Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Vendndodhja
    78°45′N 16°00′E
    Postime
    33
    hmmmm...me të vërtetë s'qenka e lehtë me u martuar...

Por e çuditshme; nga shteti këtej më kërkojnë vetëm një çertifikatë për lidhje martese, ashtu si dhe "gruas " sime, të dy do plotësojmë një formular kërkesë për martesë, ti dorëzojmë këto letra në gjendjen civile dhe një javë më mbas të bëhet regjistrimi martesor....
    Që të më sjelli më shumë probleme Shqipëria për një lëshimin e një çertifikate, s'e prisja...pa le të vendosnim të kryenim martesën së pari në Shqipëri!!!

PS: Së pari gjuhën do t'ja mësoj gruas

Citim Postuar më parë nga ooooo Lexo Postimin
    o-ja ka shume menje, varet ca don ti me mesu hahah

p.s. mos hap panik :P

p.s.2. ate barsaleten e mamadhise me keca e di nqse jo prit sa ta hudh

p.s.3. ma boni hallall chit-chatin o te zot e shtepise , po huqi del me shpirtin
    Menje me u martu pra!

barsaleten e mamadhise nuk e di ose e di por se maj men, po kecin e fundit e kam ne frigorifer!

Citim Postuar më parë nga Vapaus Lexo Postimin

Por e çuditshme; nga shteti këtej më kërkojnë vetëm një çertifikatë për lidhje martese, ashtu si dhe "gruas " sime, të dy do plotësojmë një formular kërkesë për martesë, ti dorëzojmë këto letra në gjendjen civile dhe një javë më mbas të bëhet regjistrimi martesor....
    Që të më sjelli më shumë probleme Shqipëria për një lëshimin e një çertifikate, s'e prisja...pa le të vendosnim të kryenim martesën së pari në Shqipëri!!!

Pse re kollaj e dije ti e? Te ishte ashtu ishim martu te gjithe! LOL

Per gjuhen qeke me vonese mo shoku!

Certifikaten e merr per 10 min (varet nese ka radhe normalisht duhet cik me shume), por s'ka asnjelloj problemi per t'a marre. Edhe noter ke plot, kshuqe brenda dites e kryen kete pune.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Vendndodhja
    78°45′N 16°00′E
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Certifikaten e merr per 10 min (varet nese ka radhe normalisht duhet cik me shume), por s'ka asnjelloj problemi per t'a marre. Edhe noter ke plot, kshuqe brenda dites e kryen kete pune.

dmth nuk do kem ngatërresa të tilla si shpallje për martesë në bashki e gazetë?

PS: Nuk jam vonuar jo, fjalët kryesore i ka mësuar...tani përparon në më të vështirat

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Gjithashtu dua të pyes nëse mbas kryerjes së martesës sime në shtetin europian, më duhet të kthehem një ditë dhe ta regjistroj këtë martesë dhe në Shqipëri?

Faleminderit...
    Duhet bere dhe ne Shqiperi, por s'eshte urgjente. Une ala s'e kam bere se s'kam pase kohe. Sdq. shih me mire keto dok qe te duhen per momentin, angazho dhe te afermit sic te thote Admirali :P

Tani qe po e lexoj me mire, nuk eshte dhe aq e komplikuar lol. Po ta kishe bere ne kishe do behej me e komplikuar puna lol
    tung dhe urime

mos e genje bre, se diku ne nje cep te certifikates shenohet arsyeja e sapo te thush fjalken magjike -per martese-fap ajo teta qe shtyp print te kerko shpalljen ke dora

p.s. se morr vesh rrobte qe nuk dine pse bojne sikur marrin vesh gjithandej

Bamba- mo xhuki te mo xhugas -thone andej ka katunen ku pelqehen kecat dhe jo vetem hihihih

dmth nuk do kem ngatërresa të tilla si shpallje për martesë në bashki e gazetë?
    Absolutisht jo! Nuk e kam degjuar asnjehere kete punen e gazetes...

mos e genje bre, se diku ne nje cep te certifikates shenohet arsyeja e sapo te thush fjalken magjike -per martese-fap ajo teta qe shtyp print te kerko shpalljen ke dora

p.s. se morr vesh rrobte qe nuk dine pse bojne sikur marrin vesh gjithandej
    Per mua e kishe ti?? Ku e di qe nuk ditkam gje... po te shkosh ne gjendje civile e ti thuash asaj tetes aty: dua nje certifikate personale e ndoshta edhe nje familjare sepse me duhet per dokumenta ne shtetin ku jetoj, tak ajo teta t'a jep. Certifikaten ka te drejte ta marri cdo njeri... e s'ke pse ti japesh llogari me te specifikuara. Ndaj mos ja fut kot!!

Jo per gje por kam nje te njohuren time qe eshte martuar me nje te huaj, ajo as ka vajtur fare ne bashki pasi ne shtetin qe jeton i mjaftonte pashaporta dhe firma e prinderve qe jepnin ok per martesen.

http://www.mfa.gov.al/index.php?opti...mid=69&lang=sq

se me ke kap me nge qe po bej kaq sherbime falas sot ee

ate ceshtjen e shpalljes, mos e neglizo, se ne atdhe nuk i thomi te gjitha online se hyjme ne gjynaf masandej
    nje mikesha ime desh e lindi bebin jashtemartese pasi e la per momentin e fundit martesen ligjore dhe pse ahengun kish dy vjet qe e kish bo
    Ndryshuar për herë të fundit nga ooooo : 02-06-2011 më 17:03

Absolutisht jo! Nuk e kam degjuar asnjehere kete punen e gazetes...

Per mua e kishe ti?? Ku e di qe nuk ditkam gje... po te shkosh ne gjendje civile e ti thuash asaj tetes aty: dua nje certifikate personale e ndoshta edhe nje familjare sepse me duhet per dokumenta ne shtetin ku jetoj, tak ajo teta t'a jep. Certifikaten ka te drejte ta marri cdo njeri... e s'ke pse ti japesh llogari me te specifikuara. Ndaj mos ja fut kot!!

Jo per gje por kam nje te njohuren time qe eshte martuar me nje te huaj, ajo as ka vajtur fare ne bashki pasi ne shtetin qe jeton i mjaftonte pashaporta dhe firma e prinderve qe jepnin ok per martesen.
    robi nuk kam asigjo me ty e me asken online, po sikur kam thene qe ca te duhen e di shteti ku je jo neve te forumit

ty zoti ta befte mbare, pa po te dije nuk pysje ketu, kjo mese e kuptueshme

per te tjerat pyt 100 vete e bej si di vet bre cun

http://www.mfa.gov.al/index.php?opti...mid=69&lang=sq

se me ke kap me nge qe po bej kaq sherbime flas sot ee

ate ceshtjen e shpalljes, mos e neglizo, se ne atdhe nuk i thomi te gjitha online se hyjme ne gjynaf masandej
    nje mikesha ime desh e lindi bebin jashtemartese pasi e la per momentin e fundit martesen ligjore dhe pse ahengun kish dy vjet qe e kish bo
    Po kjo tregon per shpalljen ne shqiperi e jo ne shtetin e huaj. Une po i thosha se si arrin te marri certifikaten ne shqiperi meqe pyeti a do me duhet shume kohe per t'a marre. Gjithashtu, kjo faqja qe ke sjellur ti flet per martesen ne shqiperi te nje shtetasi te huaj me ate shqiptar, sepse po te lexosh fjalin e fundit thote: Martesa jashtë shtetit, kurdoherë bëhet në kushtet kur shtetasit shqiptarë janë rezidentë me leje të rregullta qëndrimi.

Pastaj, po t'a lexosh ne nje koment timin e kam shkruar qe kur te vish ne shqiperi sill nje certifikate martese te shtetit te huaj edhe e shpall ne shqiperi. E kupton ndryshimin?

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •