Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    prit prit. mos bej gabim te shkosh nqs ke vetem 10 dite ne dispozicion
    ne fillim angazho te afermit e tu qe te merren me kete pune. duhet te behet shpallja per lidhje martese ne bashkine apo komunen ku tende ne shqiperi.
    kjo zgjat afro 2 jave.
    thuaji te bejne kete si fillim. le te shkojne ne bashki dhe te te tregojne ty se cfare dokumentash duhet t'i nisesh.

shpallje per lidhje martese damn kur ka dale kjo????
    I LOVE GOD

j&g

epo ligji shqiptar keshtu e do pa mire, por me sa di une dhe shume vende ne bote e praktikojne kete shpalljen publike, tashi gazeta mbase o jashte mode per ty hahah

dergo noi te aferm dhe -Bac u kry

Qe te quhesh i martuar ne shqiperi atehere duhet te bosh letrat edhe atje. Komuniku me nje avokat ne telefon, ose me mire te interesohet ndonje miku apo familjat i yti qe kur te shkosh, te mbarosh pune.

Me sa di une martesa ne shtetin e huaj behet thjesht me nje dokument shqiptar. Meqe ty ne kete rast te kane kerkuar certifikate atehere shko merre, perktheje e noterizoje ne ndonje noter e pastaj per legalizim nuk e di sa dite mund te duhen.

Pastaj po te duash t'a shenosh edhe ne shqiperi, kur te shkosh pas marteses, merr nje certifikate ne shtetin ku jeton edhe dergoje ne bashki e shenohet dhe atje.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Vendndodhja
    78°45′N 16°00′E
    Postime
    33
    Dhe unë e di që në disa vende të botës bëhet shpallja e martesës në gazetë, por mendoja se këtë e publikonte kush do, dhe jo i detyruar.
    Por prapë, kam mendimin se një shpallje e tillë bëhet për çiftin që martohet në Shqipëri dhe jo për një çift që martohet dhe regjistrohet jashtë vendit.

PS: Ju faleminderit për përgjigjet tuaja

Se harrova, te trashegohesh shoku e msoja gjuhen tone edhe femijeve!

Citim Postuar më parë nga Vapaus Lexo Postimin
    Dhe unë e di që në disa vende të botës bëhet shpallja e martesës në gazetë, por mendoja se këtë e publikonte kush do, dhe jo i detyruar.
    Por prapë, kam mendimin se një shpallje e tillë bëhet për çiftin që martohet në Shqipëri dhe jo për një çift që martohet dhe regjistrohet jashtë vendit.

PS: Ju faleminderit për përgjigjet tuaja
    kjo shpallje behet qe te sigurosh lejen e marteses dmth qe shteti te jete medemeki sigurt se nuk ben bigami e terci verci (ky o koncepti pambarsisht qe eshte koti), kjo nuk ka lidhje se ku e me ke martohesh. Rasti me i afret qe njof personalisht eshte ne tetorin e kaluar, shtetase shqipe (qe kish mbi 10 vjen e ikur) me shtetas te huaj ne vendin e huaj. Keshtu qe gjej ndonje te afrem e coje deri ke gjendja civile se ben vaki e te kerkojne lejen e martese se personit te huaj para se ta shpallin. Di qe mikja ime i kish me vete ca dokumeta personale te bashkeshortit e ca leje martese e qendrimi, nuk di ca i kerkun saktesisht.

Nuk o kollaj me u martu ne ket dit te sotme (se mos te kish genjy menja per te kunderten hahah)

Ti o'je ke nai mendje? hahahahahaha

p.s mos gjuj!

Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Ti o'je ke nai mendje? hahahahahaha

p.s mos gjuj!
    o-ja ka shume menje, varet ca don ti me mesu hahah

p.s. mos hap panik :P

p.s.2. ate barsaleten e mamadhise me keca e di nqse jo prit sa ta hudh

p.s.3. ma boni hallall chit-chatin o te zot e shtepise , po huqi del me shpirtin

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Te trashegohesh e ne koke te beqarve!

Shume te komplikuara i bekan europianet keto pune lol. Sic te kane thene dhe me lart, cdo noter mund te beje perkthimin, t'ia bashkangjise origjinalit dhe keto punet e pullave/vulave/stampave i dine vete ata. Nuk kuptoj perse duhet legalizuar ke Ministria?

Urime !

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •