nuk jam tu fol ne emer te askujt por jam tu fol ne emrin tim dhe jam te tregu ate qe une e shoh pergjdo dit jo endrrat por realitetin qe ty te dhemb
s.
pse nuk po i ndalon he burr i dheut ,apo pse nuk shkon atje ku i ke vellezerit shumic por qendron si minoritet ne ate fshat a mendove ti si minoritet qe je te te degjoj i gjith fshati jo shoku jem nese do rri dhe pajtohu me me ralitetin nese jo ik nga ai vend ke vende sadush neper bot ku ka kisha dhe qe degjohet kembana

si pershembull keta dy dhe afro 12 mij vellezerit e tyre qe vishen emblemen e Uqk uqpmb dhe uqk dhe luftuan qe ti te jetosh i lir eshte leht te qosh kryt dhe te akuzosh te tjeret ne liri por eshte shum veshtir per njerzit si ti qe te ndihmojn vendin dhe vellezerit e tyre ather kur kishin me se shumti nevoj per ta
Eshte e vertet se sot shumica e luftetarve quhen krahu i djath i shkaut mirpo ata nuk brengosen perkete gje por mburren qe paten rastin te mbrojn vendin e tyre dhe mburren qe ishin ne mesin e 12 mij trimave shqiptar qe rroken armet ndersa me miliona trima si ti iknin dhe defreheshin neper kafenet e evropes dhe te botes ndersa sot pom e shiteni trimni siq po shesin edhe mijra te tjer e posaqerisht mbi 10 mij qe tani pretendojn se kan qen pjestar te uqk a ne realitet ishin fshehur neper vendet e evropes dhe te botes
une si musliman mburrem sepse e deshmuam veten ne shekullin e fundit e posaqerisht ne luften e kosoves duke dhen jeten mbi 30 hoxhollar ne vijat e para te frontit dhe mijra te tjer qe nuk iknin nper shtetet e evropes por luftonin kunder bishave te egra
une te thash me heret se ti si minoritet qe je duhet te pajtohesh me njerzit atij vendi ku jetojn perndryshe ik nga ai vend dhe shko atje ku e gjen vehten ma mir askund ne bot nuk behet shka te thojn minoritetet por qka thot shumica
jo i nderuar deri sot asnje cent nuk kam marr nga askush pa derdh njers ,punoj 10 deri 14 ore ne dit punoj edhe te dielave dhe mburrem me punen qe bej sepse e di se me ate pun qe bej asnje njeri nuk e demtoj ,mburrem sepse asnjeher une dhe familja ime skemi kerku lemosh nga askush por gjithmon kemi fitu me njers
dhe mburrem se asnjeher skam punu kunder interesave te vellezerve dhe vendit tim ndersa te ti verehet e kunderta verehet se je i paguar nga mijra organizata qe veprojnne kosov dhe shqiperi
qdo njeri krenohet me identitetin e tij edhe une po te isha vehabist do te krenohesha por une jam musliman suni dhe kombsia ime ehte shiptar jam Milazim Abedini dhe identitetin tim nuk e fsheh sepse skam perse te fsheh
mu nuk me interson a i kthehen kishes apo gjamis edhe sikur e gjith bota te behen musliman mua nuk do me sjellin asnje te mir ,por edhe siur e gjith bota do heben jo musliman prap mu nuk me pengon dhe nuk me sjellin asnje te mir ,thjesht mu me intereson liria jo per mu dhe familjen time sepse jam i lir por per gjith njerzit qe jetojn kudo qe jan ne bot pa marr parasysh fen kombsin racen apo shtetsin dhe gjithmon do jem i gatshum te mbroj popullin dhe vendit tim nga ata njerz te flliqur qe do mundohen tju mhojn lirin
I urrej dhe do ti urrej gjithmon ata njerz te flliqur qe mundohen tju mohojn lirin njerzve me te dobet ata nuk e meritojn te jetojn
Krijoni Kontakt