mbeti tashetovaret apo kercovaret me te mencur? Sdij pse kot diskutoni kur Shkupjanet jan The best
![]()
Jetė e rėndė.......!!!
Ndrysho Firmėn
Populli gjithmonė ka tė drejtė, edhe kur gabon.
Me shėndet Ali Ahmeti edhe 4 shekuj.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 07-06-2011 mė 08:45
Ndrysho Firmėn
Imer Selmani jep dorėheqjen nga DR-ja
Imer Selmani, kreu i Demokracisė sė Re ka dhėnė tė hėnėn dorėheqjen nga ky post pas rezultateve humbėse nė zgjedhjet e 5 qershorit nė Maqedoni. Nė njė konferencė pėr gazetarėt ai theksoi se dorėheqja e tij ėshtė akt moral dhe se pėrgjegjėsia pėr rezultatin e zgjedhjeve bie mbi tė.
Ai gjithashtu shprehu falenderime pėr votėn e dhėnė nga qytetarėt si dhe pėr mbėshtetjen e aktivistėve partiak nė zgjedhje.
Bėhet e ditur se Imer Selmani do tė heqė dorė nga politika dhe do ti pėrkushtohet familjes dhe biznesit sė tij. /albeu.com/
http://www.albeu.com/kryetitull/imer...a-dr-ja/38550/
Lajm shum i mire po ka dasht me heret me dhon dorheqje ,kam frig se pak si vohen eshte....
Mir qe ju paska kujtu me e len politiken.
Jetė e rėndė.......!!!
Krijoni Kontakt