Pershendetje fegi, un per veti nuk kam pas shum lidhje me keto sende, por me tha nje kojshi ketu te une, tha qe kan vler shum, por ato nuk do i postoi ketu, sepse me than mos mi postu as ku ne internet, se ka edhe shum sende te luftes dyt boterore, kohes se nacistave, edhe me shenja te nacistave
edhe ka shum sende e letra tjera te vitit 1870 e me heret, ku jan disa kercenime qe jan ber ndaj dikujt, e ky kojshija im tha se kan shum vler, pak a shum dike per disa sende qe i ka pare te une, kan qen ne mur te fshehura, por une isha duke vendosur nje derase ne podrum edhe tana rash ne keto sende
po nuk po guxoj mi postu ketu
edhe nga kjo magyar posta kam shum, kjo ishte Hungareze
Publikuar: 12.06.2011 - 12:06
Bernė, 12 qershor Njė pullė e rrallė postare nga Sicilia ėshtė shitur pėr 2.6 milionė dollarė nė njė ankand nė Zvicėr.
Galeria Dreyfus ka njoftuar se pulla postare e ruajtur mirė nga viti 1859 i ėshtė shitur njė blerėsi amerikan, transmetojnė agjencitė.
Pulla postare, nė tė cilėn ishte i shfaqur Ferdinandi II, ėshtė e njohur me emrin Gabimi nė ngjyrė, pasi ėshtė shtypur gabimisht me ngjyrė tė kaltėr nė vend tė portokalltės.
Kjo ėshtė pulla e dytė postare mė e shtrenjtė nė botė rekordin vazhdon ta mbajė njė pullė postare nga Suedia, e cila ėshtė shitur pėr 3.3 milionė dollarė.
@aska_peja
desh te pyes se per sa euro i shet perafersisht?
faliminderit per ekspozimin e ketyre pullave
until death
UNiROSS
me shkruaj privat
kam edhe disa foto qe jan shum te vjetra, po edhe disa kartolina, po nuk po kam koh ti postoj
Krijoni Kontakt