me ngjall respekt.Ja i ngrati baba..,
--------
Babai i Griseldės: Elvis Roshi e pėrdori vajzėn time pėr fushatė
Aktualitet, Kronike e Hėnė, Qershor 6th, 2011
Muhamet Zaimi, Mė shumė se ushqimet qė mbante nė duar, duket se Muhametit i rėndon situata qė po kalon ai dhe familja e tij kėto ditė, pasi e shohim qė ecėn gati i kėrrusur. Komunikimi me tė ishte si mė poshtė:
Zoti Muhamet, ju kėrkoj ndjesė pėr shqetėsimin qė ju kemi sjellė kėto ditė
Tė lutem shumė. Tė kam si vajzėn time. Mė lėr nė hallin tim. Ju duhet ta merrni me mend se ēfarė po kaloj.
Ju lutem, njė reagim pėr gjithė kėtė qė ka ndodhur?
Nuk kam ēfarė tė reagoj. Nuk dua tė flas. Ju kam parė qė vini ēdo ditė dhe nuk dua tė flas me asnjė gazetar. Kam shqetėsimet e mia.
Besoj jeni nė dijeni tė deklarimeve qė ka dhėnė zoti Elvis Rroshi nė gazetėn Panorama?
E di, e kam parė dhe nuk mė intereson. Le tė thotė ēfarė tė dojė, nuk dua tė komentoj asgjė. Ai ka mendimin e tij, unė kam mendimin tim. Ēfarė rėndėsie ka kjo tani?
Por Elvis Rroshi ėshtė shprehur se Griseldėn e kishte tė dashur, se ajo nuk ishte e fejuara e tij, madje nuk do tė martoheshin?
Tė lutem shumė. Ai le tė thotė ēfarė tė dojė. Ka video pėr kėtė punė. Ai e pėrdori vajzėn time nė fushatė. Tani le tė shprehet nė mėnyrėn e tij, nuk dua ta komentoj asgjė ēfarė thotė. Janė videot qė i kanė parė tė gjithė. Mund ti rishikoni.
Po Griselda si ndjehet tani? Si ėshtė shėndeti i saj?
Griselda do tė bėhet mirė. Unė po kujdesem privatisht pėr shėndetin e saj, me mjekė, me psikologe. Ajo do tė bėhet mirė.
Muhamet Zaimi mė pas largohet, pasi thotė se do tė shkojė nė shtėpi me njė mimikė qė i rrezaton mirėsi nė fytyrė, ai pėrshėndet dhe largohet.
ETLEVA DELIA
shqiptaret ne keto raste behen sh melodramatike, por ai vertet zotni burre.
per te tjerat.... eh, c'te thuash?!
Krijoni Kontakt