rrofsh ana fierakja per mikpritjen ne forum edhe shpresoj qe edhe ti tja kalosh sa me mire.
respekte nga denisi
princi i endrrave te pafundme
rrofsh ana fierakja per mikpritjen ne forum edhe shpresoj qe edhe ti tja kalosh sa me mire.
respekte nga denisi
ik mer qyp
po qe ti princi endrrave une jam princi gjumit.
ana ki kujdes lal se si dihet hanibal ma hesapi
o kacak mos mi trem gocat mer dreq se ti i ke nja 150 shoqe apo te dashura merre si te duash po une i shkreti qe nuk kam asnje edhe nje qe dua do me ma mor ti po ik edhe leji rehat gocat e forumit se i kemi me kimet .
edhe qe jam princi i endrrave te pafundme kete se luan as topi edhe qe ti je princi i gjumit edhe kete nuk e luan as topi.
me respekte per ty edhe per ato qe shkruajne tek kjo teme nga denisi.
muahahahahhahahaha une 150 shoqe apo te dashura???
kaq pak mer pis
numeroji mire mer se ke harru nan tixhen dhe nan hancen
bahen plot 152 si thojne pak 2 cope mangut ne sa per cupat e forumit po ti lej ty se me dalin keto qe kam kendeja.
por ki kujdes mos enderro shume mer derr se do biesh me nai pusete pa kapak tu pa endrra ne me sy hap
me respekt per hanibalin kacaku
A mer kacak aaaaaa cdo dru ti po ke harru xhumen mer dreq pa fut te lista keshtu qe bje qe ke 153 dashura ketu ne forum.
te thashe mos me prish pune mua se une vetem nje dua jo kaq shume sa ty.
respekte vlla !
Hey Denisi!!
Te uroj miresevini! Kalofshi bukur midis nesh edhe suksese me shkolle!
Me respekt,
Karamel Eyez xoxo
ps: I love Anthony Hopkins ('Silence of the Lambs' & 'Hannibal' was awesome!)
Mire se erdhe denisi
Ia kalofsh sa me mire mes nesh....edhe kujdes se mos na ha gjithe forumistat:P
Ciao,suksese kudo!
Mundohu te jesh vetvetja!
Ylli you are the best;)
uaaa aman me kete emer qe ke vene ti me vertet me trembe. Po meqe kishe shkruajtur "mos u trembni"..thashe ta shifja nje here kete post.
Nejse, Mire se na erdhe zemra...shpresoj te kalosh kohet me te mira ketu me ne dhe jam e sigurt qe do te te pelqej ky forum.
Befsh sa me shume qef
Byez
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
ca zemra mi lal mos i kujto gjakun dhe zemrat se tu leshu e ta hangu zemren qe ke .
mgjth ti je e rritur dhe e vaksinume kshu qe ate qe ben e ben se do dhe se ke qef se je goce e re.
o deno po e kam lene mer ate se e kapa me lal kocon tu ba gome ne maj te mullarit me kishin prish gjithe barin e thate.po nejse muhabete private keto mos u a thuaj ketyre.
o kacak leji mer llafet se une te pashe vete te mole antonaliana tu u puth me xhumen edhe me erdhi shume zili por edhe keq per kocon qe besonte me te vertet te lidhja me xhumen dhe qe shpresonte qe me te te humbte virgjerine ashtu sic e ke humbur edhe ti .
respekte per ty edhe per gjithe keto gocat e bukura qe me kane shkruajtur te prezantimi dhe i puth te gjitha te te dyja faqet me shume dashuri.
nga princi i endrrave te pafundme
Krijoni Kontakt