Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 102
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    zoti agim kam respekt per ju si poet, jeni nje burim i pashterueshem, me falni qe po e postoj ketu kete njoftim , mu duk interesant per ata qe duan te takojne kadarene

qofshit me jete te gjate
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Agim Doci, po Saliut kur do ja qendisesh nje leter te tille, se kete e ke 'qarrre'. Mezi pres te lexoj cfare do I thurresh Krieministrit tone te lavdishem e te pamposhtur.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Agim Doçi Lexo Postimin
    Kujt me ja marrë lekët?! Adem e Hamz Jasharit, Zahir Pajazitit, Fehmi e Xhevë Lladrocit, apo Ingrid Carës???...
    Asht e vërtetë që Akadem(y)k Qoses në refleksionet e mia, ja kam "djegë" pendë me hithër, se në vend që ta duam Shqypnin dhe njeni tjetrin (pra 2 gjenitë Ai e Kadare), bajnë sherr pa ia nda!?...
    Sa të vegjël jeni, kur gjykoni me tifozllëk...
    Sa për Poezinë Atdhetare e Patriotike timen, mos harro shoku Enkele(h)u, që me përjashtim të At Fishtës dhe Gjok Becit - NUK JA KAM LAKMIN ASKUJT.
    Kalofsh mirë kudo që ndodhesh
    Nuk e ke fort gajle ti kur eshte ne pytje leku,kurse mua nuk me habit qe ti duke mundua te na bindesh se je i menqur po del edhe pak sa cirkus,prandaj kontrolloje vehten,mos e genje vehten sepse te tjeret te njofin ashtu siq je.
    Une nuk te them qe fatekeqesisht je shqipetar sepse nuk dua te bie ne nivelin tend,por edukohu, te pakten debatin mos e banalizo sepse me ket asgje te re nuk po sjell perveq asaj qe po na bind qe je shume i luhateshem ne qendrime tua
    Kurse sa i perket kosoves pak si von te ka dal gjumi,sepse kosova zotri ka egzistu shume me heret,dhe nuk ke dit as ku gjindet,me gjith faktin se ka qen pjes e shqiperis sate,dhe pernjeher na u bere patriot me bateria kineze ish aleatet e juaj ideologjik
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 28-10-2011 më 15:27

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Gjynaf.Me erdhi vertete keq qe e lexova kete leter nga Agim Doci drejtuar te madhit Ismail Kadare.Kam pas shume respekt per Docin dhe mos futesha tek kjo teme do vazhdoja te kisha.Por ne thellesi te letres kuptova shume gjera qe me vone nga pergjigja qe iu ben shume njerezve qe mendojne ndryshe u binda plotesisht.1.Eshte lokalist aq sa me menyren qe flet me drenicakun kuptohet qe e ofendon shume nje qytet me shume vlera sic eshte Drenica.Shumezoji me 0 gjithe kenget z. Doci.
    2.Merret me llafe,3.Vuan nga deliri i persekutimit.
    4.Ndejeht i vogel krahasuar me te madhin Kadare.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

i/e regjistruar Maska e Agim Doçi
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799

mik_al2001

Citim Postuar më parë nga miki_al2001 Lexo Postimin
    Gjynaf.Me erdhi vertete keq qe e lexova kete leter nga Agim Doci drejtuar te madhit Ismail Kadare.Kam pas shume respekt per Docin dhe mos futesha tek kjo teme do vazhdoja te kisha.Por ne thellesi te letres kuptova shume gjera qe me vone nga pergjigja qe iu ben shume njerezve qe mendojne ndryshe u binda plotesisht.1.Eshte lokalist aq sa me menyren qe flet me drenicakun kuptohet qe e ofendon shume nje qytet me shume vlera sic eshte Drenica.Shumezoji me 0 gjithe kenget z. Doci.
    2.Merret me llafe,3.Vuan nga deliri i persekutimit.
    4.Ndejeht i vogel krahasuar me te madhin Kadare.
    miki_al2oo1!
    Ky asht NICK apo datelindja yte?
    Nuk me vlen respekti Juaj djalosh. Meqense gabon tek pika 1, per pikat 2, 3, dhe 4 nuk kam nder mend te te pergjigjem. Ju bëni mire te merrni vesht se DRENICA eshte krahine! Kur kam shkruar per Drenicen e trimat e saj (Shaban Polluzha dhe Dem Ali Pozhari), qofte ti miki_al2001, qofte drenicaku, mund te keni qene ne bo...et e babit.
    Me lini rehat me mbroçkullat tuaja.

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Agim Doçi Lexo Postimin
    miki_al2oo1!
    Ky asht NICK apo datelindja yte?
    Nuk me vlen respekti Juaj djalosh. Meqense gabon tek pika 1, per pikat 2, 3, dhe 4 nuk kam nder mend te te pergjigjem. Ju bëni mire te merrni vesht se DRENICA eshte krahine! Kur kam shkruar per Drenicen e trimat e saj (Shaban Polluzha dhe Dem Ali Pozhari), qofte ti miki_al2001, qofte drenicaku, mund te keni qene ne bo...et e babit.
    Me lini rehat me mbroçkullat tuaja.
    Gimçe!

Dem Ali Pozhari, nuk ka qene nga Drenica, por ka qene dukagjinas nga fshati Pozhar i Deçanit. Ka jetuar ne Shqiperi ku edhe ka vdekur si i ikur nga Kosova! Te kujtohet 100 vjetori i Lidhjes se Prizrenit me 1978, ku Dem Ali Pozhari dhe Xhaxhi ishin figura qendrore te ketij manifestimi...!

Keshtu me mesuesin çdo dite do ta mesosh nga nje leksion!

i/e regjistruar Maska e Agim Doçi
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Citim Postuar më parë nga Marinari Lexo Postimin
    Gimçe!

Dem Ali Pozhari, nuk ka qene nga Drenica, por ka qene dukagjinas nga fshati Pozhar i Deçanit. Ka jetuar ne Shqiperi ku edhe ka vdekur si i ikur nga Kosova! Te kujtohet 100 vjetori i Lidhjes se Prizrenit me 1978, ku Dem Ali Pozhari dhe Xhaxhi ishin figura qendrore te ketij manifestimi...!

Keshtu me mesuesin çdo dite do ta mesosh nga nje leksion!
    Or marinar - pa det dhe pa vark♪!
    Permenda emrat e dy burrave nacionalistë dhe nuk i permenda per ekskursionet e tyre. Djali Dem Alise, Dr. Ibrahimi (ose Braçe), ishte dhe dhander i shokut Manush Myftiut.
    Pra merru me esencën dhe jo me "informata", qe une kur fshija prapanicen - i lexoja me b.y...th...ë.
    Nuk ma merr medja qe je sot kunder Polluzhes dhe Pozharit i cili vdiq ne Turqi(!) dhe banonte tek rrugica e Kishes Katolike ne rrugen e Kavajes.
    Tung or Begtashi.

i/e larguar Maska e Jamarber
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    Agim Doçi
    Eshte SHQIPTARE 24 KARATESH.
    Bire i nje familje shum fisnike e patriote te Mirdites,lindure nga nje nene e nderuare nga jugu i Shqiperise
    .Poete me shume talente e karriere,patriot i madhe e intelektuale i guximshem .
    Me habit fakti se asnjeri nga kundershtaret e letres se z.Doçi nuk arrine te hedhe poshte qofte edhe nje nga akuzat e renda te tije per Kadarene qe eshte esenca e temes,pore hidhen dege me dega me urrejtje e ofendime ordinere e te pabaza.
    Kadareja mundet te jete i madh me letrat,pore eshte shum i vogel me qendrimin e vepren e tije ndaj kombit e bashkombesave.
    Kure shqiperija e shqiptaret ne vitet e diktatures kishin nevoje qe Kadare t ,ju hapte syte kunder diktatures aj bente oborrtarin e bllokut.
    Kure shqiperia e kosova paten nevoje per njerezit e medhej e te vegjel te kombit,ju zoti kadare nuk ishit as i vogel pore i kthyet shpinen kombit tuaje duke bere oborrtarin e diktatoreve te rinje ne france.
    Te lumte Agim Doçi vazhdoni te kontriboni per kombin tone se ti dhe njerez si ju jan nderi i kombit

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga Jamarber Lexo Postimin
    Agim Doçi
    Eshte SHQIPTARE 24 KARATESH.
    Bire i nje familje shum fisnike e patriote te Mirdites,lindure nga nje nene e nderuare nga jugu i Shqiperise
    .Poete me shume talente e karriere,patriot i madhe e intelektuale i guximshem .
    Me habit fakti se asnjeri nga kundershtaret e letres se z.Doçi nuk arrine te hedhe poshte qofte edhe nje nga akuzat e renda te tije per Kadarene qe eshte esenca e temes,pore hidhen dege me dega me urrejtje e ofendime ordinere e te pabaza.
    Kadareja mundet te jete i madh me letrat,pore eshte shum i vogel me qendrimin e vepren e tije ndaj kombit e bashkombesave.
    Kure shqiperija e shqiptaret ne vitet e diktatures kishin nevoje qe Kadare t ,ju hapte syte kunder diktatures aj bente oborrtarin e bllokut.
    Kure shqiperia e kosova paten nevoje per njerezit e medhej e te vegjel te kombit,ju zoti kadare nuk ishit as i vogel pore i kthyet shpinen kombit tuaje duke bere oborrtarin e diktatoreve te rinje ne france.
    Te lumte Agim Doçi vazhdoni te kontriboni per kombin tone se ti dhe njerez si ju jan nderi i kombit
    Or mik asnje nuk po kundershton letren e z Agim Doci drejtuar Kadarese por etiketimet qe u ben forumistave ,njerin e quan marinar pa varke,tjetrin fshatar,tjetrin bektashi....Me keto qe lexove nga vete personi nuk mendoj se eshte intelektual perkundrazi nje njeri i vogel qe nuk e meritoka famen qe ka..zhgenjim..
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e larguar Maska e Jamarber
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    Ju qe shkruani me mllef e urrejtje fetare politike apo krahinore,dhe perpiqeni qe kete urrejtje tjua vishni te tjereve duhet te rishikoni pozicionin tuaje se beni punen e antishqiptareve.

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •