Une nuk ju besoj.EC karten time nuk e fus as ne bankat e Maqedonise as te Shqiperise.
Une nuk ju besoj.EC karten time nuk e fus as ne bankat e Maqedonise as te Shqiperise.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Nje miku im ne Fb pyetjes se a eshte i sigurt sistemi yne Bankar ,dhe a rrezikojme ndonje 97 Akoma iu pergjigj keshtu.
Perderisa beni kete Pyetje do te thote se e dini edhe Pergjigjen .Ajo qe keni frike ju ,normalisht qe do te vije aty diku nga Shtatori ese Tetori .Por Shpresojme qe kete rralle mos te djegim Shqiperine si heren tjeter
Bankat greke jane totalisht te rrezikuara, pasi kane ne portofol rreth 44 miliard €uro bonde greke. Nqs Greqia falimenton, normalisht qe bankat greke jane me nje kembe ne varr. Nuk ka kush t'i jape oksigjen.
Normalisht bankat shqiptare qe kontrollohen nga bankat greke jane te rrezikuara nqs ne portofolin e tyre ka bonde te qeverise greke.
Jam skeptik per nje krize te bankave shqiptare te nivelit te dyte, per vete faktin se dy operatoret me te medhenj Reiffeisen dhe Intesa San Paolo jane banka te konsoliduara europiane.
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Po se ne Shqiperi nuk ka asnje Banke Shqiptare?A jane te sigurta Bankat Shqiptare
Krijoni Kontakt