Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145
    Anjeza Shahini & Dren Abazi -- Ti dhe Une

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145
    NRG BAND - Rina Rina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145
    Eugent Bushpepa - Rebel pa hije

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145
    Flori Mumajesi - Tallava

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145

Sonte - Finalja E Top Fest 8

Pas njė rrugėtimi disamujorė “Top Fest 8” ka mbėrritur nė natėn finale, qė do tė zhvillohet ditėn e dielė nė Pallatin e Kongreseve nė orėn 20:45.
    Do tė jenė 17 artistėt qė do tė garojnė pėr 10 ēmimet qė do tė jepen nė kategori tė ndryshme, duke pėrfshirė kėtu edhe ēmimin e madh.

Prezantues tė kėsaj nate: Ledion Liēo dhe me njė stil ndryshe nga ai i prezantimit tradicional, motrat Marina dhe Luana Vjollca.

“Vjet ndodhi njė revolucion i madh, pėr herė tė parė nė ‘Top Fest’ u kėndua live, siē nuk ndodh nė festivale tė tjera nė Shqipėri. Kėtė vit kjo do tė kombinohet me shumė gjėra tė tjera si performancė tė jashtėzakonshme edhe shumė elementė tė ndėrthurur qė do tė sjellė nė ekranin e TCH njė prej netėve mė tė bukura tė tė gjithė vitit. Kam vetėm njė sugjerim qė atė natė secili prej jush tė jetė para TV dhe tė shijoni njė prej netėve televizive mė tė bukura tė vitit”, thotė Liēo.

“U bė shumė kohė e gjatė qė jam me ‘Top Fest’ nė kėtė rrugėtim dhe jam shumė i lumtur. Pėr mua ēdo vit ka dy gjėra tė rėndėsishme, ditėlindja ime dhe nata finale e TF. Fatmirėsisht tė dyja i bien nė tė njėjtėn ditė, kėshtu qė dyfishė i lumtur pėr kėtė”, thekson Liēo.

“Ky TF do tė ketė shumė risi”, shprehet Marina.

“Ėshtė e vėrtetė. Do jemi dy motra siē nuk na keni parė mė parė”, shton Luana.

Autore e “Top Fest” Arbana Osmani, drejtor Artistik Dorian Gjoni, regjia Ergys Lubonja, skenari Dalina Buzi, skenografia Fatmir Minga.

Ashtu sikurse ėshtė kthyer nė traditė kėto vitet e fundit, pėrpara ēeljes sė mbrėmjes sė festivalit, njė vėmendje speciale do t’i kushtohet tapetit tė kuq, ku do tė shkelin kėngėtarėt nė garė dhe tė ftuarit.

Gazetarja Elona Duro do tė zhvillojė intervista, qė do tė transmetohen direkt nė kanalin e “Digitalb”, “MyMusic”.

“Top Fest” nisi me 14 shkurt. Ishin 130 artistėt pjesėmarrės nė fazėn e parė, nga Shqipėria e tė gjitha trevat shqipfolėse.

Kėngėtare tė afirmuar nė muzikėn vendase, por edhe tė rinj. Nė fazėn e dytė, sė cilės iu dedikua emisioni “Reėind”, kaluan 64 prej tyre.

Nė gjysmėfinale u reduktuan nė 33, pėr tė mbėrritur nė 17–shen e natės finale.

“Top Fest”, pėr tė zbavitur publikun, pėr tė sjellė tendecat mė tė reja muzikore, pėr t’u dhėnė mundėsi mė shumė, artistėve tanė kudo qė ndodhen, pėr tė promovuar artin shqiptar!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •