Sepse nuk i takon nje hoxhe te flet per ceshtje qe nuk i takojne, por duhet te merret me fene e vet.
Tani paramendo sikur keshtu te bente nje prift kur i ka njerezit aty, tu drejtohej me kete gjuhe dhe ton urrejtjeje. Keto gjera nuk duhen te perkrahen e as arsyetohen.
Dhe, a shkojne njerezit ne xhami per rituale fetare apo ore historie apo politike nga hoxha. Nese hoxha do te behet politikan le te shkon ku eshte vendi.
.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 03-06-2011 më 11:36
Kta gatuhen me urrejtje ne genin e tyre fetar.
Dhe nuk e kan per turp ta shprehin hapur urrejtjen,,perkundrazi mendojn se esht krenari,,
jan njerez qe nuk kuptojn jasht korrnizes se tyre fetare,,,
jan njerez qe c´far do tu thuash nuk e akceptojn dot,,
kta jan njerez te till,,,sikur te marrim nje moll te kuqe dhe nje moll te bardh dhe ti leshojm ne nje tavolin,,,kta jan te till,,,nese feja ju thot se molla e kuqe esht e bardh,,dhe e bardha esht e kuqe,,kta i besojn me bindje qorre fes,,,dhe e mohojn ate qe shohin,,,
jan njerzit me te cuditshem ne bot.
Everteta qithnje te djege...xhelozija..hahah..te paska shkatru eee.
Po te besoj ,se mente e tua me te vertet ti paska giccc capi !!!!!!!
Skenderbeu duhet me qen i lumturum prej papagallit ne vatikan ,sepse ai ka shpetue krishterizmin ne evrop ..ati duhet qe ter papanati tja pergedhel topat lol .
E sa per kombe , o ti cap ..ma ka mesue shkau qysh ne rini ,ateher kur nuk kishte as dash e as cape...dhe ai mesim per kombe o cap me ka len pa dy kra pa dy sy pa dy vellezer ,e me pak se qe kemi qen ....tani jemi vetem 6 ejjjjjjj ,ti o cap nuk ke askende ne varr per kombe e jo per fe ..
Njerzit si un e si shume shqiptare ,do te jen ,ne mos ne forum ,aty ku mesohet rrinija per vlerat e kombit me te tri fet .
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Po po ,hale s'mu ka merzit jeta ,shihe nihere edhe para kameres thotë ky,kur i takoj ata me mjekrra në qytet i falenderohem Zotit se nuk jemi të një gjaku e s'kam asgjë të perbashket më ta.(s'jam ateiste,jam Musliman)
P.S--ksi heri po ta jap nderin ty më fol para kamere !!!!!!!
Pershendetje
Ndryshuar për herë të fundit nga K.i EPERM : 03-06-2011 më 12:08
Kam par un Hoxhallar Shqipfoles jan nja 3--400 te till ne Shqiptari qe festojn ardhjen e Sulltaneve ne Trojet Shqiptare,,
keta jan ne Karrambol te drejtperdrejt me Gjergj Kastriotin dhe Kombin Shqiptar!!
dhe keta jan ajo ajka qe frymzojn frymen urrejtnxitese,,,tek te rit Shqiptar,,dhe i dizinfrormojn ata,,,i korruptojn ata,,dhe i bejn te jen kundra vetes dhe kundra te ardhmes se Shqiptarve,,
Krijoni Kontakt