Ne nje bisede te ketyre diteve rastesisht qellova te ndigjoj se ndermaja e parkut te autobuzeve ne Spitall Durres kishte pushuar 80 punnjes nga puna dhe keto ishin te gjithe pervec (6) te cilet ishin ne pune prej vitesh.Bej me dije se drejtori i saj ,eshte nje militanmt i rrezikshem i PS , ku per cdo here qe ka demostrime ne Tirane mbush autobuzet me punetore dhe njerez te paguar.U skanalizova dhe i them se ku e shihni ju moralin ne kete veprim, ku eshte demokracia ketu, si mund te mashtrohen njerzit per ti grabite voten , por fundja ku eshte morali i poltikanit qe pretendon te fitoje ne kete menyre?!!!!!!!!!!!!!.Njeri prej personave qe mbahet si kopetent ne ceshtjet politike me thote se :Ndermarja e ujsjellsit qe drejtohet nga PD ka shkarkuar 300.Meqenese une shifrat i mora nga i njeti burim, jam i detyruar ti pranoj si te verteta dhe per kete kerkova te hap nje teme te tille qe per kedo qe ka nje info ne kete ceshtje, pra te shitjes se votes ne kembim te punesimit, le te jape deshmi te tjera , per ne ato vende ku ka dijeni.Un mendoj se ky skanadl duhet denuar dhe kerkoj nga stafi te te sensibilizoje ambasadat apo institucionet e nevojshme per te denoncuar kete problem.Mundet qe keto njerez te jene paguar pa dokument, por, nese hapim nje fushate senisibilizuese , ne mund te marrim informacione nga persona qe kane rene viktime te ketij procesi te turpshem,Organizata e te drejtave te njeriut, apo e te drejtave qytetare, apo vet kryetari i KLD,Kreshnik Spahiu duhet te informohen dhe te vihen ne gjetjen e se vertetes.Nese kjo eshte e evrtetet, personat pergjegjes duhet te dalin perpara drejtesise. Une mendoj se ketu duhet te vihen ne levizje dhe sindikatat, per te organizuar demostrata deri ne marrjen e masave ndeshkimore , qe fenomene te tilla te mos kete me .Ju lutem beheuni pjese e nje levizje te re , STOP !!!!I AMORALITETIT NE FUSHTE ZGJEDHORE
Krijoni Kontakt