Gjithcka qe duhet dashur![]()
Gjithcka qe duhet dashur![]()
Jetë e rëndë.......!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 08-06-2011 më 16:41
AUTOCHTHONOUS
Ta adhurosh , si nje ''zot'' per ty
Pavarsisht se na ka dal nami si materialiste, femra nga natyra eshte e ndjeshme .
Nje buqet me lule do bente me shume efekt sesa nje parfum dolce & gabbana
Nje fjale, dy vargje (qe dalin nga zemra ) nen driten e henes ( mos qeshni ) eshte shume me romantike se ne ndonje hotel 7 yje .
Anita nuk duhet tu tregojm shume sekrete , se na mori lumi hahahahhaha
Ndryshuar për herë të fundit nga Izadora : 08-06-2011 më 16:26
Jeto sot se neser nuk i dihet
Femrat duan nje milion ne konto,nje shtepi te madhe ne ndonje nga metropolet e botes, nje vile ne bregdet(mundesisht ne malidive,po ben edhe ne himare ja dhermi) nje veture te shtrenjte me gjithe shofer(te bukur gjithsesi),2 pastrues(edhe keta te bukur), nje jahte modeste(jo shume te shtrenjte). Nese kam harru dicka me plotesojne ndonje nga femrat e forumit...
Talluni me fukara, me i pase gjitha keto te listes, mjaftojne disa pastruese modeste.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
I pushoi zemra hot-it![]()
Bo burri per ca $$$ hahahahah
Jeto sot se neser nuk i dihet
Prandaj bera listen une. Tani ka gjithmone nje alternative....o lulet me vullnet,o parfumin me dhune(jo fizike);ja vargjet (nese sdi te krijoje, le ti kopjoje) -ja hotelin me shtate yje......ja nje fjale te mire -ja nje pushim te shtrenjte.....
Po te them ne bese Iza: mbase i marrim te parat duke kerku kto te dytat.....
Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 08-06-2011 më 16:37
AUTOCHTHONOUS
Izadore,
ece mos pusho zemra me gjitha keto kushte, pash nje zot.
per kete liste, ekzisto mundesi edhe per nje fukara.Ato me kryesoren : Te ndihen te adhuruara , te deshiruara , te dashuruara nga mashkulli i tyre , qe ti se ke permend tek lista .![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt