per qata qe jem deshtak po leh ti nat e dit..ju do te deshtoni o deshtakat e albin-tadiq-daqiqit
po tutni qe policia s'ka me mujt me ju mbrojt.. e doni me perdor edhe ushtrin..
tuten s'ka me mujt kush me jau hjek.. perveq VETEVENDOSJES.
kur t'ju fut ne biruc e n'dubrav nja ka nja si sardina.. ateher s'keni mu tut ma.
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
ne FSK- jan mbi 70% te pjestarve femij te ish personave te ish pushtetit te komunizmit dhe djem dhe vajza te atyre prindrve qe ne te kaluaren kan punuar ne sigurimin shtetror serbo yugoslav se pse njerz te hashimit me montime shpifje shum pjestar te UCK-s iderguan ne dubrav aty jan te burgosur mbi nje brigad ich pjestar te UCK-s nga montimet politike qe u a beri hashim polari
apo ndoshta jan kah pregaditen me vendos rendin ne veriun e mitrovices por ministri rexhepi diqka po hesht ju hargjuan si duket bateriat ahahaahaaaaaaaaaaaaaaaaa
hashimi vet serbia
Ndryshuar për herë të fundit nga beni33 : 02-06-2011 më 22:10 Arsyeja: QEVERIA TACI PO RREN
Albin Kurti Lider Vizionar I Kombit Shqiptar
KFOR: FSK-së të mos i jepen detyra policore
Nga Express më 08 qershor 2011 në ora 17:50
Zëdhënësi i NATO-s në Kosovë tha se aleanca ushtarake u ka kërkuar autoriteteve lokale të mos i japin detyra policore Forcës së Sigurisë së Kosovës.
Hans Vihter tha se organizata po monitoron lëvizjet e autoriteteve kosovare për t’i dhënë FSK-së të drejtën për të kapur të dyshuarit dhe për të pozicionuar trupat në kontrollimin e trazirave dhe demonstratave.
Vihter tha se roli i forcës 3 mijë anëtarëshe është të ndihmojë në emergjencat humanitare dhe natyrore.
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
Keto jan qellime që Kosova mos të kete Ushtri dhe Trasformimi i UCK-së mos të behet në Ushtrin e ardhshme të Kosovës por te mbetet aty rrotull nivelit të TMK-së apo si nje Gard apo dhe lloj njesiti i nderhyrjeve të shpejta me Kompetenca Polcie !
Rreziku esht se më pas Qeverit pavarsisht se cila esht, ti përdorin për Interesat e tyre Poltike dhe mbajtur Pushtetin.
grepi, dora vetë
Krijoni Kontakt