Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Temë kurajoze kjo, por nga të gjitha palët do të masakrojnë pa asnjë hezitim, sepse njerëzit janë bërë si kafshë tashmë, besojnë verbërisht cdo gjë dhe edhe po nuk e besuan për hir të interesit që kanë do të shqyejnë.

Dita që do kalohet ai ligj do jetë dhe dita që Shqipëria do lirohet nga turbullirat, prostituimi i intelektit dhe do marim frymë lirisht, si Shqiptarë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Kaluan dy dite qe fetaret s'dine argument per te mos ndaluar e kulteve fetare me ligj. Do kalojne edhe dekada. Me e madhja qe mund te ndodhe eshte te afrohet ndonje nga nga fetaret e t'i stermundoje dy prej gjithesej tri amebave te trurit te tij per te "shpikur" ndonje argument. Te na argetoje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 05-06-2011 më 16:34

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    [QUOTE=ximi_abedini;3117007]
    nuk jam tu fol ne emer te askujt por jam tu fol ne emrin tim dhe jam te tregu ate qe une e shoh pergjdo dit jo endrrat por realitetin qe ty te dhemb

s.

pse nuk po i ndalon he burr i dheut ,apo pse nuk shkon atje ku i ke vellezerit shumic por qendron si minoritet ne ate fshat a mendove ti si minoritet qe je te te degjoj i gjith fshati jo shoku jem nese do rri dhe pajtohu me me ralitetin nese jo ik nga ai vend ke vende sadush neper bot ku ka kisha dhe qe degjohet kembana

si pershembull keta dy dhe afro 12 mij vellezerit e tyre qe vishen emblemen e Uqk uqpmb dhe uqk dhe luftuan qe ti te jetosh i lir eshte leht te qosh kryt dhe te akuzosh te tjeret ne liri por eshte shum veshtir per njerzit si ti qe te ndihmojn vendin dhe vellezerit e tyre ather kur kishin me se shumti nevoj per ta

Eshte e vertet se sot shumica e luftetarve quhen krahu i djath i shkaut mirpo ata nuk brengosen perkete gje por mburren qe paten rastin te mbrojn vendin e tyre dhe mburren qe ishin ne mesin e 12 mij trimave shqiptar qe rroken armet ndersa me miliona trima si ti iknin dhe defreheshin neper kafenet e evropes dhe te botes ndersa sot pom e shiteni trimni siq po shesin edhe mijra te tjer e posaqerisht mbi 10 mij qe tani pretendojn se kan qen pjestar te uqk a ne realitet ishin fshehur neper vendet e evropes dhe te botes

une si musliman mburrem sepse e deshmuam veten ne shekullin e fundit e posaqerisht ne luften e kosoves duke dhen jeten mbi 30 hoxhollar ne vijat e para te frontit dhe mijra te tjer qe nuk iknin nper shtetet e evropes por luftonin kunder bishave te egra

une te thash me heret se ti si minoritet qe je duhet te pajtohesh me njerzit atij vendi ku jetojn perndryshe ik nga ai vend dhe shko atje ku e gjen vehten ma mir askund ne bot nuk behet shka te thojn minoritetet por qka thot shumica

jo i nderuar deri sot asnje cent nuk kam marr nga askush pa derdh njers ,punoj 10 deri 14 ore ne dit punoj edhe te dielave dhe mburrem me punen qe bej sepse e di se me ate pun qe bej asnje njeri nuk e demtoj ,mburrem sepse asnjeher une dhe familja ime skemi kerku lemosh nga askush por gjithmon kemi fitu me njers
    dhe mburrem se asnjeher skam punu kunder interesave te vellezerve dhe vendit tim ndersa te ti verehet e kunderta verehet se je i paguar nga mijra organizata qe veprojnne kosov dhe shqiperi

qdo njeri krenohet me identitetin e tij edhe une po te isha vehabist do te krenohesha por une jam musliman suni dhe kombsia ime ehte shiptar jam Milazim Abedini dhe identitetin tim nuk e fsheh sepse skam perse te fsheh

mu nuk me interson a i kthehen kishes apo gjamis edhe sikur e gjith bota te behen musliman mua nuk do me sjellin asnje te mir ,por edhe siur e gjith bota do heben jo musliman prap mu nuk me pengon dhe nuk me sjellin asnje te mir ,thjesht mu me intereson liria jo per mu dhe familjen time sepse jam i lir por per gjith njerzit qe jetojn kudo qe jan ne bot pa marr parasysh fen kombsin racen apo shtetsin dhe gjithmon do jem i gatshum te mbroj popullin dhe vendit tim nga ata njerz te flliqur qe do mundohen tju mhojn lirin

