Close
Faqja 20 prej 46 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 459
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Deri tani lexova mendimet e gjithve dhe deri tani skisha pergjigje.
    Dhe rastesish sote isha ne nje vizit ne Azilin e personave te moshuar me shoqaten ku mare pjes,dhe aty rastesisht filloj biseda ne mes pleqve dhe te rinjeve.Pyetja qe parashtorl nje shok i imi nje gruaje 80 vjeqare ishte po e njeta pyetje e parashtruar ne kete teme.Qfar duan femrat,kjo pyejte nuk me beri pershtypje aq sa me beri pershtypje se si u pergjigj ajo Zonja,pra tani do ju theme se qfar tha........
    Ajo tha,femrat duan lirin ne shtepi te burit dhe mbrotjen e burrit.
    Pse lirin?
    Tha nje femer qe nuk eshte e lire te shprehet te vishet si i don qefi te komunikon te ndegjohen mendimet e saja nga burri ajo nuk eshte me femer por eshte vetem nje semundje,qe rrezikohet te kontaminon familjen, qe don te thote mos te ket pasardhes te shendosh ne ate shtepi per te ndjer lumturin.
    Po pse e brojtur?
    Ketu tha Nje femer qe nuk ka mbeshtetjen e mashkullit kujdesin ndaj saj ajo femer do te jet me e keqperdorura ne gjithe rethin ku jeton.
    Shpresoj se mire e perktheva dhe e kuptuat se qfar dua te theme.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    E tani do ju them se une si femer qfar sdua
    Ne mengjes kur te zgjohem mos me fol 30 minuta, se jam ne luft me gjumin,nuk dua te me bezdisesh me pyetje te kota ,psh qfar ka per te ngrene?
    Zoti edhe ty ti ka fal duart pregadit edhe per mua.
    Kur te them dua te dalim ne kinema mos me propozo filma akcionesh,i kam inat armet.
    Mos me thuaj a ta kam hekuros kemishen se nuk je fukara por mere nje tjeter dhe vishe.Mos me thuaj pse po del me shoqet,se as un nuk ta ndal kur te dalesh me shoket.
    Mos me thuaj ne restorant kush po paguan,por behu gjentlement paguaj ti mbasi qe edhe rroga ime mer pjes ne hargjimet e shtepis.
    Mos me thuaj desha te blej nje buket lule por spata para,se mjafton edhe nje gjeth nga parku per te me par buzeqeshjen
    Mos thuaj kujdesu per femijet,se ata femijet i kemi nisur bashk por ndroja pampersin e une ja jap biberonin.
    Mos me thuaj qe jam e bukur vetem kur te kesh interes,mos me thuaj shoqja e shokut shume e mire se do te me besh te dyshoj,mos me thuaj se u mplaka se ketu do ta kuptoj qe edhe dashuria u plak.Eh tani nese jeni te afte ti perbaheni te gjithave ketyre rregullave ,dini qe femra nuk don shume ,por ate qe ju ofroni ta ndani me te.....
    shaka.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    thjesht: dashuri... si c'duan te gjithe njerezit...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Sa bukur që qënka thurur!
    Qysh tani po mundohem të parafytyroj femrat e forumit që po grinden me njëra tjetrën kush e kush ta përfitoj më parë këtë dhuratë nga Bamba.

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Sa bukur që qënka thurur!
    Qysh tani po mundohem të parafytyroj femrat e forumit që po grinden me njëra tjetrën kush e kush ta përfitoj më parë këtë dhuratë nga Bamba.
    Brenda pak min me kane ardhur +10 kerkesa...

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga RiGerta Lexo Postimin
    Bamba nuk pajtohem femera eshte mister i pazbuluar
    Rigerta, te thuash per gjinine tende mister i pazbuluar eshte njesoj si te them une per gjinine time , zbulues i misterit . Femra eshte dinake e brishte por ka dy lloje : dinake engjellore dhe dinake djallezore

Ju mburreni me shprehjen Femra fut shejtanin ne shishe, ngaqe luani me budallenj te gjore . Turp te kini pula te djallezuara
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Padashur te ngacmoj sedren femerore, edhe pse jam i sigurt se nga ky shkak i sedres do me kishin qethur koken , me aq sa e njoh femren,nuk pretendoj qe e njoh me shume , pasi eshte nje qenie e komplikuar nga natyra , dhe vete natyra nuk e di pse ju krijoi kaq te komplikuar , duhet te them qe jam i bindur per nje gje , nuk rrini dot pa burra ne krah tuaj qe tju perkedhele, tju perqafoje tju jape ngrohtesine qe ju ben te ndiheni mire , te sigurte dhe te lumtur.
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-05-2011
    Postime
    107

Juve meshkujt,merrni shembull nga ky propozimi i ketij djalit Ja psh,femrat duan nje propozim te mrekullueshem martese qe edhe nqs ndosh divorci mban mend dicka te vecante,edhe nqs s'mban mend ti puna madhe,e mban mend nje bote e tere :P Shaka...
    Sidoqofte,dashuri,respekt,mirenjohje jane ato c'ka femrat duhet te kerkojne ne nje mashkull

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Blis Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=UcrQW...&feature=share
    Juve meshkujt,merrni shembull nga ky propozimi i ketij djalit Ja psh,femrat duan nje propozim te mrekullueshem martese qe edhe nqs ndosh divorci mban mend dicka te vecante,edhe nqs s'mban mend ti puna madhe,e mban mend nje bote e tere :P Shaka...
    Sidoqofte,dashuri,respekt,mirenjohje jane ato c'ka femrat duhet te kerkojne ne nje mashkull
    Ka patur raste ku meshkujt kane ngel si peshku pa uje nga refuzimi i vajzes nga keto lloj propozimesh ne publik.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 20 prej 46 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •