“Burri nuk bën seks me mua”, gruaja e denoncon në gjykatë
“Burri nuk bën seks me mua”, gruaja e denoncon në gjykatëROME-“Burri im nuk bën kurrë seks me mua”, dhe çështja përfundon në gjykatë. Historia ka ndodhur në shtetin fqinj në Itali, ku një grua 40-vjeçare nga provinca e Genova ka denoncuar burrin e saj me motivacionin, për keqtrajtim.
"Kemi bërë seks vetëm dy herë gjatë udhëtimit në muajin e mjaltit dhe kaq”. Gruaja ka kërkuar ndarjen në gjykatë sepse i shoqi sipas saj nuk ka përmbushur detyrimet në jetën martesore. Madje ajo thotë se për të pasur një fëmijë, ka tentuar dhe farëzimin artificial.
Por bashkëshorti mbrohet ndaj kësaj padie, “nuk është e vërtetë, raportet seksuale kanë qenë dyfishi”.
Por gruaja thotë se pas muajit të mjaltit, burri nuk e ka prekur me dorë për 3 vjet rresht. Madje ajo thotë se për të mbetur shtatzënë me farëzim artificial ka rrezikuar deri jetën.
"Për të mos bërë seks nxirrte lloj-lloj justifikimesh, nga dhimbja e kokës, apo kam stres. Dhe nuk munda më”, tregon gruaja.
Por, ndërkaq çështja është regjistruar si një denoncim për keqtrajtim, ku bashkëshortja kërkon divorcin. Mbetet të kuptohet se nëse refuzimi i seksit mund të cilësohet dhe keqtrajtim, ndoshta psikologjik.
(d.b/BalkanWeb)
http://www.balkanweb.com/life-style/...te-159387.html
Krijoni Kontakt