Close
Faqja 21 prej 46 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 459
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ka qene dhe 1 video ne fb, qarkullonte, qe e refuzoi njera ne mall. Edhe ngeli ai. lol

Dhe mua sme pelqejne keto lloj propozimesh. a ka mundesi tek per tek. ka me bukur vetem une ai , ai une. biles i treti eshte i tepert.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-05-2011
    Postime
    107
    Cfare tendence per te pare vetem ane negative te ngjarjeve...Cdokush eshte unik ne karakter dhe deshira.Propozimi ishte spektakolar.
    Edhe mua me pelqejne qe gjerat te ngelet intime midis ciftit por kjo sdo te thote se nuk do te vleresoj dicka te bukur qe shof.Apo teoria e Shqiptareve..kur dhelpra si arriti dot rrushte tha ;ishin te pabere

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga Blis Lexo Postimin
    Cfare tendence per te pare vetem ane negative te ngjarjeve...Cdokush eshte unik ne karakter dhe deshira.Propozimi ishte spektakolar.
    Edhe mua me pelqejne qe gjerat te ngelet intime midis ciftit por kjo sdo te thote se nuk do te vleresoj dicka te bukur qe shof.Apo teoria e Shqiptareve..kur dhelpra si arriti dot rrushte tha ;ishin te pabere
    Ju keni nje zakon , kerkoni shume. Dhe kur nuk merrni aq sa ju kerkoni beheni histerike. Ne gjinia mashkullore nuk jemi krijuar qe te plotesojme cdo gje ju kerkoni , se ju kerkoni akoma me shume edhe kur plotesohen nevojat. Harroni ju se na shani se ne jemi njesoj , ne jemi ashtu apo kshu , dhe pastaj doni cdo gje nga ne ? Megjithate jam i vetedijshem per faktin se natyra ju ka krijuar te komplikuar, dhe nuk i ve faj natyres. Zot,me ruaj nga femrat
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une se pashe fare videon, por ajo qe e ben spektakolare dicka te tille eshte ndjenja qe ekziston midis atyre te dyve, ndryshe s'do te bente pershtypje. Po ne rastin kur i refuzojne a quhet perseri spektakolare? Ideja po, por jo perfundimi.
    Pastaj me pelqen qe momenti i propozimit te jete intim midis meje dhe tij. Jane pikerisht ato fjale, gjeste, midis meje dhe tij ne ato momente dhe qe askush tjeter nuk eshte ne dijeni te tyre qe e bejne momentin te vecante dhe te paharrueshem.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 14-06-2011 më 19:30
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-05-2011
    Postime
    107
    mia@ ..pa dashur te tregohem rude edhe zgjatur me teper, te sygjeroj te shohesh videon.
    Noellag,Si ka mundesi qe shkruan 'Zot me ruaj nga femrat'' edhe kometon ,interesohesh ne temen ''C'fare duan femrat''?! :P

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Dhe nje gje tjeter duke thene shume gjera brenda kesaj gjeje.

Ju ankoheni pse meshktuj nuk behen romantik kur jane ne hall per te ndertuar jeten vetem se ju te ndiheni te kenaqur, apo pse nuk ngopeni me dashuri se vjen i lodhur nga nje pune krahu dhe stresi qe ka brenda per te mbajtur juve me te gjitha . Ju jeni te pameshirshme, burri masakrohet nga puna dhe kur vjen ne darke e masakroni me fjale. Nuk e keni idene pergjegjesia mashkullore dhe abincja eshte aq e madhe se ju nuk arrini ta kuptoni sepse ai e mban brenda . Ju se jeni te pafajshmet por ne fakt dhe ju nese nuk e trajtoni mire do e beni te dale jasht arsyes ose do e kete te veshtire te arrije sukses , ato suksese qe ju e doni per ta shfrytezuar ne nevojat tuaja. Te pameshirshme jeni
    Larguar

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ata meshkuj qe propozojne ne publik jane te pasigurte ne dashurine qe ka femra per ta, prandaj e vene ne pozite femren me ate gje.

Eshte idiotllik te mendosh se duhet nje turrme e tere per ta bere momentin magjik.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    mia@ ..pa dashur te tregohem rude edhe zgjatur me teper, te sygjeroj te shohesh videon.
    Noellag,Si ka mundesi qe shkruan 'Zot me ruaj nga femrat'' edhe kometon ,interesohesh ne temen ''C'fare duan femrat''?! :P
    Sepse e di qe femrat jane dinake , madje ne disa momente kur humbin kontrollin dhe kalojne te histerizem jane te rrezikshme
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 14-06-2011 më 19:38
    Larguar

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Rrushi i pabere?

As une se pashe videon tani, po kam pare reklamen qe ju be ketij showt gjate american idol, pashe atehere ca pjese te vogla. Propozimi spektalor me ndihmen e te atyre qe ben shown? teoria 'amerikane' atehere. Rrushi nuk hahet fare, se nuk eshte real.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Pinko Kam pershtypjen se ti je nga ato femra se kur nevrikosesh i gjuan burrit me shkop byreku
    Larguar

Faqja 21 prej 46 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •