Close
Faqja 64 prej 67 FillimFillim ... 14546263646566 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 631 deri 640 prej 661
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Redi Lexo Postimin
    Interneti solli revolucione ne disa vende te botes dhe te nenvleftesosh fuqine e shkrimeve ne te pavaresisht se kush i shkruan eshte kulmi i naivitetit.

Ki parasysh qe ne kete rast nuk ekziston Kundra Prova. Pra ne nuk e dime sesi do te shkonte situata ne rast se e verteta nuk do te kishte dale ne shesh, apo do te kishte dale me vonese.

Eshte njelloj si puna e Femijeve me Dritaret dhe Ballkonet. Nuk e di nese ka ndonje ligj ne Shqiperi, por ne Bote duhet te vesh hekurat me ligj, pikerisht sepse mendohet e keqja me e madhe, qe femija te bie nga dritarja.

Ne kemi per detyre te perdorim "Critical Thinking" e te konsiderojme te keqen me te madhe.
    Ne 97-en kjo gje nuk ndodhi dhe Shqiperia u shkrumbua dhe perfundoi me dekada mbrapa, sa dhe tani i vuajme pasojat.
    Po c'revolucion thua mo? Per ke kryengritje revolucionare virtulisht e ke fjalen? Une naive? Bah, po une si besoj pallavrave te tilla si qenkam naive? Naive je ti qe hap panic dhe beson dhe boten e pafundme te hologrameve . Psh kemi plot raste dhemokratesh ketu ne forum qe te thone kete e ate , do te bej kshu e ashtu, te shajne gjithe garipllik per saline . Po ama virtualisht, si puna e Brarit. Sma merr mendja psh ta Ken balle per balle te me thote mua; soj kriminelash vetem se kam mendim tjeter per Saline? E , si thua? Se ndryshe ja shkul veshet. Lol. Kshu dhe paniku virtual qe perhapni ju dhemokratet. Mos I beso shume internetit , ate bej. Shqiptaret Jane individualista dhe lazy . Nuk cohen ashtu per 1 rast te semuresh mendore. Ne 97 u cuan, se I preken aty ku smban me . U vodhen paret/shtepiat. Shume panic beni. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

ejj,po cu be me shtatzanine e aurela gaces,doli e vertet a'po edhe ajo po ben lojen e partise lol

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Po c'revolucion thua mo? Per ke kryengritje revolucionare virtulisht e ke fjalen? Une naive? Bah, po une si besoj pallavrave te tilla si qenkam naive? Naive je ti qe hap panic dhe beson dhe boten e pafundme te hologrameve . Psh kemi plot raste dhemokratesh ketu ne forum qe te thone kete e ate , do te bej kshu e ashtu, te shajne gjithe garipllik per saline . Po ama virtualisht, si puna e Brarit. Sma merr mendja psh ta Ken balle per balle te me thote mua; soj kriminelash vetem se kam mendim tjeter per Saline? E , si thua? Se ndryshe ja shkul veshet. Lol. Kshu dhe paniku virtual qe perhapni ju dhemokratet. Mos I beso shume internetit , ate bej. Shqiptaret Jane individualista dhe lazy . Nuk cohen ashtu per 1 rast te semuresh mendore. Ne 97 u cuan, se I preken aty ku smban me . U vodhen paret/shtepiat. Shume panic beni. lol

Sa te forte jane keta sociadhitsat. E kane ne gjak "gangsterrllikun" ...

Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Na e mbushe mendjen tashti; po na del ndonje puc tjeter. Keto lloj filmash ne politike behen nga dy krahet, dikush me nje menyre tjeter, tjetri me nje menyre tjeter....
    Gabim beri qe u be pjese e nje klani te tille, por fundja cdo njeri gabon, mos ta bejme kaq tragjike...
    Ka problematika te tjera vendi yne qe kerkojne vemendjen tone...
    Nuk diskutohet qe kemi probleme te tjera por nga ana tjeter nisem thjesht nga fakti se femra shqiptare nuk e le veten te tallin b... dhe k... disa te tjere qe biles ne gene mund te mos jene fare shqiptare.

Nga ana tjeter dhe aq e vogel nuk eshte kjo ngjarje sepse te con direkt tek krietari i bashkise se tiranes pra nr 2 te politikes shqiptare.

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ish krietari Ozzy, ish krietari.

Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Ja i ngrati baba..,
    --------
    Babai i Griseldės: Elvis Roshi e pėrdori vajzėn time pėr fushatė

Aktualitet, Kronike e Hėnė, Qershor 6th, 2011

Muhamet Zaimi, babai i Griselda Zaimit, akuzon kryetarin e Bashkisė sė Kavajės, Elvis Roshi, se pėrdori vajzėn e tij nė fushatė, ndėrsa tani shprehet se e kishte vetėm tė dashur.Babai i vajzės, qė u bė personazh publik nga ngjarja e javės sė kaluar, nuk jep shumė shpjegime dhe as nuk komenton ato ēfarė tha dy ditė mė parė Elvis Rroshi nė intervistėn e dhėnė pėr gazetėn “Panorama”. I ati i Griseldės na drejton tė rishikojmė videon kur ai shfaqet me Griseldėn gjatė fushatės, njė provė qė sipas tij ėshtė tregues i dukshėm se pėr ēfarė i ka interesuar vajza Elvis Roshit. Babai i Griseldės tregon se privatisht po investon me mjekė psikologė pėr kurimin e sė bijės, e cila ėshtė nė gjendje jo tė mirė pas ngjarjeve qė kanė ndodhur. Prej gjashtė ditėsh e gjithė vėmendja e opinionit publik ėshtė pėrqendruar te Griselda Zaimi, vajza qė deri para pak ditėsh konsiderohej si bashkėshortja e kryetarit tė Bashkisė Kavajė. Qė prej momentit kur denoncoi rrėmbimin dhe mė pas kur Griselda pranoi nė Prokurori se nuk ishte rrėmbyer, madje nuk kishte qenė kurrė shtatzėnė, “bashkėshortja” e kryebashkiakut tė Kavajės ka qenė nė qendėr tė vėmendjes mediatike. Nė pallatin ku banon familja Zaimi, e larguar prej vitesh nga Pėrmeti dhe e vendosur nė zonėn “Ali Demi” nė Tiranė, tė gjithė flasin pėr kėtė histori. Fqinjėt, banorėt e zonės pėrreth, rojet e pallatit, komentojnė me njėri-tjetrin atė ēfarė kanė mėsuar. Ata thonė se ndiejnė keqardhje pėr tė zotin e shtėpisė, Muhamet Zaimin, pasi pėr ta ai ėshtė njė njeri i nderuar, njė intelektual dhe njė zotėri qė pavarėsisht asaj ēfarė i ndodhi pėr ta duket i pamposhtur, edhe pse pranojnė se kjo ngjarje e ka tronditur dhe e ka lodhur shumė. Muhameti po shkon drejt tė 70-ave dhe, ashtu si dikur qė punonte si ekonomist pėr tė siguruar jetesėn e tri vajzave tė tij, edhe sot, edhe pse nė moshė tė thyer, vazhdon tė mbajė “gjallė” familjen. Madje tani e ka edhe mė tė vėshtirė, pasi gruas sė tij, Alies, i duhet tė kujdeset pėr tė dy vajzat e saj, Arbanėn, tashmė edhe Griseldėn, tė cilėn bashkiaku i Kavajės, Elvis Rroshi, e ktheu tė mėrkurėn tek prindėrit e saj. E vetmja mbėshtetje pėr tė nė kėto ditė tė vėshtira ka qenė vajza e tij e madhe, e cila ėshtė e martuar dhe jeton nė Francė. “Veē asaj qė i ndodhi, prania dhe interesi i medias e ka shqetėsuar shumė”, thonė rojet e pallatit, tė cilėt mė tregojnė se Muhameti u ka kėrkuar tė mos lejojnė asnjė gazetar tė futen brenda oborrit tė pallatit. Nė kohėn kur rojet kėmbėngulnin qė “vizitorėt” tė qėndrojnė larg pallatit, aty afrohet babai i Griseldės, Muhameti. Ishte ora rreth 19:00 e mbrėmjes dhe Muhameti po kthehej nė shtėpi, pasi kishte bėrė pazarin. Nė tė dy duart mbante dy qese me ushqime, perime dhe bukė dhe ecte ngadalė e me kokėn ulur. Mė shumė se ushqimet qė mbante nė duar, duket se Muhametit i rėndon situata qė po kalon ai dhe familja e tij kėto ditė, pasi e shohim qė ecėn gati i kėrrusur. Komunikimi me tė ishte si mė poshtė:
    Zoti Muhamet, ju kėrkoj ndjesė pėr shqetėsimin qė ju kemi sjellė kėto ditė…
    Tė lutem shumė. Tė kam si vajzėn time. Mė lėr nė hallin tim. Ju duhet ta merrni me mend se ēfarė po kaloj.
    Ju lutem, njė reagim pėr gjithė kėtė qė ka ndodhur?
    Nuk kam ēfarė tė reagoj. Nuk dua tė flas. Ju kam parė qė vini ēdo ditė dhe nuk dua tė flas me asnjė gazetar. Kam shqetėsimet e mia.
    Besoj jeni nė dijeni tė deklarimeve qė ka dhėnė zoti Elvis Rroshi nė gazetėn “Panorama”?
    E di, e kam parė dhe nuk mė intereson. Le tė thotė ēfarė tė dojė, nuk dua tė komentoj asgjė. Ai ka mendimin e tij, unė kam mendimin tim. Ēfarė rėndėsie ka kjo tani?
    Por Elvis Rroshi ėshtė shprehur se Griseldėn e kishte tė dashur, se ajo nuk ishte e fejuara e tij, madje nuk do tė martoheshin?
    Tė lutem shumė. Ai le tė thotė ēfarė tė dojė. Ka video pėr kėtė punė. Ai e pėrdori vajzėn time nė fushatė. Tani le tė shprehet nė mėnyrėn e tij, nuk dua ta komentoj asgjė ēfarė thotė. Janė videot qė i kanė parė tė gjithė. Mund t’i rishikoni.
    Po Griselda si ndjehet tani? Si ėshtė shėndeti i saj?
    Griselda do tė bėhet mirė. Unė po kujdesem privatisht pėr shėndetin e saj, me mjekė, me psikologe. Ajo do tė bėhet mirė.
    Muhamet Zaimi mė pas largohet, pasi thotė se do tė shkojė nė shtėpi me njė mimikė qė i rrezaton mirėsi nė fytyrė, ai pėrshėndet dhe largohet. Ndėrsa ai arrin shkallėt e katit tė parė tė pallatit dhe i afrohet hyrjes sė godinės sė banimit lart te ballkoni i apartamentit tė tij bashkėshortja e tij, nėna e Griseldės, Alia, e ka ndjekur nga lart gjithė ēka ndodhur nė oborrin e pallatit. Ajo duket mjaft e shqetėsuar.Muhamet Zaimi, babai i Griselda Zaimit, akuzon kryetarin e Bashkisė sė Kavajės, Elvis Roshi, se pėrdori vajzėn e tij nė fushatė, ndėrsa tani shprehet se e kishte vetėm tė dashur.

ETLEVA DELIA

Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Yes, po ti ku ke qene kaq kohe ?!? Ketej nga FSH po behej nami dhe ti as u duke fare ... Jo mire, jo mire.

Po kam qene e perjashtuar nje jave more Baron, me motivacion : nacionalizem te tepruar .
    Po lereni o gruan e gjore, se eshte gjynah e shkreta....Fajin dihet kush e ka: Saliu e ka fajin (dmth saliu i PS-se)
    Mire qe nuk kishte pase femije, se m'u renqeth trupi kur e degjova heren e pare. Ne fakt simulime te tilla, ka mjaft ne praktiken gjyqesore, jo krejt analoge por aty afer, i kemi bere raste te tilla ne fakultet ne lenden: Mjekesi Ligjore.
    Faji i madh eshte edhe i mediave, pa u shprehur organet perkatese mbi ngjarjen, media te mos beje rrolin e Prokurorise. Po kjo media qe ne fillim ia qavi hallin kesaj se gjores, po kjo media eshte tani qe po e diskretiton.
    Nuk thone kot, me mire syri se sa nami. Larg nesh!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Po kam qene e perjashtuar nje jave more Baron, me motivacion : nacionalizem te tepruar .

Jaaaaa !!! Pse s'thu Ti qe qenka ngrejt Enveri nga varri. Kush ishte gjykatsi popullor ???

Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Jaaaaa !!! Pse s'thu Ti qe qenka ngrejt Enveri nga varri. Kush ishte gjykatsi popullor ???

Ncuq, nuk e dekonspiroj sepse e kam xhan xhan....S'ka faj ai, fajin e kam une qe jam kalama mistrec dhe karagjoz

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ncuq, nuk e dekonspiroj sepse e kam xhan xhan....S'ka faj ai, fajin e kam une qe jam kalama mistrec dhe karagjoz

E mora vesh kush paska qene. Edhe Ti hiē nuk le "gjurme" ...

Faqja 64 prej 67 FillimFillim ... 14546263646566 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •