Te Perendise jane Lindja, Perendimi, Veriu e Jugu.
Te Perendise jane Lindja, Perendimi, Veriu e Jugu.
Edhe ēfare?....po te mos jene te kthyer kah lindja, katoliēizohen, siē thote tema??!!![]()
Jarigas
...good morning bubu,
si e kalove fundjaven ???....
.....ironine e preshit nuk e kuptove......sa per salcica e raki....islamit nuk i kane penguar.....mjafton te vershosh pak qendrat puro islame stambollin, kairon apo damaskin.......a konzumohet atje alkohol dhe mish derri ???...natyrisht.....KOMPLEKSE nuk kan muslimanet, o fshatare gjysemalfabet.....por kan te krishteret....si species e vetme jane te mendimit, se mishi i derrit dhe alkoholi karshi muslimaneve kane efektin e cicave te femres kunder syve te nje shaolin mjeshtri...... http://www.allmystery.de/dateien/gg6...2,pai_mei1.jpg
+
http://shop.musil.at/images/product_...ges/02238A.jpg
=
http://www.kaboom-music.com/images/kaboom.png
Perkundrazi, kete efekt e shkakton preshi tek specia e juaj.....
tungic
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nuh Musa : 14-06-2011 mė 03:40
albanish by nature
O Tunxh!! Po une nuk mund te debatoj me nje person qe nuk din as se ēfare shkruan vete.....a ke replikuar gje postimit tim??!! Ti deshe te mbrosh faktin se ne mesin e Tiranes e zoterojne myslimanet meqe paskan nje minare te Et'hem beut dhe une t'u pergjigja se ne fakt e zoterojne ata qe s'e qethin as me nje krah per te!!
Kurse ti vazhdon me pellitje mbi Stambollin dhe Damaskun......hajde hoxhe me zile, hajde..........!
Jarigas
Gazi, ti je shoku im me i dashur ne kete mes, gezohu per kete te vertete !!!
.........jo, une nuk diskutoj (kure do ta mesosh dallimin mes debatit dhe diskutimit ???) me teje per pazarlleqe te natyres ulet (kush e ka me te gjate), por per ceshtje me te senzibilizuara........ironia qe ta solla nuk kish te beje me faktin se cka dhe kush dhe si hidhet e perdridhet mes apo perreth xhamise, as me natyren e saj si xhami, as me simboliken e saje si pasqyre kulturore e popullit.....jo Gazmend, JO........une mirem njeqind per qind me me teje, me Gazmendin...........une mirem me rrenjen e urrejtjtes sate.........andej edhe ironia e preshit............te pershkrova natyren e ironise, dhe preshin ne mes..........qe simbolizon antivleren perzonale tenden....dhe ti je i pafuqishem ta demontosh kete antivlere qe e ke ne shpirt dhe qe te brengos.........bile edhe aty ku ke mundesi, nuk din ta cvlereson, ti nuk je ne gjendje nga qorrlleku qe te ka mbjell radikalizmi kishtare te perdorish mundesite per ta mbrojtur vetveten.....ke mundesi, por eshte ne natyren e te verberve kishtare mos dijn ta mbrojn vetveten perpos mbjelljes se urrejtjes duke u fokuzu ne krahasime qesharake (pedofilia), nxitjes, duke krahasu vlera meteriale (se kinse bonlleku i dynjase eshte merite e drejtperdrejt e kishes) ose largimit nga vemendja, andeje edhe fokuzimi i yt ne elementa skajore te shkrimeve mia.....
A jam i pameshirshem ???, nese po, me trego, do te behem me i "bute"....
Po te kish qene kisha e avancuar ne kulture, teje dhe atyre dy a tre bukuroshave perreth qe i ke, do te ju kish cilesuar si "taliban"...........por, ngase ajo mungon, ne vend te kishes une do te ju cilesoj me nje nofke me te pershtatshme dhe qe ju shkon per shtati "army of lovers"
(mbetet mes jush te ndani rolin e camiles.....)
tungi
albanish by nature
Kuptoj qe te ngazellen nje mendim i tille, por ta kam thene edhe me heret: Une nuk mund te jem shoku i nje personi qe perdhos heroin tim kombetar, qe nderon pushtuesin, qe i ngre lavde nje kulture te piset, qe tallet me fatin e shqiptareve!! Mund te jesh vellai im nga gjaku(edhe pse nuk besoj te jesh 100% shqiptar prej gjaku), por kuur shoku im........shoket i zgjedh vete!!
Nje thes me llogje per te mos thene absolutish asgje!!! Flet per radikalizem shqiptar, kur une nuk kam shkruar asgje mbi kishen...!!! Flet per "pedofiline" si krahasim qesharak edhe pse e ka bere profeti i Islamit!!!.........jo, une nuk diskutoj (kure do ta mesosh dallimin mes debatit dhe diskutimit ???) me teje per pazarlleqe te natyres ulet (kush e ka me te gjate), por per ceshtje me te senzibilizuara........ironia qe ta solla nuk kish te beje me faktin se cka dhe kush dhe si hidhet e perdridhet mes apo perreth xhamise, as me natyren e saj si xhami, as me simboliken e saje si pasqyre kulturore e popullit.....jo Gazmend, JO........une mirem njeqind per qind me me teje, me Gazmendin...........une mirem me rrenjen e urrejtjtes sate.........andej edhe ironia e preshit............te pershkrova natyren e ironise, dhe preshin ne mes..........qe simbolizon antivleren perzonale tenden....dhe ti je i pafuqishem ta demontosh kete antivlere qe e ke ne shpirt dhe qe te brengos.........bile edhe aty ku ke mundesi, nuk din ta cvlereson, ti nuk je ne gjendje nga qorrlleku qe te ka mbjell radikalizmi kishtare te perdorish mundesite per ta mbrojtur vetveten.....ke mundesi, por eshte ne natyren e te verberve kishtare mos dijn ta mbrojn vetveten perpos mbjelljes se urrejtjes duke u fokuzu ne krahasime qesharake (pedofilia), nxitjes, duke krahasu vlera meteriale (se kinse bonlleku i dynjase eshte merite e drejtperdrejt e kishes) ose largimit nga vemendja, andeje edhe fokuzimi i yt ne elementa skajore te shkrimeve mia.....
