Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

STOP amoralitetit ne fushate zgjedhore

Ne nje bisede te ketyre diteve rastesisht qellova te ndigjoj se ndermaja e parkut te autobuzeve ne Spitall Durres kishte pushuar 80 punnjes nga puna dhe keto ishin te gjithe pervec (6) te cilet ishin ne pune prej vitesh.Bej me dije se drejtori i saj ,eshte nje militanmt i rrezikshem i PS , ku per cdo here qe ka demostrime ne Tirane mbush autobuzet me punetore dhe njerez te paguar.U skanalizova dhe i them se ku e shihni ju moralin ne kete veprim, ku eshte demokracia ketu, si mund te mashtrohen njerzit per ti grabite voten , por fundja ku eshte morali i poltikanit qe pretendon te fitoje ne kete menyre?!!!!!!!!!!!!!.Njeri prej personave qe mbahet si kopetent ne ceshtjet politike me thote se :Ndermarja e ujsjellsit qe drejtohet nga PD ka shkarkuar 300.Meqenese une shifrat i mora nga i njeti burim, jam i detyruar ti pranoj si te verteta dhe per kete kerkova te hap nje teme te tille qe per kedo qe ka nje info ne kete ceshtje, pra te shitjes se votes ne kembim te punesimit, le te jape deshmi te tjera , per ne ato vende ku ka dijeni.Un mendoj se ky skanadl duhet denuar dhe kerkoj nga stafi te te sensibilizoje ambasadat apo institucionet e nevojshme per te denoncuar kete problem.Mundet qe keto njerez te jene paguar pa dokument, por, nese hapim nje fushate senisibilizuese , ne mund te marrim informacione nga persona qe kane rene viktime te ketij procesi te turpshem,Organizata e te drejtave te njeriut, apo e te drejtave qytetare, apo vet kryetari i KLD,Kreshnik Spahiu duhet te informohen dhe te vihen ne gjetjen e se vertetes.Nese kjo eshte e evrtetet, personat pergjegjes duhet te dalin perpara drejtesise. Une mendoj se ketu duhet te vihen ne levizje dhe sindikatat, per te organizuar demostrata deri ne marrjen e masave ndeshkimore , qe fenomene te tilla te mos kete me .Ju lutem beheuni pjese e nje levizje te re , STOP !!!!I AMORALITETIT NE FUSHTE ZGJEDHORE
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 06-06-2011 mė 09:05
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Shifrat qė pėrmėnden nuk besoj se janė tė sakta.Kushdo krah qė e ka marrė,nuk ka bėrė kėtė "raprezalje" kaq tė madhe!Nuk besoj aspak sepse do mė ngjanin me"revolucione" tė vonuara!
    Ndryshime janė bėrė dhe do bėhen dhe kėto pėr arsye objektive por nė disa raste edhe subjektive pėr shkak tė politikės.Por duhet thėnė se ka nevojė pėr ndryshime qė tė afrohen njerzit me vlera.Kjo varet pastaj se ēfarė kupton me vlerė njėri apo tjetri qė ka marrė postin pėr tė drejtuar njė institucion.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE&feature=player_embedded#at=60. Kushdo krah qė e ka marrė,nuk ka bėrė kėtė "raprezalje" kaq tė madhe!Nuk besoj aspak sepse do mė ngjanin me"revolucione" tė vonuara!
    Ndryshime janė bėrė dhe do bėhen dhe kėto pėr arsye objektive por nė disa raste edhe subjektive pėr shkak tė politikės.Por duhet thėnė se ka nevojė pėr ndryshime qė tė afrohen njerzit me vlera.Kjo varet pastaj se ēfarė kupton me vlerė njėri apo tjetri qė ka marrė postin pėr tė drejtuar njė institucion.
    Une nuk marr persiper te shkruaj te paverteta.Shifra 80 eshte e sakte,pasi personi qe diskutonte eshte pjese e kesaj katraure.Ato per kundavenie ,meqense une jam demokrat, dhane shifren 300 per ndermarrjen e ujesjellsit, pra kjo shifer e dyte mund te mosjete evertete.Personalisht , para zgjedhjeve dhume persona me kane thene se po fillonin pune dhe per kurjozitet, te gjithe ishin te joshur nga PS e Durresit.Por nese e ben e majta ,natyrisht nuk ka perse e djathta te mbetet mbrapa.E djathta ne Durres ka vetem portin dhe ujsjellsin (nese nuk e ka dorzuar akoma).Ndersa, bashkia ka ndermarrje qe i pershtaten dhe kategorise se njerezve qe jane te manipulueshem, si jevgjit, camet e te ardhurit nga mali e nga fusha.Une besoj se ky fenomen nese nuk luftohet, zgjedhje te lira nuk do te kete kure.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Une nuk marr persiper te shkruaj te paverteta.Shifra 80 eshte e sakte,pasi personi qe diskutonte eshte pjese e kesaj katraure.Ato per kundavenie ,meqense une jam demokrat, dhane shifren 300 per ndermarrjen e ujesjellsit, pra kjo shifer e dyte mund te mosjete evertete.Personalisht , para zgjedhjeve dhume persona me kane thene se po fillonin pune dhe per kurjozitet, te gjithe ishin te joshur nga PS e Durresit.Por nese e ben e majta ,natyrisht nuk ka perse e djathta te mbetet mbrapa.E djathta ne Durres ka vetem portin dhe ujsjellsin (nese nuk e ka dorzuar akoma).Ndersa, bashkia ka ndermarrje qe i pershtaten dhe kategorise se njerezve qe jane te manipulueshem, si jevgjit, camet e te ardhurit nga mali e nga fusha.Une besoj se ky fenomen nese nuk luftohet, zgjedhje te lira nuk do te kete kure.
    Anesti!
    Nuk po tė akuzoj pėr tė pavėrteta!
    Shifrat mė duken mua tė zmadhuara por nuk po marr pėrsipėr ta pranoj apo ta mohoj.Kaq kam shkruar.
    Klm!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •