Tė dhėna tė tjera nga media:
Nga dėshmia e gruas:
Pas 15 minutave jam ngritur sė bashku me shoqen dhe kam dal te taksitė pėr tė ikur nė shtėpi. Aty ėshtė afruar njė makinė e tipit "Fuoristrdė" me xhama tė errėta dhe kanė zbritur tre persona trup mėdhenj dhe mė kanė kapur pėr krahu duke mė futur nė makinė. Nuk kishin maska dhe nuk jam nė gjendje tė jap detaje tė fizikut tė tyre. Nė makinė mė kanė ulur kokėn dhe mė kanė zbritur nė njė shtėpi qė ndodhej afėr njė pyll diku nė autostradė, tė rrethit tė Komunės Kashar.Nga dėshmia qė policia i ka marrė taksistit:
Ka qenė ky taksisti i cili, pasi ėshtė marr nė pyetje nga policia ka pranuar se nė atė orė kur pretendon se ėshtė rrėmbyer bashkėshortja e kreut tė sapo zgjedhur tė Bashkisė sė Kavajės, i kishte ofruar shėrbim njė vajze tė re, e cila ishte shtatėzėn dhe i kishte kėrkuar ta shoqėronte nė njė klinikė private gjinekologjike qė ndodhej nė afėrsi tė Maternitetit tė ri nė zonėn e Bėrrylit.
Me ndihmėn e kėtij taksisti, sipas policisė, ėshtė zbuluar edhe klinika ku 27 vjeēarja mendohet se ka bėrė abortin e vullnetshėm tė bebit tė seksit mashkull. Sipas policisė, nuk dihen arsyet pse vajza e ka bėrė kėtė veprim, duke pretenduar mė pas pėr rrėmbim dhe detyrim pėr tė abortuar fėmijėn..
Krijoni Kontakt