Ate "preshin" myslimanet e kane "peshqesh" prej turkut e tanime qe jane mesuar, as nuk e njejne me....biles, u pelqen!!! Jeni te sodomizuar dhe nuk e verene....pastaj ke pafytyresine e idiotit te me thuash mua "qorr"!!!!!!
Je i pameshirshem me vetveten....por per kete kerkoji keshille Allahut....ai ia hap syte atij qe do!!!A jam i pameshirshem ???, nese po, me trego, do te behem me i "bute"....
Per tu habit se si, sa here qe nuk dini se si te mroni ISlamin e felliqur, filloni e sulmoni kishen!! Nuk me qethet as me nje krah per kishen mua perpara qenjes time Shqiptar!!! Kur ta kuptosh nje gje te tille ti pjelle turqelie, ndoshta do ta kuptosh se ēfare eshte Shqiptaria!!!Po te kish qene kisha e avancuar ne kulture, teje dhe atyre dy a tre bukuroshave perreth qe i ke, do te ju kish cilesuar si "taliban"...........por, ngase ajo mungon, ne vend te kishes une do te ju cilesoj me nje nofke me te pershtatshme dhe qe ju shkon per shtati "army of lovers"
Jarigas
Komunistet dhe ateistet ngaqe nuk besonin Zotin ne qiell filluan te formojne buste dhe lapidare ne toke.Lenini, Marksi Engelsi, Enver Hoxha ishin disa prej busteve qe shikonin shqiptaret me shpesh ne sheshet e tyre.Ideologjia komuniste i mbushi mendjet e shqiptareve me mitin e heronjve dhe ngritjen e kultit te njeriut.Te njejten praktike dhe metode po perdorin katoliket, ne vend te propgandojne besimin dhe moralin propagandojne bustet, mitet dhe heronjte.Thuaj nuk iu del Jezusi si shembulli me i mire per te propganduar fene e tyre apo nuk jane te mjaftueshem me te.Muslimanet mburren me parimet e tyre hyjnore dhe jo me buste apo mite.
"Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"
...fukaralleku ckamos ben......po te kishe ti me shume se DY heroj kombetare, me siguri se do te gjenim nje te perbashket, dhe shoqnia jone nuk do te raskapitej kaq shume si po ndodh....por, prap se pra, pasiqe une e shoh poziten tende, jam zemergjere, dhe nuk ta mar per te madhe sjelljen, inshallah ne te ardhmen do te pasurohesh shpierterisht dhe trurerisht (dil ma shpesh ne shii kur te bjer), dhe do te gjejsh nje te perbashket me mua.....per Allah, jam nje super shok....
.....me behet qejfi qe i paske kuptura te GJITHA ......
...hem prej turkut, hem prej vatikanit, hem prej amerikes.....a nuk jemi ne nje gjendje te mjere o Gazi ???....cka mendon duhet bere, qe mos na "ngreej, kush te mbreej, kembet" ????
Se paku nder "turkun" ishim disa bossa te vegjel....sot ne europen e enderruar me "albania" po nderlidhen epitete negative....psh. nese eshte bere ndonje pune e shemtuar thuhet, si e ke bere si ne "albani".....ose "nuk jemi ne ketu ne albani".....nese behet fjale per nje rrugedalje paksa shkel e shko....
A????, si mendon ti Gazi.....a ju eshte rregulluar ai parlamenti bre ???, jan akoma gaz i dynjase Salko dhe Edvini ???
.....une jam top....mos ma mbaj mua dertin, vallahi jo....por mbaja formacionit "army of lovers"....ne biznesin qe luani duhet cdohere te jeni "on top", se ju permbyt rrota e kohes...
....shqiptaria per teje eshte andej kufijnve.....derivatlleku i enverit me 28 000 km² nuk eshte shqiperia etnike.....vetem nje "hije" e shqiperise gjigande te rilindaseve....paramendo, vetem me DY heroj ka mbet....bile edhe qe te dy nga ilirida, por tipike, si gjith shtetin, edhe historine po e ndertoni duke vjedh....mos mer guximin edhe njeher te me permendish ketu se kush eshte shqiptare, dhe cka eshte shqiperia....as njeres, as tjetres fara jote kishtare nuk ja ka haberin, e as qe e meriton NDERIN ta mbroj ate....per te mbrojt shqiperine, duhet te jesh shqiptare...........formacioni "army of lovers" mbron ketu drejtperdrejt interesa kishtare, dhe me kete vepron kunder interesave ekzistenciale te pjeses dermuese te shqiptareve.....dije pra ku e ke vendin, JASHTA SHQIPERISE......une te deshmoj sa shqiptare jam kure te duash, me evidenca reale, vetem dy linke ti jap.......kurse ti deshmon poashtu sa shqiptare je.....me qindra shkrime qe i ke bere, KUNDER SHQIPTAREVE, duke ja u ofendurar, difamuar dhe share elementet me te shenjta te jetes.....
tungi
albanish by nature
Krijoni Kontakt