I urrej dhe do ti urrej gjithmon ata njerz te flliqur qe mundohen tju mohojn lirin njerzve me te dobet ata nuk e meritojn te jetojn
    Un kam qen personalisht ne ket luft,por jo komandant,e i njof te gjith,e dhe kam pas kontakte se paku nje her ne dit,nuk ke qka flet ti per keto foto,se aty as qe eshte fol ndoj her per fe,po mos u merr me ta dhe mos rrej,se na mytet tu rrejt,ky masandej eshte ber hoxh i famshem se atebot nuk ka qen,bile as qe ka qen shum burr i nershem.Hoxha a ju ka than naj her qe me rrena nuk shkohet ne gjenet,e edhe ti mos rrej se e hup gjenetin.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    3000+ kulte fetare ne shqiperi per nje shtet qe eshte ne shumice ateiste/agnostik me nje populsi prej 3 million banoresh .

Mos eshte koha qe te ndalohet kjo lufte ideologjike qe po i behet shqiperise ?!
    E kom nji metod..mbaj shpres se do japi rezultate nese aplikohet
    p.sh.Nji gjamije ose kishe tëi behet e obligueshme tatimi ne pron.
    Kshtu qe imami i gjamis ose prifti i kishes per nji person qe lutet te paguaj 10 cent per sahat(ore) dhe tani admini i faltores do ja bej 14cent oren ati qe shkon me u lut.
    Te lekt jemi tahmaqar ne shqiptaret dhe do fillojn pastaj lutjet neper shpia ,pa tatim.
    kshtu qe nji dit në ato kulte do hyn bagetia e te rrenohen nji dit,dhe kshtu do marim frym lirshem.Partin do adhurojm e kushe- kuje te mundet miekrren lete ia leshon.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    E shof si problem te madh ksi lloj temash ku shkruesi origjinal e pasqyron idene ne dy rrjeshta.
    Kontributi juaj mund te jete me i qarte nese gjeni temen respektive per cdo ide tuajen, nuk e kuptoj akoma se perse; per nje tematike hapen disa tema njeherazi.

Ka shume mundesi qe kjo teme te bashkohet me nje tjeter nese shifet e arsyeshme.
    Me thoni nese jeni kunder!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    E kom nji metod..mbaj shpres se do japi rezultate nese aplikohet
    p.sh.Nji gjamije ose kishe tëi behet e obligueshme tatimi ne pron.
    Kshtu qe imami i gjamis ose prifti i kishes per nji person qe lutet te paguaj 10 cent per sahat(ore) dhe tani admini i faltores do ja bej 14cent oren ati qe shkon me u lut.
    Te lekt jemi tahmaqar ne shqiptaret dhe do fillojn pastaj lutjet neper shpia ,pa tatim.
    kshtu qe nji dit në ato kulte do hyn bagetia e te rrenohen nji dit,dhe kshtu do marim frym lirshem.Partin do adhurojm e kushe- kuje te mundet miekrren lete ia leshon.
    Po kta islamistat per qeta lek i kan dhn me vatan e me komb,se pa lek kurr nuk ishinba balosha neper qytete,me mjekrra e me feregje,a e din ti qe me keto pagesa jan tu u pasunu si ucka mas luftes,kta jan tu marr pare te majme,e kur te nisin me pagu tatim,ateher shqiptaria do te mbes pagan.

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Ateistet ne fillim adhuronin majmunin por me vone ato filluan te adhurojne ...??

Mbyllja ose ndalimi i institucioneve tradicionale shqiptare te feve do conte ne nje novacion te ri per ateistet dhe paganet.Paganet dhe ateistet e botes per shkak te mosbesimit tek Zoti kane gjetur besim tek dicka tjeter.

http://observers.france24.com/conten...hrine-festival

Per shkak te impotences ato po shpikin idhuj te ri dhe adhurime te reja.PSh Ateistet kineze dhe Japoneze kane hapur tempullin e fertilitetit ose adhurimit te penisit mashkullor.(Ma falni per ponografine por ...)Femrat qe nuk lindin ateiste shkoje dhe luten ne keto tempuj per ardhjen e pjellorise.

http://www.youtube.com/watch?v=yMV-g...layer_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=p-R5mezLsf4&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=RIwAX...eature=related
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Ateistet ne fillim adhuronin majmunin por me vone ato filluan te adhurojne ...??

Hahahahha logjik he bac?

Ateistet nuk adhuroin askend, kupto fjalen ateist e pastaj eja fol ketu..

Mos je edhe ti Islamik , se ata e kan zakon te pallin ne ksi menyre
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga ~Geri~ Lexo Postimin

Mbyllja ose ndalimi i institucioneve tradicionale shqiptare te feve do conte ne nje novacion te ri per ateistet dhe paganet.Paganet dhe ateistet e botes per shkak te mosbesimit tek Zoti kane gjetur besim tek dicka tjeter.

http://observers.france24.com/conten...hrine-festival

Per shkak te impotences ato po shpikin idhuj te ri dhe adhurime te reja.PSh Ateistet kineze dhe Japoneze kane hapur tempullin e fertilitetit ose adhurimit te penisit mashkullor.(Ma falni per ponografine por ...)Femrat qe nuk lindin ateiste shkoje dhe luten ne keto tempuj per ardhjen e pjellorise.

http://www.youtube.com/watch?v=yMV-g...layer_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=p-R5mezLsf4&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=RIwAX...eature=related
    Tjeta z. Geri

Edhepse me nje doze humori ne nivel pak me te larte se c'duhet, kam pershtypjen se gjith postimi nuk ka ndonje reference te sakte me ate qe quhet "Ateizem" apo "Agnosticizem". Shembulli ne fjale eshte nje ilustrim perfekt i nje fenomeni qe njifet si "Deviance" por kjo s'ka se si te pasqyroje nje Ateist, Teist apo dhe nje Agnostik ne rastin me te mire.

Gjithsesi, personalisht besoj se per Ateisitin ka shume perkufizime, selcili arrin te krijoje nje model ne koke se si duken ateistet mbeshtetur kjo dhe me figure ne rastin me te keq. Psh. mua po te me pyesesh se ne c'te ngjajne ateistet, mund te pergjigjem fare kollaj: Njerez qe kane prirje te jene me syze, te dobet e te ligj, nuk kane prirje per tu socializuar etj, etj ... Tani te me falesh pak humorin, kisha nje pyetje; valle, citimi me lart eshte modeli yt per ateistin?

Tung
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 06-06-2011 më 10:42

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE][QUOTE=seleukeia;3117362]
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

Un kam qen personalisht ne ket luft,por jo komandant,e i njof te gjith,e dhe kam pas kontakte se paku nje her ne dit

Leht eshte te genjesh por edhe nuk eshte veshtir te thuash te verteten une ende skam degju per asnje njeri qe i njef te gjith ushtaret andaj ketu qenka nje rast i rrall dhe une po e bej nje pytje per te vertetu se a eshte e vertet apo jo a e njef komandant qopen dhe a e din nga ka qen ai

nuk ke qka flet ti per keto foto,se aty as qe eshte fol ndoj her per fe,po mos u merr me ta dhe mos rrej,se na mytet tu rrejt,ky masandej eshte ber hoxh i famshem se atebot nuk ka qen,bile as qe ka qen shum burr i nershem.Hoxha a ju ka than naj her qe me rrena nuk shkohet ne gjenet,e edhe ti mos rrej se e hup gjenetin.

i nderuar ky njeri qe eshte ne foto ka qen hoxh para se te ishte ushtar ky njeri i nderuar pasi u be hoxh morri rrugen drejt arabis ku i filloj studimet dhe nga arabia saudite ku la familjen la studimet la gjithqka dhe erdhi ju bashku ushtris qlirimtare te kosoves sebashku me qindra hoxhollar te tjer ku vetem ne komunen time jan te vrar tre nen emblemen e uqk

nuk jam njeri qe rrej sepse nga kjo gje nuk perfitoj asgje jam njeri qe e tham te verteten sepse genjeshtra eshte e ndaluar ne fen time
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •