Anėtarėt aktivė nė temė: 45 (29 anėtarė dhe 16 vizitorė)
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Cu be tash ktu spo e marr vesh gje, me sa po shikoj ate zonjen se paskan rrembyer, sqenka shtatzan?? e trilluar gjith kjo? Wtf
Si eshte ajo shprehja e shejtanit shishes dhe gruas.. se s'po me kujtohet? Nuk eshte e vlefshme gjithmone... Keta shejtanet e sotem po ia kalojne grave me duket.
Kete rezik e kane marre ne cete dhe e kan leshuar pastaj, dicka ka ndodhur besoj s'ka dale pa gje zonja.
Gezuar!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Po ti mer Braro, nga e dije kete pune? C'paske qene me i kap keto do far lojrash...
E tani ata qe te anatemuan per kete teme, duhet te te kerkojne te falur ashtu sic i shoqi i Gri.s.fshes i kerkoi te falur gjithe popullit.
Per ata antar te forumit qe ju kundervune aq shume BRARIT ne kte teme duhet ti kerkojne falje publikisht.
Sepse vetem ai e ndjeu para kohe trillimin e k'ti cifti djallezor,po juve si gjithmone nuk ju mbushej mendja.
[QUOTE=juanito02;3114746]Mua me duket se ska pas beb fare ajo goca.
Ta kishte sagllam si beb e pse duhet ta hiqte?
E per me teper te sajonte ate pjelljen me shale mbyll te ajo klinika qe ska te beje me lindjet fare?
Ajo ka simuluar qe ka pas femi kur erdhi dita ta qiste ne drite polli me shale mbyll ne duar te 'huaja kriminale'.[/Q
Une mendoj qe ka pas femije , asnjeri nuk e di te verteten, mund ti ken bere presion kercenim nese do vazhdonte te deklaronte ne rrembimin e saj.
Pas 9 muajesh ajo nje kontroll e ka ber gjat gjith kesaj kohe nje ekografi se do apo jo ta keshillojne mjeket se per ē'do grua shtatezan hapet kartele behen vizita, ku kerkohen edhe ekografit qe ke bere per te pare zhvillimin normal te femijes qe me pas shkruhen ne kartel , i them keto me bindje pasi une jam bere vete nene edhe nga eksperienca ime me duket e pa mundur nje sajese e tille se tani jane te gjitha mjetet per te zbuluar nje shtatezani imagjinare.
Deklaraten i shoqi e ka bere per te larguar vemendjen e medias se kush e di sesi do jet puna me thell nuk i dihet .
Ndersa tek klinika mund ta ken derguar me pas per te marre ndonje mjekim ,mund te ket pas hemoragji keshtu duhej nderhyrje qe ne shtepin ku ka lind nuk e ka pas e kan derguar ne klinik duke e regjistruar me nje emer tjeter per te mos ren ne sy me pas, si mendoni ju ajo e sajoi gjith kete makth. Pse te shkonte ne Kavaj per me teper ne mes te nates , e jo tek nena me babane qe i kishte ne Tirane po ja fusni kot .Nuk diskutohet per mua qe ketu ka dore dikush .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga a.koci : 02-06-2011 mė 18:23
Krijoni Kontakt