Close
Faqja 36 prej 46 FillimFillim ... 263435363738 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 459
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Tipiku Lexo Postimin
    Ti sme kupton o njeri gjithemon cdo gjo e lidh me tradhetine me seksin.

Nje Mashkull kerkon Dashurine e nje Shoqe nje Nene Nje te Dashur Nje goce te vogel ta perkedheli kerkon te kete mbeshtetjen e shume femrave qe te jete i qete dhe te ndihet i dobishem per Familjen dhe te afermit e tij.

Nje Femer Do te jete Burri i Saj

Te shohi Si Babin e Saj si Te Dashurin si Femin e saj etj etj si Komshin ndonjehere,Si Elektricistin,Si Pllakaxhiun, Si Rrobaqepsin etj etj
    femra kerkon gjithshka tek nje mashkull i vetem.
    Mashkulli kerkon vetem nje gje, por ja kerkon te gjithave.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    femra kerkon gjithshka tek nje mashkull i vetem.
    Mashkulli kerkon vetem nje gje, por ja kerkon te gjithave.
    Me fal po si arrite ne kte konkluzion kaq i ditur je!!!!
    Lexo na nje here siper kur te kesh kohe para se te me citosh.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Deshiron qe mashkulli te kete memorie me te mire kur vjen puna te ditelindjet, pervjetoret.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e juniku
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96
    ishte njehere njeri dhe u martua ,mbasi kalojne disa vite bejne nje dreke me te gjithe miqte e tij te cilet ishin gjithashtu te martuar ,te gjitha grate kalonin mire dhe burrat e tyre te gjithe te merzitur pervec ketij tipit qe behet fjale ,njeri e pa qe ndryshonte nga te gjithe dhe gruaja e tij ishte e vetmja qe nuk fliste ,mendoi ta pyeste se cfare i kishte bere gruas qe nuk i ndihej zeri ,ky me deshire ju pergjigj:kur u martuam dolem xhiro me kuaj ,kali im u pengua njehere rruges dhe une fillova te numeroj :1 ,kali u ngrit dhe vazhdoi te ecte por pas pak u pengua serish dhe une numerova:2 ,kali i ngrit dhe serish vazhdoi rrugen ,por pas pak kohe ai serish u pengua athere une numerova :3 dhe n je e shtene e armes time nuk e la kalin te ngrihej me ne kembe .keshtu u kthyem ne shtepi dhe gruaja filloi te me bertiste erse e vrave kalin ...........?sic e imagjinoni edhe vete juve,une numerova serish :1 ,dhe qe athere gruaja ime eshte ajo qe shihni ju edhe une jam i lumtur, dhe i qete !
    zgjidhje te bukur kishte bere ky tipi !si thoni ju ?

i/e regjistruar Maska e juniku
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96
    edhe sikur boten te gjithe tju japesh ato do ti kene syte nga hena ,dhe do te te thone qe kane filluar punen autobuzet e hapesires kozmike...........

CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Citim Postuar më parë nga juniku Lexo Postimin
    ishte njehere njeri dhe u martua ,mbasi kalojne disa vite bejne nje dreke me te gjithe miqte e tij te cilet ishin gjithashtu te martuar ,te gjitha grate kalonin mire dhe burrat e tyre te gjithe te merzitur pervec ketij tipit qe behet fjale ,njeri e pa qe ndryshonte nga te gjithe dhe gruaja e tij ishte e vetmja qe nuk fliste ,mendoi ta pyeste se cfare i kishte bere gruas qe nuk i ndihej zeri ,ky me deshire ju pergjigj:kur u martuam dolem xhiro me kuaj ,kali im u pengua njehere rruges dhe une fillova te numeroj :1 ,kali u ngrit dhe vazhdoi te ecte por pas pak u pengua serish dhe une numerova:2 ,kali i ngrit dhe serish vazhdoi rrugen ,por pas pak kohe ai serish u pengua athere une numerova :3 dhe n je e shtene e armes time nuk e la kalin te ngrihej me ne kembe .keshtu u kthyem ne shtepi dhe gruaja filloi te me bertiste erse e vrave kalin ...........?sic e imagjinoni edhe vete juve,une numerova serish :1 ,dhe qe athere gruaja ime eshte ajo qe shihni ju edhe une jam i lumtur, dhe i qete !
    zgjidhje te bukur kishte bere ky tipi !si thoni ju ?
    ahahahahha , ma ka treguar njeri kete histori
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anëtarësuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985
    Citim Postuar më parë nga juniku Lexo Postimin
    edhe sikur boten te gjithe tju japesh ato do ti kene syte nga hena ,dhe do te te thone qe kane filluar punen autobuzet e hapesires kozmike...........
    Ju nuk e kuptoni...,dhe pse duhet ta cosh ne hene ti ate... krijoni hene tuaj ketu ne toke dhe jeni ne rregull....

i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anëtarësuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985
    Citim Postuar më parë nga Arvima Lexo Postimin
    ahahahahha , ma ka treguar njeri kete histori
    Kush eshte ai njeri.......

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga silentgirl Lexo Postimin
    Pikerisht ky eshte problemi ne ditet sot tipik...,nje femer mjaftohet me dashurit qe mund ti dhuroj nje mashkull i vetem...,meshkujt sikur nuk e arrijne kete gje,dhe e kerkojne nga shume femra nje gje te tille,duke krijuar crregullsi ne jeten e tyre dhe te femres qe kane ne krah... !!
    gabim je...sot e kunderta eshte....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Tipiku Lexo Postimin
    E Ke Gabim

Meshkujt Kerkojn Vetem 1 Gje Nga Shume Femra
    Kurse Femrat Kerkojn shume gjera nga 1 Mashkull
    hahahaha e forte kjo hallall
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 36 prej 46 FillimFillim ... 263435363738 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •