Ka qene dhe 1 video ne fb, qarkullonte, qe e refuzoi njera ne mall. Edhe ngeli ai. lol
Dhe mua sme pelqejne keto lloj propozimesh. a ka mundesi tek per tek. ka me bukur vetem une ai , ai une. biles i treti eshte i tepert.
Ka qene dhe 1 video ne fb, qarkullonte, qe e refuzoi njera ne mall. Edhe ngeli ai. lol
Dhe mua sme pelqejne keto lloj propozimesh. a ka mundesi tek per tek. ka me bukur vetem une ai , ai une. biles i treti eshte i tepert.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Cfare tendence per te pare vetem ane negative te ngjarjeve...Cdokush eshte unik ne karakter dhe deshira.Propozimi ishte spektakolar.
Edhe mua me pelqejne qe gjerat te ngelet intime midis ciftit por kjo sdo te thote se nuk do te vleresoj dicka te bukur qe shof.Apo teoria e Shqiptareve..kur dhelpra si arriti dot rrushte tha ;ishin te pabere![]()
Ju keni nje zakon , kerkoni shume. Dhe kur nuk merrni aq sa ju kerkoni beheni histerike. Ne gjinia mashkullore nuk jemi krijuar qe te plotesojme cdo gje ju kerkoni , se ju kerkoni akoma me shume edhe kur plotesohen nevojat. Harroni ju se na shani se ne jemi njesoj , ne jemi ashtu apo kshu , dhe pastaj doni cdo gje nga ne ? Megjithate jam i vetedijshem per faktin se natyra ju ka krijuar te komplikuar, dhe nuk i ve faj natyres. Zot,me ruaj nga femrat
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Une se pashe fare videon, por ajo qe e ben spektakolare dicka te tille eshte ndjenja qe ekziston midis atyre te dyve, ndryshe s'do te bente pershtypje. Po ne rastin kur i refuzojne a quhet perseri spektakolare? Ideja po, por jo perfundimi.
Pastaj me pelqen qe momenti i propozimit te jete intim midis meje dhe tij. Jane pikerisht ato fjale, gjeste, midis meje dhe tij ne ato momente dhe qe askush tjeter nuk eshte ne dijeni te tyre qe e bejne momentin te vecante dhe te paharrueshem.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 14-06-2011 më 19:30
Feelings change - memories don't.
mia@ ..pa dashur te tregohem rude edhe zgjatur me teper, te sygjeroj te shohesh videon.
Noellag,Si ka mundesi qe shkruan 'Zot me ruaj nga femrat'' edhe kometon ,interesohesh ne temen ''C'fare duan femrat''?! :P
Dhe nje gje tjeter duke thene shume gjera brenda kesaj gjeje.
Ju ankoheni pse meshktuj nuk behen romantik kur jane ne hall per te ndertuar jeten vetem se ju te ndiheni te kenaqur, apo pse nuk ngopeni me dashuri se vjen i lodhur nga nje pune krahu dhe stresi qe ka brenda per te mbajtur juve me te gjitha . Ju jeni te pameshirshme, burri masakrohet nga puna dhe kur vjen ne darke e masakroni me fjale. Nuk e keni idene pergjegjesia mashkullore dhe abincja eshte aq e madhe se ju nuk arrini ta kuptoni sepse ai e mban brenda . Ju se jeni te pafajshmet por ne fakt dhe ju nese nuk e trajtoni mire do e beni te dale jasht arsyes ose do e kete te veshtire te arrije sukses , ato suksese qe ju e doni per ta shfrytezuar ne nevojat tuaja. Te pameshirshme jeni
Larguar
Ata meshkuj qe propozojne ne publik jane te pasigurte ne dashurine qe ka femra per ta, prandaj e vene ne pozite femren me ate gje.
Eshte idiotllik te mendosh se duhet nje turrme e tere per ta bere momentin magjik.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pinko Kam pershtypjen se ti je nga ato femra se kur nevrikosesh i gjuan burrit me shkop byreku
Larguar
Krijoni Kontakt