Deshiron qe mashkulli te kete memorie me te mire kur vjen puna te ditelindjet, pervjetoret.![]()
Feelings change - memories don't.
ishte njehere njeri dhe u martua ,mbasi kalojne disa vite bejne nje dreke me te gjithe miqte e tij te cilet ishin gjithashtu te martuar ,te gjitha grate kalonin mire dhe burrat e tyre te gjithe te merzitur pervec ketij tipit qe behet fjale ,njeri e pa qe ndryshonte nga te gjithe dhe gruaja e tij ishte e vetmja qe nuk fliste ,mendoi ta pyeste se cfare i kishte bere gruas qe nuk i ndihej zeri ,ky me deshire ju pergjigj:kur u martuam dolem xhiro me kuaj ,kali im u pengua njehere rruges dhe une fillova te numeroj :1 ,kali u ngrit dhe vazhdoi te ecte por pas pak u pengua serish dhe une numerova:2 ,kali i ngrit dhe serish vazhdoi rrugen ,por pas pak kohe ai serish u pengua athere une numerova :3 dhe n je e shtene e armes time nuk e la kalin te ngrihej me ne kembe .keshtu u kthyem ne shtepi dhe gruaja filloi te me bertisteerse e vrave kalin ...........?sic e imagjinoni edhe vete juve,une numerova serish :1 ,dhe qe athere gruaja ime eshte ajo qe shihni ju edhe une jam i lumtur, dhe i qete !
zgjidhje te bukur kishte bere ky tipi !si thoni ju ?
edhe sikur boten te gjithe tju japesh ato do ti kene syte nga hena ,dhe do te te thone qe kane filluar punen autobuzet e hapesires kozmike...........
Krijoni Kontakt