Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Ateistet ne fillim adhuronin majmunin por me vone ato filluan te adhurojne ...??

Hahahahha logjik he bac?

Ateistet nuk adhuroin askend, kupto fjalen ateist e pastaj eja fol ketu..

Mos je edhe ti Islamik , se ata e kan zakon te pallin ne ksi menyre
    Badihava fol me njerzi qe e kan rrafshimin e trurit cdo dite e meshume. Me shumic fakte i kemi sjell per Ateizmin prap s'ja kap ne kry edhe i mveshin gjera te kota si ato me lart qe i pashe, mendojn qe ta hekin Ateizmin ose ta percaktojn si ndonje gje te adhuruarit. Vet fjala Ateizem eshte qe te mos kete adhurim dhe idhuj ne Ateizem s'ka, se kur ka Ateizmi idhuj bahet Fe dhe jo Term Filozofik ne jo besim te Zotit. Dhe kur kuptojna qe Ateizmi merr kahje Besimi atehere mo nuk quhet Ateizem sepse ka te bej me Besimin dhe jo mendimin.

Po s'di bre daj cka k a r in s'po ja lejke ne kry ktyne, n'vertet ja le ne kry po s'dojn vet me e pranu se i djeg fort. Se kta klloshart fort mir e din qe Ateizmi eshte Pure dhe s'ka te meta si Fet, por eshte PURE. Por kur s'kan cka me i bo me fakte, kqyrin e njollosin me gjera te ndryshme. Por prap keshtu vazhdojn, sepse jan bala 100% qe s'ja kap truni ne menyren e kuptimit por te fanatizmit qe kan ndaj Ateisteve.

Bala Bala Balaaaaaa............

Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    3000+ kulte fetare ne shqiperi per nje shtet qe eshte ne shumice ateiste/agnostik me nje populsi prej 3 million banoresh .

Mos eshte koha qe te ndalohet kjo lufte ideologjike qe po i behet shqiperise ?!
    Nuk ka per te ndodhur kurre, se ne ate menyre njerezit do beheshin te zgjuar edhe Saliu nuk do mbante dot diktaturen e tij ne kembe pastaj!

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Shpeshher kur lexoj shkrimet e juaja mendoj se vall ku jetoni ju mos jetoni ne xhungell dhe shqiperin dhe shqiptaret nuk i njihni por vetem i imagjinoni ne mendje ashtu siq ju don mendja juaj

Shikoni ju qe shtireni si ateist e qe ne fakt nuk jeni ateist kjo gje sdo ndodh kurr sepse ska bir nane qe mundet me ba nje gje te till ne nje vend ku 99.9999 % jetojn njerz qe jan fetar e jo ateist ,mirpo ju kuptoj juve sepse ju ka mashtru leku dhe per lek ju as baban dhe nenen tuaj nuk e njihni

une po ju them hajde pe zam se u vendos te mbyllen xhamit ne vendin ku jetoj une nese do vendoset te mbyllet xhamia ata qe kurr se kan vizitu xhamin kurr sdo e lejojn te ndodh nje gje e till jo qe sdo te lejojn por por edhedhe jeten do e japin por sdo lejojn qe xhamia dhe ezani te ndalen

ju nuk jeni te e shiku realitetin por jeni tu pa endrra me sy qelur une ju kisha preferu te zgjoheni nga keto enderra dhe te mesoni te shiheni realitetin ,hiqni dor nga ata njerz qe po ju shtyn te beni gjera te tilla une ju them se leku kurr sdo ju bej te lumtur ,te lumtur do te jeni vetem ather kur ti beni te lumtur prinderit familjen dhe gjith njerzit qe i takoni perndrysh mund te keni shum lek dhe pushtet por do jeni njerez te mjer ashtu siq ka me mijona te till ne mbar boten ,mos e shitni veten familjen kombin dhe atdheun tuaj per pak lek te kesaj bote sepse nuk ja vlen sepse fal atyre fetarve qe dhan jeten fal gjakut te mijra deshmorve jetoni ju sot andaj nuk eshte mir te shkilet mbi gjakun e tyre sepse do ju mallkoj gjdo gje ne qiell dhe tok
    Si e nxorre ate shifer 99,999999....%???

Ta tha miku yt imagjinar Allahu?

Nuk eshte koha per ndalimin e kulteve te reja, eshte koha per ndalimin e cdo feje!
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •